| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük TATİL sizce ne demek, TATİL size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * ..... Geride bıraktığım bir düşünce değil, açlık ve susuzlukla tatlandırılmış bir gönül... Yine de daha fazla oyalanamam... Herşeyi kendine çeken deniz beni de çağırıyor yola çıkmalıyım... Çünkü kalmak, saatler geceyle yanarken, donmak, kristalleşmek ve bir kalıba dökülmek demek... Buradaki ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * ..... Geride bıraktığım bir düşünce değil, açlık ve susuzlukla tatlandırılmış bir gönül... Yine de daha fazla oyalanamam... Herşeyi kendine çeken deniz beni de çağırıyor yola çıkmalıyım... Çünkü kalmak, saatler geceyle yanarken, donmak, kristalleşmek ve bir kalıba dökülmek demek... Buradaki herşeyi memnuniyetle yanıma alırdım, ama nasıl? H.Cibran.. İstanbul'u da seni de çok özledim.Eskiden İstanbul sadece doğup büyüdüğüm yerdi,arkadaşlarım vardı,anılarım vardı özlüyordum...Ama şimdi her şeyden önce sen varsın.5-6 yıldır daha bir başka tütüyor gözümde.Dört gözle bekliyorum tatilleri,tatil demek,seni görmek demek,bir iki saatliğine de olsa seninle aynı ortamı paylaşmak,sıcaklığında,sevginde,gözlerinde hayat bulmak demek... akşamm yatıp ertesi gün saat 15:00 kalkmaga tatil denir. bence bana gore huzur desarj ve mutluluk deniz doga akraba komsu demktik tatil benim gibi yedi senedir hep yapmak isteyipte yapamayan memleketini ozleyen hele hele denizi ozleyendir gurbetlik cekendir her firsatta karsisina bir baska dert cikinca gidememektir. hep hayalini kurup bazi gecelerde aglamak demektir mesela simdi bu yazilari yazarken agladigim gibi sizler cok sanslisiniz gurbetlik cekmiyorsunuz. merak etmisimdir benimle ayni kaderi paylasan baska bir insan varmidir bu yer yuzunde icim okadar sikiliyorki okadar bunalima girdimki kurtulamiyorum. Allahim bir kere tatil yapsam belkide bu dertler kalmiyacak unutacagim herseyi belkide. biktim gurbet cekmekten siz siz olun gurbet cekmeye gelmeyin sonu belkide benim gibi olur Allah korusun siz eger gelirseniz gurbete Allah boyle bir seyle imtahan ettirmesin sizi amin! ! ! er-dart oyna! dişi-hayar... er-dart oyna! dişi-dişiler attımı girmiyo görmüyor musun, cıks cıks... er-haa...sutopu oyna! dişi-hayar... er-sutopu oyna! dişi-10 tane erkeğin arasında mı? er-haa...tavla oynayalım! dişi-olur... er-bi oyunda 8 kere çift mi atılır kardeşim bıdı da bıdı! ! (er kişi yenilir) dişi- ) er-52 oynayacaz! dişi-ben onu bilmiyom ki... er-nihehe [img]/images/smilies/smile.gif[/img] dişi-iyi... er-2'lerle per mi olur kardeşim? ? dişi-yendim mi sen onu söyle ) er-bu ne kardeşim ya, 2'lerle per yapıp yeniyor hayret birşey ya bıdı da bıdı! ! (yenilen er kişi galeyanda) dişi- )) Cumartesi işten erken çıkıp, Pazar tatiline başlangıç yapmak... Immmm...enfes oluyor..enfes..... Cemeron Diaz,Jude Low Ve Kate Winslent'in paylaştığı filmin adı...İzleyip izlememeye karar verememiştim...Hiç memnun kalmassam bile, Jude Low'ın yakışıklılığını izlemiş olurum diye düşünerek izlediğim film... Kendinizi terk edilmiş, bir daha hiç aşık olamam, umutsuz ve yalnız hissediyorsanız, izleyin bu filmi...İnanın size iyi gelecektir...))) tatil güsel ismirime gelmek, ailemisle ve arkadaşlarmısla beraber olmak, onlarla kucaklaşmak anlamına geliyooo. tatil demek mutluluk demek. derslerin, sınafların bitmesi demek.tatil en güsel bişiy demek. moduna girdim bile [img]/images/smilies/smile.gif[/img] bknz. yazılarından belli Mâi. Kaynak:Antropoloji
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük TATİL sizce ne demek, TATİL size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * ..... Geride bıraktığım bir düşünce değil, açlık ve susuzlukla tatlandırılmış bir gönül... Yine de daha fazla oyalanamam... Herşeyi kendine çeken deniz beni de çağırıyor yola çıkmalıyım... Çünkü kalmak, saatler geceyle yanarken, donmak, kristalleşmek ve bir kalıba dökülmek demek... Buradaki ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi