Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| GALATASARAY LİSESİ sizce ne demek, GALATASARAY LİSESİ size neyi çağrıştırıyor?Serbest Kürsü ve Sözlük GALATASARAY LİSESİ sizce ne demek, GALATASARAY LİSESİ size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız *
Fransız lejyonunun misyoner faliyet içinde bulunduğu bir yer diyebilirsiniz ya da Fransız ve İngilizlerin bir zamanlar karargahı ve hatta birçok mezunun ne tesatüfse iktisadi, iştimai, sanat her alanda bir şekilde baş olmalarını ilginç de bulabilirsiniz. Doğru da söylüyor olabilirsiniz. ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
08-01-2009, 11:34 PM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| GALATASARAY LİSESİ sizce ne demek, GALATASARAY LİSESİ size neyi çağrıştırıyor? *
Fransız lejyonunun misyoner faliyet içinde bulunduğu bir yer diyebilirsiniz ya da Fransız ve İngilizlerin bir zamanlar karargahı ve hatta birçok mezunun ne tesatüfse iktisadi, iştimai, sanat her alanda bir şekilde baş olmalarını ilginç de bulabilirsiniz. Doğru da söylüyor olabilirsiniz. Gitmelisiniz, görmelisiniz.
Ataturk'un NUTUK'dan alintidir
(dileyenler bakiniz www.nutuk.org/pdf/1150)
'Bugun hala SULTANİ MEKTEBİNİN salonlarini aleyhimize konferans verdirmek icin ecnebilere acik bulunduranlar var,bu gibilere LANET'
Bu demek oluyor ki Kurtulus savasi sirasinda bu MISYONER okulu Fransaya yardim ve yataklik etmistir.Ve bunun okul takimida bu gecmisiyle ovunmesin biz Sultanlar mektebinden geldik diyen yoneticileriyle,kongre uyeleriyle
Aşağıdaki hikaye C. Bayar Üniversitesi Öğrenci Konseyi'nin hazırladığı Çanakkale adlı kitapçıktan alıntıdır ve Galatasaray Dergisinde de yayınlanmıştır..Belki okumayanınız vardır..
'Balıkesir`de son gömdüğümüz Çanakkale gazisi İvrindi'nin Mallıca köyünden 104 yaşında Azman Dede idi. Gençliğinde iki metreyi aşkın boyu,dev görünümüyle insan azmanı sayılmış herkes ona azman demeye başlamış, soyadı kanunu çıkına da Azman soyadını almıştı. Esas ismi adeta unutulmuştu.
Yıllar önce bir yerel araştırma sırasında Mallıca köyü kahvesinde kendisiyle görüştüm. Kulakları ağır işitiyordu. Köylülerden biri yardımcı oldu. Benim sorduklarımı kulağına bağıra bağıra söyledi. Onun sesine alışkın olduğundan anladı. Sorduklarımı cevapladı. Söz Çanakkale`ye geldiğinde o koca ihtiyar sarsıla sarsıla, hıçkırıklar içinde ağlamaya başladı. Kendi zor duyduğu için kan çanağına dönen gözleriyle bize de duyurmak için bağıra bağıra anlatmaya başladı:
-"Bir hücum sırasında bölük erimişti. Yüzbaşı telefonla takviye istedi. Gece yarısı siperleri takviye için istediğimiz askerler geldi. Hepsi askere alınmış gencecik insanlardı. Ama içlerinde daha çocuk denecek yaşta üç-dört asker vardı ki hemen dikkatimizi çekti. Bölüğü düzene soktum. Yüzbaşı gelenlerle tek tek ilgileniyor, karanlıkta el yordamıyla üstlerini başlarını düzeltiyor, sabah yapılacak olan süngü hücumuna hazırlıyordu. Sıra o çocuklara geldiğinde, o cıvıl cıvıl şarkı söylerek gelen çocuklar birden çakı gibi oldular. Yüzbaşı sordu "Yavrum siz kimsiniz? ", içlerinden biri "Galatasaray Mektebi Sultanisi talebeleriyiz Vatan için ölmeye geldik! .." diye cevap verdi. Gönlüm akıverdi o çocuklara. Bu savaş için çok küçüktüler. Daha süngü tutmasını bile bilmiyorlardı. Onlarla ilgilendim. "Mermi böyle basılır. Tüfek şöyle tutulur. Süngü böyle takılır. Düşmana şöyle saldırılır! .." diye. Onları karşıma alıp bir bir gösterdim. Siperlerin arkasında ay ışığında sabaha kadar talim yaptık. Gün ışımadan biraz dinlensinler diye siperlere girdik. Ortalık hafif aydınlanır gibi olunca hep yaptıkları gibi düşman gemileri gelip siperlerimizi bombalamaya başladılar. Yer gök top sesleriyle inliyordu. Her mermi düştüğünde minare gibi alevler yükseliyor birgün önce ölenlerin kol, bacak, el, ayak gibi parçaları havaya kalkan toprakla siperlere düşüyordu. Mermiler üzerimizden ıslık çalarak geçiyordu. Siperler toz duman içinde kalmıştı. Bir ara yüzbaşı "Azman yandık! .." diye siperin köşesini işaret etti. O şarkı söyleyerek sipere gelen, sanki çiçek toplarmış gibi neşeli olan o çocuklar siperin bir köşesinde sanki bir yumak gibi birbirine sarılmış tir tir titriyorlardı. Çocuklar harbin gerçeği ile ilk defa karşılaşıyorlardı. Ürkmüşlerdi. Yüzbaşı yandık demekte haklıydı. Muharebede bir ürküntü panik meydana getirebilirdi. Tam onlara doğru yaklaşırken içlerinden biri avaz avaz bir marş söylemeye başladı! ..
Annem beni yetiştirdi bu yerlere yolladı
Al sancağı teslim etti Allah'a ısmarladı
Boş oturma çalış dedi hizmet eyle vatana
Sütüm sana helal olmaz saldırmazsan düşmana
Baktım hemen biraz sonra ona bir arkadaşı daha katıldı. Biraz sonra biri daha... Marş bitiyor yeniden başlıyorlar. Bitiyor bir daha söylüyorlar. Avaz avaz! .. Gözleri çakmak çakmak... Hücum anı geldiğinde hepsi süngü takmış, tüfeklerine sımsıkı sarılmış, gözleri yuvalarından fırlamış, dişler kenetlenmiş bekliyorlardı. O an geldi. Birden yüzbaşı "Hücum! .." diye bağırdı. Bütün bölük, bütün tabur, bütün alay cephenin her yerinden fırladık. İşte tam o anda, tam o anda, o çocuklar kurulmuş gibi siperlerden fırlayıverdiler. İşte o an. Tam o an bir makinalı yavruları biçiverdi. Hepsi sipere geri düştüler. Kucağıma dökülüverdiler. Onların o gül gibi yüzleri gözümün önünden gitmiyor. Hiç gitmiyor! .. İşte ben ona ağlıyorum, o çocuklara ağlıyorum! .."
Azman dede ağlıyordu. Ben ağlıyordum. Kahvede kim varsa ağlıyordu. Kahveci gözyaşları içinde bize çay getirdi. Eğildi
"Azman dede hep ağlar. Niye ağladığını bugün ilk defa anlattı." dedi.
Galatasaray Lisesi Mezunları: Sizler Galatasaraylı olabilirsiniz.
Lakin Galatasaray sizin değil milyonlarca gönüldaşındır.
ASLA UNUTMAYIN.
Sultanların mektebi...
özhan canaydın........
sen nasıl bir kişiliksin ya.............
taraftar kendisini istifaya çağırır.........
maçtan sonra açıklaması......ilginç ötesi..........diyorki.......taraftar tepksinde haklıdır.......mantık kuralım........taraftar tepkisin de haklıysa.......hatalısın....istifa etsene....
diyor ki bir 10 numara eksiğimiz var..bu yüzden başarısız olduk....4 yıldır başkansın....hala bir 10 numara eksiğimiz var sözünü söyleyecek utanmazlıktasın....
(bu yazım da antrenörsün neden hiç spordan bahsetmiyorsun diyenlere)
Fransız lejyonunun kültür emperyalizmi için yetiştirdiği ihanet birimi,
birde bunlarin okul takimi var gs diye turkcell super ligte ayni mantikta yonetilen.
'sırf kapısı için okurum ben burda' diyerek önünden geçtiğimiz hoş lise.
fransızlara yardım edenler türk degillerdi
bişeler sölicekseniz bilginiz olmalı
yurtdışından mektebi sultanide okumaya gelenler fransızlara destek vermiştir
dünyada 40 milyon taraftarı olan bir klübe hakaret etmek kolay degildir
Kaynak:Antropoloji Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |