| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük BÜLENT ECEVİT sizce ne demek, BÜLENT ECEVİT size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * DEMİR BAŞ Küçücük bir çocuktum Sebebini bilmeden Sokağa çıkamadık İhtilal oldu sandık Sonra biraz büyüdük Alfabeyi bitirdik Azı dişim çıkmıştı Sünnet bile olmuştum Süleyman hep başbakan Başbakan hep Süleyman Kennedy öldürülmüş Migros açılmamıştı Beatles ortada yokken Ekonomi bomboktu Zeki ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * DEMİR BAŞ Küçücük bir çocuktum Sebebini bilmeden Sokağa çıkamadık İhtilal oldu sandık Sonra biraz büyüdük Alfabeyi bitirdik Azı dişim çıkmıştı Sünnet bile olmuştum Süleyman hep başbakan Başbakan hep Süleyman Kennedy öldürülmüş Migros açılmamıştı Beatles ortada yokken Ekonomi bomboktu Zeki Müren ortada Bülent Ersoy erkekti Vietnam savaşını Kendisiyle başlattı Süleyman hep başbakan Başbakan hep Süleyman Sonra aya gidildi Evelallah dönüldü Suya yazı yazıldı İçimiz rahatladı Mao henüz ölmemiş Ortaokul bitmemiş Yahya işe başlarken Bankalar hep bomboştu Süleyman hep başbakan Başbakan hep Süleyman Bilgisayar bulunmuş Deniz Gezmiş asılmış Papa yine değişmiş Mandela hapisteydi Çevre kirlenmemişti İbo evlenmemişti Ajda boşanırken Dolar yine çıkmıştı Süleyman hep başbakan Başbakan hep Süleyman Kırat attan inerek Kemerini sıkmıştı Halk üstüne binince Başımıza çökmüştü Hak hukuk düzen vardı Çüş demesi çok zordu Ortaokul biterken Yine ihtilal oldu Süleyman hep başbakan Başbakan hep Süleyman Kenan sopalısıydı Turgut boyalısıydı Pek anlamazdı ama Mesut hopalısıydı Naim kaldırıyordu Zalim bastırıyordu Dün dündür bugün bugün (diye) Gafil avlanıyordu Süleyman hep başbakan Başbakan hep Süleyman Paşa resim yapardı Sabancı'ya satardı Netekim ben demezsek Anasını satardı Tonton dayanamadı Hepimizi batırdı Efelerin efesi Muz ağacına tutundu Ecevit hep umuttu Erdal bizi uyuttu Yaş günü pastamızı Vestiyerde unuttu Süleyman hep başbakan Başbakan hep Süleyman Arabamız evimiz İki anahtarımız Nasıl da inanmıştık Verir diye babamız Ne padişah ne sultan Bi enişten bi ablan Yanında bir de baban Sefam olsun yaradan Süleyman hep başbakan Başbakan hep Süleyman ' HEP HALKINA UMUT BİRİDİR GÜYA' OVAL OFİSTE ÇOCUK GİBİ BİL CLİNTONUN KARŞISINDA HİZAYA GEÇİP HALKIMIZI DAHA FAZLA BORCA BATIRDI ARKASINDA BORÇ HARÇ BIRAKTI HALKINA (DSP'YE 78 TRİLYON BIRAKTI) KRİZLE KUNDAKDA YAVRUCUKLAR AÇLIKTAN ÖLDÜ İŞTE KARAOĞLANIN MİRASI....! ! ! Sayın Bülent Ecevit, yaşarken akgünlerin umudu, hakça düzenin sevdalısı, emperyalizme ve yerli işbirlikçilerine karşı savaşım veren Karaoğlandı. Ölümünden sonra iyilerle kötüleri ayırteden bir turnusol kağıdı da oldu. Namuslu insanlar ve diğerleri Onun adını andıkça kendilerini belli ediyorlar. Sayın Ecevit, Türk insanının imrendiği özellikleri taşıyan bir devlet adamıydı. Dürüstlük, alçak gönüllülük, onur, zulme karşı direnme, özgürlük, adalet, eşitlik, kardeşlik ve benzeri kavramlar Ecevit'le bütünleşmişti. Sayın Ecevit, çıkarsız bilinç penceresinden bakanlar için, kimi zaman Atatürk, Pir Sultan Abdal, Yunus Emre, Hacı Bektaş, Mevlana, Karacaoğlan gibi görünüyor. O'nun konuşmalarını dinleyen, yazdıklarını okuyan insanlar, bir süre sonra Sayın Ecevit'le özdeşleşmeye başladıklarını duyumsuyorlar ve her namuslu insanla birlikte Bülent Ecevit yaşamaya devam ediyor. Ecevitin ardından Gökyüzünde ak güvercin Uçar Ecevit Ecevit Rahmet yüklü bulutlarla Geçer Ecevit Ecevit Göze dolar sevgi seli Kalbi yakar kasım yeli Karoğlana özlem gülü Açar Ecevit Ecevit İşçinin gözünde yaşlar Köylü güne gamlı başlar Nevzat sözle hüzün işler Seçer Ecevit Ecevit Halk Ozanı Karamanlı Nevzat maden işçilerinden başka hiç kimseye faydası dokunmayan, siyaseti fazlasıyla meşgul eden siyaset adamı..tabii rahşan affını unutmamalı! ! ! Allah rahmet eylesin. Bi dergide karikatürü çıkmıstı..Vefatından sonra[img]/images/smilies/frown.gif[/img]Meleğe iç bir ayrıcalık istemiyorum diyordu çok hoşuma gitmişti.İşte o böyle eşitlikçi bir insan.Allah rahmet eylesin.. 1994& ' Zamanında söyledim ben ona olmaz dedim....Dinlemedi beni! Sen karışma dedi...Hemen çıkıştım sen lise mezunusun ben iktisat doçentiyim(!) Ekonomi,ekonomi kurallarıyla yürür, polisiyeyle ekonomi yürümez' ne kadar yalan ne kadar dogru bilemem.....bunu söyleyeni de sewerım, ecevit'i de... 'Neye gerçekten bağlanırsan,o koparlmaz senden' _Ecevit çevirilerinden... 'tabi ki senden doğruyu söyleyecekti yazdığın şiir'_ İnsan şiirinden........ bu kadinin HADDİNİ BİLDİRİN...sözcüğü hiç unutmam... oma o dünyada onun haddini fazlasiyla bildiriyorlar şimdi... Müslümanlara haddini bildirmek gibi özelliği var.Allahın Şu ayetini çiğnemişti:Allahın indirdiği ile hükmetmeyen kafirlerin ta kendisidir.:Allah Kadınlarımıza başlarını örtmesini emrederken o Yok o sizin Allahınızın emirleri.Buda bizim emirlerimiz.Başını bizim mekanlarda açacaksınız.Modernlik budur gibi bi savunması vardı.Merak ediyorum Onun uyguladığı yaşayış tarzını onun uyduğu yasalar Ahirettede geçerli olacakmı.Ordada zebanilere haddinizi bilin falan diyebilecekmi veya neyapıyor acaba.Allahın bahsettiği kaynar sulardan içiyodur heralde artık.Allahın bahsettiği Beyinleri fokur fokur kaynatan cehennemdedir artık '...Allah,o kütüphanenin esrarengiz bir biçimde devrilip altında kalması yoluyla canlı yayında da canını alabilirdi...Fakat aylarca çıkmamış bir canı,bağlılarına,'çıksa da kurtulsa' dedirtecek kadar arada bir yerde asılı vaziyette bıraktı... Bu hali Müslüman halkımız da iyi bilir ki,Müslümanlarca ancak büyük bir azap ve feci bir gazabın alametleri olarak addedilir...Ve bu noktada malumu izaha hacet yoktur...' Kaynak:Antropoloji
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük BÜLENT ECEVİT sizce ne demek, BÜLENT ECEVİT size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * DEMİR BAŞ Küçücük bir çocuktum Sebebini bilmeden Sokağa çıkamadık İhtilal oldu sandık Sonra biraz büyüdük Alfabeyi bitirdik Azı dişim çıkmıştı Sünnet bile olmuştum Süleyman hep başbakan Başbakan hep Süleyman Kennedy öldürülmüş Migros açılmamıştı Beatles ortada yokken Ekonomi bomboktu Zeki ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi