Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| BAŞBAKAN sizce ne demek, BAŞBAKAN size neyi çağrıştırıyor?Serbest Kürsü ve Sözlük BAŞBAKAN sizce ne demek, BAŞBAKAN size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız *
BAŞBAKANA SEVGİ
senle hedeflendik yüksekleri
ülkemiz için yapacağın iyiliklerin
ufukumuz genişledi düşüncelerinle
gerçek siyaseti sen getirdin memlekete
rakip tanımaz oldun seçimlerde
ilerledin hep doğru bildiğin yolda
güven verdin sevgiyle millete
seni görmek istedik tekrar zirvede
açıldı sandıklar sayıldı oylar
... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
08-01-2009, 09:16 PM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| BAŞBAKAN sizce ne demek, BAŞBAKAN size neyi çağrıştırıyor? *
BAŞBAKANA SEVGİ
senle hedeflendik yüksekleri
ülkemiz için yapacağın iyiliklerin
ufukumuz genişledi düşüncelerinle
gerçek siyaseti sen getirdin memlekete
rakip tanımaz oldun seçimlerde
ilerledin hep doğru bildiğin yolda
güven verdin sevgiyle millete
seni görmek istedik tekrar zirvede
açıldı sandıklar sayıldı oylar
hemen ardından açıklandı sonuçlar
recep tayip denilince
boşa çıkmadı beklenen umutlar
başbakanım sevdik seni
tekrar başımıza seçtik seni
yüreğimiz hep seninle bu yolda
millet hep yanında sakın unutma
çocukları hizmetlerinle saygı kazandın
hoş görünle gönlumuzu aldın
işlerinde siyasete adını yazdın
başımızın tacı oldun kalbimizde büyük bir sevgi var sen çok yaşa recep tayip erdoğan
demet akkoyun
BAŞBAKAN BANA NEYİ ÇAGRIŞTIRIYOR
BEN YOL KENARINDAYDIN SAYIN BAŞBAKANIM YOLDAN GEÇERKEN DURUP BENİMLE KONUŞTU BENİ ÖPÜP BENDE ONU ÖPÜP BİR SÜRE BENİMLE KONUŞTUKTANSONRA KENDİSİNİ TANIMAKTAN MUTLU OLDUM
BAŞAKNIM YAPTIGI HİZMETLERDEN DOLAYI SAYGISINDAN
SEVGİ DOLU YÜREGİNDEN CESARETİNDEN CESURLUGUNDAN
TÜRKİYENİN BİR BAŞBAKANI OLDUGU İÇİN
MUTLUYUMM..... VE GELECEGİN CUMUR BAŞKANI OLACAGINIGINI
BİLİYORUM SAYIN BAŞBAKANIMA BAŞARI MUTLULUK... SAGLIK DİLERİM
SAYGILARIMLA
DEMET AKKOUYUN 11 YASINDA 24 MAYIS İ.Ö.O
SARAYKÖY DENİZLİ
Türk devletinin yürütme organının başkanı.
Son dönemlerde yeni yeni kavramların sokulduğu makam (Ananıda al git ulan, işiniz olduğuna dua edin, ben değiştim, yanılmışım vs vs)
arkadaşlar biliyosunuz türk medyasının kimin elinde olduğunu,,sayın başbakanımızın dediği bazı şeyleri abarttılar bu ülkede,,sadece askerliğe,yan gelip yatma yeri değil dememeliydi..ne amaçla söylediğini hala anlamadım,,,en azından şerefli şehit ailelerinden bir özür dilemeliydi
diğer iki konuya gelince
1-ananıda al git dediği adam bir çiftçi diil.bir protestocu..her olayda o adam var.ama bunu medya demedi...diğer başbakanlarada aynı eylemi yaptı zamanında,ama hçbiri bu tepkiyi vermeye cesaret edemedi.bence başbakanda iyi yaptı
2-sel olayı.....o açıklamayı dinledim.,,,orda.nerdesin başbakannnn diye bağıran halka karşı 2 cümle dedi....ben gelsem napabilecektim..sonuçta bir doğa olayı ve Allahtan gelen bişey,ama yaralarınızı saracaz dedi...medyanın dediği gibi..sel fazla abartılıyo demedi.....
3-abd nin adamı deniliyo(nekadar saçma) bunu diyenlerde nedense hep aynı teşkilattan...bu vatanı tek onlar seviyoya..onlardan olmayan vatan haini zaten...adnan menderes ve turgut özalada vatan haini diyen zihniyet...tayyip erdoğanada vatan haini der! ! ! bikerede at gözlüklerini çıkarın ve bir başbakana ölmeden sahip çıkın...
istanbul belediye başkanı olur..........ve ilk sözü........'.ben istanbulun imamıyım....'
Elhamdülillah şeriatçıyım.'
'Demokrasi bir tramvaydır, gittiğimiz yere kadar gider, orada ineriz.'
tayyip erdoğanın geçmişten kalmış sözleri.......artık söyleyemiyor ama......
]
] Kanaltürk yazarı Melike İlgün'ün yazısı
]
]
]
] Hangi vatan sağolsun?
]
] Pamuklara sarıp yetiştirdin çocuğunu. Bebekken geceleri kalkıp ayakucunda
] nefesini yokladın, içinde her anne gibi hep bir garip korku, ya ölürse ...
]
] Önce okul kapısında bekledin, sonra 'arkadaşlarım dalga geçiyor' dedi,
] pencere önünde gözledin dönüşünü... 5 dakika gecikse ruhun sıkıldı hep,
] araba mı çarptı, biri mi sataştı, düştü dizi mi yarıldı.
]
] Sonra büyüdü, 'aman okusun' dedin, binbir zorlukla bir üniversiteye girdi,
] hiç bir şeyini eksik etmedin. Evde, malda, mülkte değildi gözün. Yemedin
] yedirdin, giymedin giydirdin. Oğlunu üç kuruş 'helal' maaşınla adam ettin.
]
] Ve birgün askerlik geldi dayandı kapıya... Senin gibilerin evladı nerelere
] giderse o da oralara gitti. Otobüs terminalinde arkadaşları ' En büyük
] asker bizim asker' diye omuzlarına aldığında bile için titredi. 'Aman
] düşeceksin oğlum, bir yerin incinecek, aman oğlum'
]
] O nöbetteyse sen de nöbette, operasyondaysa tetikdeydin. Bebekken nasıl
] dinliyorsan öyle dinledin nefesini kilometrelerce öteden. İçinde hep bir
] garip korku, ya ölürse...
]
] Bir Eylül günü kara haberi geldi oğlunun subaylar eşliğinde. Sonra kameralar
] yığıldı kapının önüne.. Haberi duyan geldi, duyan geldi... Ertesi gün
]
] cenazede tanıdığın, tanımadığın bir sürü insanın önünde, için taş kesmiş,
] damarların koparılmışken, son bir kez saramadığın oğlunu buz gibi
]
] çerçevelenmiş bir resimde arıyorken, herkes senden aynı iki kelimeyi
] bekledi. Sen demedin, diyemedin, 'vatan sağolsun' diye.... 'Hakkımı
]
] helal etmiyorum' diye haykırdın, 'etmiyorum, hakkımı helal etmiyorum'
]
] Hakkını helal etmediğin kendi çocukları Amerika'da okurken seninkini ateşe
] atanlardı.
]
] Hakkını helal etmediğin senin oğlun çelik yeleksiz kimin eliyle beslendiği
] belli düşmana koşarken, uğruna savaşılan vatan toprağını pazarlıkla
]
] satanlardı.
]
] Hakkını helal etmediğin 'haram' yiyip 'helal' üzerinden politika yapanlardı.
]
] Şimdi 'Vatan sağolsun' demeni bekliyorlar senden. Yarın Lübnan'da muhtemelen
] üzerinde made in USA yazan bir kurşunla 'yanlışlıkla' öldürülen bir başka
] evladın annesinden de aynı şeyi bekleyecekler. Sen oğlunun hasretinden ]
] bayram sabahları şehitlikteki taş mermerleri severken, onlar
] havaalanında Amerika'dan dönen oğullarını bekleyecekler. Akşam
] haberlerinde onların oğullarının açtığı pastörize yumurta fabrikalarını
] göreceksin.
]
] Onların oğulları Amerikan bankalarında çalışacak. Onların oğullarının
] yaptığı ölümlü trafik kazaları usta ellerce örtbas edilecek. Sen hergün
] taş keseceksin, biraz daha, biraz daha...
]
] Analar uyanıyor, anaların isyanından korkun beyler. Siz ki hak üzerinden
] politika yaparsınız hep, anaların haklarını helal etmemesinden korkun, hiç
] bir şeyden korkmadığınız kadar.
]
] Çünkü artık inanmıyorlar size. Sizin vatan bildiğinizle onların vatan
] bildiği aynı değil, biliyorlar. Ve artık yüksek sesle soruyorlar. Hangi
] vatan sağolsun, sizinki mi, bizimki mi?
]
] Siz ki kanundan, kuraldan, halktan, haramdan korkmazsınız. Ama anaların
] isyanından korkun.
]
] Onlar ki Riksos Otel'de bir gecelik konaklamanın bir çelik yelekten daha
] pahalı olduğunu bilirler.
]
] Teşvikiye Camii'nden hiç şehit cenazesi çıkmadığını bildikleri gibi...
]
] Onlar ki Lübnan'a neden asker göndermek istediğinizi de bilirler, vatana
] ihanetin ne olduğunu bildikleri gibi....
]
] Onlar ki sıksan şüheda fışkıracak toprak için yıllarca oğullarını başlarına
] kına yakıp yolladılar askere. Artık 'vatan sağolsun' diyemiyorlarsa bir
] bildikleri vardır.
]
]
]
İSTANBUL
Kaynak: Yılmaz ÖZDİL
İki fakülte.
Asteğmendi.
Hakkari'de şehit düştü. Annesi, o acıyla, 'devlete hakkımı helal etmiyorum' dedi.
Aradı mı Başbakan, başsağlığı için?
Aramadı.
Ne dedi?
Gazeteler yazdı, oradan öğrendik...
'Bunları mı dinleyeceğim ben' dedi.
Bayram Ali Öztürk.
İmamdı.
Camide öldürüldü.
Ne dedi Başbakan?
'İki fakülte mezunu bir hoca öldürülüyor, ailesine en ufak bir başsağlığı yok. Bunlar hassas konular. Temennimiz odur ki, bunlar objektif şekilde değerlendirilsin' dedi.
Benim temennim de şudur ki...
YÖK toplansın, objektif şekilde değerlendirerek, 'başsağlığı dilenecek fakültelerin' listesini yayınlasın.
Bilelim, hangisi hassastır, hangisi değil.
Dün de mesela, 10 insanımız gitti.
Aralarında fakülte mezunu yok.
Biri zaten, bebe... Bir yaşında.
YÖK karışamaz bu durumda.
Ulemaya mı sorsak acaba?
seçime kadar yatırım diil 40 50 yıllık bir yatırm yapan amerikanın uşaklığındanda öte kafının neraya gittiğini bilemeyecek kadar cahil ama ülkesini satacak kadar cesur ve yürekli şuanda başbakansa bu ülkede şehitler onların aillelerine dil uzatacak kadar pervasız ama çocuklarını amerikaya rehin vermiş bir adam
askerlik yan gelip yatma yeri diilde neden askerde kantinde uymuşta ceza almış kendine baksın önce böle bir insanla aynı dini aynı bayragı aynı havayı soluduğum için ve benim ülkemi yönettiği için (gerçi ABD sölüyo o yapıyo yönetmekse bu) ben bundan utanç duyuyorum böle bir insan türk olamaz şehitlerle gazilerle kurtarılan bu vatanı böle satamaz sayın bile diyemiyorum hak etmek lazım önce atatürküm kurdugu cumhuriyeti yıkıp kendi istediği gb yapacak çok daha ileriye giderse bu halk ona cvp verecektir ve ne tarih ne biz ne şehitler asla affetmeyecek yaptığın haksızlıklar insanları ekmeğinden edip kendi adamlarını doldurmalar kapıda.......... olmalar bu kadar düşüremezsin sen vatanın onurunu bayragını ve senden UTANIYORUMMMMMMMM ama amerika istediği zaman aşşagıya inderecegi günü sabırsızlıkla bekliyorum
Kaynak:Antropoloji Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |