| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük ABDULLAH PAPUR sizce ne demek, ABDULLAH PAPUR size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Abdullah PAPUR Sevgiyi kendine dayatacak kadar erdemli biriydi Sonsuza kadar yüregimizde taşıyacagız onu herkesten bi ricam var babanın oglu destek çıkalım yani Ercan PAPUR'a babayı kaybettik bari bu yaşatalım... PAPUR sevenlerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum değerli bir insan öncelikle ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * Abdullah PAPUR Sevgiyi kendine dayatacak kadar erdemli biriydi Sonsuza kadar yüregimizde taşıyacagız onu herkesten bi ricam var babanın oglu destek çıkalım yani Ercan PAPUR'a babayı kaybettik bari bu yaşatalım... PAPUR sevenlerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum değerli bir insan öncelikle sayfanısda dedeme yani Abdullah PAPUR'a yer verdiginis için tesekkür ederim! ! sizlere onu anlatmak isterim...tanıyamadım efsaneyi...malesef dinleyerek ögerndigim bi tanecik dedemi. 1988 yılında bi trafik kazasında kaybettik dedemi,basit bir kaza degildir her ne kadar öyle yansıtılsada.amerika sömürgesine karsı yaptıgı bir türküden dolayı katledilen ozanlarımızdan sadece biri.. kaza gecesi aynı arabada 2 kişi daha vardı,canını alan onu bisden koparan 2 katil...darbeyi kafasından almıs ve o acıyla arabaya hakim olamayıp tarlalara doru sürüklenmiş we derrilmiştir arabası! ! yanındaki 2 katil sapsaglam kurtulup kaçmıslardır olay yerinden! ! zaman kaybı nedeniyle kaybettik dedemi,iç kanama teshisi koydular 2 hastane degiştirip gelidimiz siwas hastanesinde... 1988 dir ölüm tarihi kırkımın cıktıgı zaman kaybetmişiz...daha ben onu tanıyamadan,daha dizinde oturup beraber türkü söyleymeden aldılar bitanecik dedemi...ne ben doydum ona nede siz! ! biz şimdi onun canı kanı olan evladı ercan PAPURU dinliyorus...onun besteelerini dayım dile getiriyor artık... dedemin degerlerine sazıyla sahip çıkmaya calısıyor,bisde sahip çıkalım ozanlarımıza bi yıldız daha kayıp gitmsin gökyüzünden... sevgilerimle yagmur PAPUR Sanırım 7-8 yaşlarında idim evde 45'lik plakları vardı... Canım Babam bir bardağa rakısını doldurup o yüce sesten 'Fakirim diye bakmadılar yavruma, Param yoktur doktor bakmaz yavruma ' adlı parçasını dinlerken bizimde insan olmanın ne demek olduğunun ve bunun erdemlerinin temellerini atıyordu yüreğimize hiç farkında olmadan... Üstelik babamın parası da vardı ama parasından büyük yüreği vardı.. Sevgilerimle kendisi büyük TÜRK ozanlarındandır abdullah papur dendiği zaman ben bu ülkenin yetiştirdigi en önemli ozanlardan birisi olarak anlamaktayım Hakkında İbrahim Tatlıses tarafından öldürtüldüğüne dair bazı şehir efsaneleri bulunan. Kasetleri hala çok satanlar arasındaki türkücü (yada ona benzer bişi) Bana hitap etmez... Kaynak:Antropoloji
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük ABDULLAH PAPUR sizce ne demek, ABDULLAH PAPUR size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Abdullah PAPUR Sevgiyi kendine dayatacak kadar erdemli biriydi Sonsuza kadar yüregimizde taşıyacagız onu herkesten bi ricam var babanın oglu destek çıkalım yani Ercan PAPUR'a babayı kaybettik bari bu yaşatalım... PAPUR sevenlerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum değerli bir insan öncelikle ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi