| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük ŞAHRUT sizce ne demek, ŞAHRUT size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Alamut Kalesinde cennet bahcelerinin içinden gecen nehir.................. Seyduna Türkülerinden de hatırlayabiliriz..... Alamut kitabında kalenin içinde çağlayan nehir... Fakat şarkılarda Seyduna ile Şahrut'un aşkından bahsederken,hep birbirine aşık iki nehir ele alınır.Seyduna normalde Hasan SABBAH'ın takma ismi olmasına karşın,şarkıdaki Seyduna adlı ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * Alamut Kalesinde cennet bahcelerinin içinden gecen nehir.................. Seyduna Türkülerinden de hatırlayabiliriz..... Alamut kitabında kalenin içinde çağlayan nehir... Fakat şarkılarda Seyduna ile Şahrut'un aşkından bahsederken,hep birbirine aşık iki nehir ele alınır.Seyduna normalde Hasan SABBAH'ın takma ismi olmasına karşın,şarkıdaki Seyduna adlı nehrin nerden geldiğini hala çözmüş deilim.Ama Seydunanın Şahruta söylediği agıtlar ve sarkılar gercekten müthiştir,herkese tavsiye ederim. 'Ey ŞAHRUT gözlerime mermi diye sevdanı sürdüm...' 'Hassan Sabah ilginç bir kişiliktir. Ben tarihi seviyorum. Mezopotamya tarihini, Azeri tarihini okumayı seviyorum. O başkaldırı biçimiyle, o işgale karşı mücadale biçimiyle çok ilginç gelmiştir. Şahrud, özünde bir semboldür. Yani Şahrud denilen birisi yoktur. Alamut Kalesi'nin altında geçen bir ırmağın adıdır. Ben sevdiğim kadını bir suya, bir akan suya benzettiğim için akıp durulan bir şeyden ürettiğim için ve hayat veren bir ırmağa benzettiğim için o ismi kullandım. Ve güzel bir aşk öyküsü oldu. Belki de ayrılıklar, ya da acı, ya da büyü sanatsal üretimin temelinde çok önemli bir yer işgal ediyorlar' t.b. 'Ayrılıklar uyandırmalı kör yüreğim Cehennem yangınlarından ölmeden çıktıysa beden Artık benim olmalı,benim Yeter yüreğimin bir çift gözünü ateşine rehin verdiğim Ateş artığı değildir karşılığımız Pusatını dağ sisinden alan Firarını mevsimine emanet eden bir namludur bu eşkiya sevda Ki zulasına asılı durur kefenlediği ölümü Ellerinin çeliğine su verilmişti ta Adem'den beri Bilir Ve r cürretiyle yoklar yüreğinin tetiğini Güneşin kızılca kıyametine çatar kuruyan umut dallarını Yanacaksa cehennemden beter yanmalı Kim anlarki eşkiyanın sağlamlığını Özleminin çiseyle yıkanmış şafak değerini Kim... Hani ellerine kuşlar inerdi Kardan üşüyen kuşlar Bahçen kuş sevinçleriyle inlerdi ay ŞAHRUT! Üşüyorum ha Aç ellerini ....................................... alamut kalesi diye bir kitap vardı orda nehir ismi alamut kalesinin yanında bütün azametiyle akan ona kardeş olan su alamut-seyduna-şahrut ve hasan sabah yitik öyküdür tarihten iki ayrı coğrafyaya damlayan iki yürekte durmadan kanayan seydunayla sahrut. yüreklerinin akarken bıraktığı izi birbirlerinin gözlerinde aradılar yoktu. iki iklim farkıydılar ne zaman göz göze değseler yangın çıkmayacak denli uzaktılar. yalnızca aynaların dökülen sırrına yansırdı üçüncü bir kente düşmüş suretleri. ŞAHRUT gökyüzü geliniydi, yüzüne bulut inse dolardı masal gözleri. bir solukluk rüzgarda bile, usul usul kanardı gelincik bedeni. seyduna yeryüzü cehennemi ölüm çağırır uçurumlarda sınardı sevdasını. .. yalnız ufuk çizgisinde buluşurlardı onu da güneş günde iki kez ateşe verirdi. iki iklim ayrıldılar 'ya şahrud' dedi seyduna 'gözlerime mermi diye sevdanı sürdüm, ardına bakma,gözyaşınla vurulursun,su gibi git' şahrudun yüzüne keder mayın gibi durdu, ve zaman gözlerinin su yeşiline kuruldu, hüzün bir buda heykeli gibi çıpılçıplak yüzlerine oturdu. ve hayat o dur ki şahrut vardığı denizlerde hala seyduna türküleriyle uyanmakta, seyduna şahrudun yüzünden kalan masalla yaşlanmakta. kaçağım,eşkiya aşklar yaşarım durmadan kaşla göz,dağla uçurum arası ...................................... dağbaşlarının teslimiyeti istenir, ya katlim, ya ihametim. bilmezler bir başka yolu olduğunu, yani ben eşkiya her yanı pusu. gözlerindeki dumanlı dağlara sevdam, zülfünde gölgeye sığınmam bundandır o zaman keyif çatarım silah diye sevdanın doruğuna. buzullar erir, nehirler yatak değiştirir sevdalarını ışıklarında yıkarlar sonra da yürekleri seslerinde gürül gürül akarlar ......................... iklim değişir yüzün olur yüreğinden gayrısına sır vermediğim doğrudur kaçaklıktır hadi gel ŞAHRUDUM dağlara gövde verelim göysüm tahtasının altı ol yoksa vuracak beni hasretin bi tenhada, yakışır mı bi kaçağa ecel eliyle ölmek... Öpüyorsam ayrılığı gözünden Söküyorsam yüreğimi göğsümden Geciyorsam gözlerinin icinden Sana olan sevdamdandır bilesin Geciyorsam bir çiçeğin özünden Sana olan sevdamdandır bilesin. Meğer ne yanlızız insan olmuşsak Yaprak gibi dalda sesziz solmuşsak Yeri gelmiş acıyda gülmüşsek Sana olan sevdamdandır bilesin Yeri gelmiş ayrılığa gülmüşsek Sana olan sevdamdandır bilesin -Biliyorum sen yine parmak uclarında üşüyorsun. Aramızda kıvrılıp yatan uzaklığa inat Ayaklarınla kasıklarımın kasırgasını Ellerinle yüreğimde yaktığın ateşi düşlüyorsun. Sularımız sızıp karışıyor ay karanlıkta Ve cırılcıplak bir ırmağa dönüşüyoruz yatağımızda.. Apansız pencerende gülümsüyor güneş ne güzel. Bütün parmakların tıkır tıkır işliyor İştahla gülüyorsun yaşamaktır aşk Geceyle gündüzün sesziz gecişimidir bir uyku boyunda. Delice bir yangın parmaklarının buzulunda Ah şahrut her yerimiz nasıl da şaşırıp kalmaya istekli. Karşılıksız sevebilmekse sevda Gercek seven küle dönmüş her cağda Elim kolum bağlanmışsa kıyında Sana olan sevdamdandır bilesin Sevdunayım gebermişsem kıyında Sana olan sevdamdandır bilesin. Kaynak:Antropoloji
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük ŞAHRUT sizce ne demek, ŞAHRUT size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Alamut Kalesinde cennet bahcelerinin içinden gecen nehir.................. Seyduna Türkülerinden de hatırlayabiliriz..... Alamut kitabında kalenin içinde çağlayan nehir... Fakat şarkılarda Seyduna ile Şahrut'un aşkından bahsederken,hep birbirine aşık iki nehir ele alınır.Seyduna normalde Hasan SABBAH'ın takma ismi olmasına karşın,şarkıdaki Seyduna adlı ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi