| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük BADEM AĞACI sizce ne demek, BADEM AĞACI size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * SENİNLE YANMAK GÜZELDİ Önceleri sadece kısa bir mola için yaslanmıştım sana..yenik bedenimi biraz dinlendirmek ve rahat bir nefesalabilmek için belki de! .. Ama zamanla sana yaslanmak hoşuma gitmeye başladı, günbatımı seninle güzel ve güneşin yeniden doğuşunu seyretmek ayrı bir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * SENİNLE YANMAK GÜZELDİ Önceleri sadece kısa bir mola için yaslanmıştım sana..yenik bedenimi biraz dinlendirmek ve rahat bir nefesalabilmek için belki de! .. Ama zamanla sana yaslanmak hoşuma gitmeye başladı, günbatımı seninle güzel ve güneşin yeniden doğuşunu seyretmek ayrı bir güzellikti seninle.. Yaslandığım yerden hayatı seyrediyordum alıyla, yeşiliyle, moruyla..Ama içimden hayata karışmak gelmiyordu sen varken! .. Çünkü ben sadece sendeki renklere aşıktım ve yüreklerimizin ritmi bile hergün daha fazla benziyordu birbirine! .. Baharda yeşil olmayı öğrendim ben seninle..yazın meyve vermeyi ama en çok..en çok ta güzdesarı olmanın güzelliğini sevdim ben seninle! .. Her sabah üzerimize doğan güneşle ışık olmayı, suyu beraberce kana kana içmeyi, bahar günlerinin ılık sarhoşluğunu..ve kuşların yuvası bozulmasın diye kıpırdamadan durmayı bile sende öğrendim ben! .. Geceleri beraber üşümeyi sevdim ben seninle, o masum yalnızlığını, ve seni koklamayı ve seni yaşamayı! .. Ama o gün..o gün o yağmurun sonumuz olduğunu bilemedik ilk yıldırım düştüğünde gövdene. Heyhat! ..Bende seninle yandım bende seninle kavruldum! .. Ama seninle yanmak..seninle kül olmak bile güzeldi! .. Benim Sevgili Badem Ağacım! .. Jale_Su hande (17 Temmuz_2004 Saat: Sabah 06:00) Sen ağaçların aptalı ben insanların Seni kandırır havalar beni sevdalar Bir ılıman hava esmeye görsün Düşünmeden gelecek kara kışı açarsın çiçeklerini Belki bu kez kış olmaz Bakarsın sevdan düş olmaz Bir güler yüz yeter Bu gönül adam olmaz Açalım yine çiçeklerimizi sonu gelmese de aşkın Kaçıncı kez bağlanmışız diyorlar bize şaşkın Bu gönül hep düş kurar usanmadan Aldanıp her umuda sıcaklığa Oysa bilir çoğu hüsran bakınca şöyle bir maziye Uslanmaz bu gönül nafile Belki bu kez kış olmaz Bakarsın sevdan düş olmaz Bir güler yüz yeter Bu gönül adam olmaz Açalım yine çiçeklerimizi sonu gelmese de aşkın Kaçıncı kez bağlanmışız diyorlar bize şaşkın Belki bu kez kış olmaz Bakarsın sevdan düş olmaz Bir güler yüz yeter Bu gönül adam olmaz Açalım yine çiçeklerimizi sonu gelmese de aşkın Kaçıncı kez bağlanmışız diyorlar bize şaşkın Açalım yine çiçeklerimizi sonu gelmese de aşkın Kaçıncı kez bağlanmışız diyorlar bize şaşkın Aziz Nesin Sen ağaçların aptalı, ben insanların. Seni kandırır havalar, beni sevdalar Açalım yine çiçeklerimizi sonu gelmesede aşkın Kaçıncı kez bağlanmışız diyorlar bize şaşkın dalından kopardığımız çağlalar geliyor aklıma.. çiçege duruşu da güzel, badem oluşu da.. telâşe memuru ağaç nolcek.. [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) kötü anısı olan bir isimdir benim için[img]/images/smilies/frown.gif[/img]( Kaynak:Antropoloji
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük BADEM AĞACI sizce ne demek, BADEM AĞACI size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * SENİNLE YANMAK GÜZELDİ Önceleri sadece kısa bir mola için yaslanmıştım sana..yenik bedenimi biraz dinlendirmek ve rahat bir nefesalabilmek için belki de! .. Ama zamanla sana yaslanmak hoşuma gitmeye başladı, günbatımı seninle güzel ve güneşin yeniden doğuşunu seyretmek ayrı bir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi