| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük S.MUHAMMED FETTAH EROL sizce ne demek, S.MUHAMMED FETTAH EROL size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * S.MUHAMMED FETTAH HZ. SEYYİD SAKİ HZ. NİN KARDEŞİDİR. OĞLU DEĞİLDİR.BİLGİNİZE KARDEŞİM KENDİSİ PEYGAMBER EFENDİMİZİN SOYUNDAN GELMİŞTİR VE S.SAKİ EROL BABASIDIR.ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN zamanımızın en büyük insanlarından nur yolunun nurdan insanlarından biri allah onlardan razı olsun Yüceler yücesi Rasulullahın(sav) ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * S.MUHAMMED FETTAH HZ. SEYYİD SAKİ HZ. NİN KARDEŞİDİR. OĞLU DEĞİLDİR.BİLGİNİZE KARDEŞİM KENDİSİ PEYGAMBER EFENDİMİZİN SOYUNDAN GELMİŞTİR VE S.SAKİ EROL BABASIDIR.ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN zamanımızın en büyük insanlarından nur yolunun nurdan insanlarından biri allah onlardan razı olsun Yüceler yücesi Rasulullahın(sav) soyundan gelen muhterem bir zad tır.Her anın başlama noktası peygamberimizdir. Bize zamanın sahibini hatırlatıyor.Bize göre takva, hizmet, güzel ahlak demek......... Ne harf ne söz anlatır Zamanın sahibini Onun gibi sevmek lazım Alemler sahibini Rabbim öyle bir miras Vermişki kendisine Varisçi etmiş onu Tabipler tabibine Ondan aldığı nurun Feyzi ile yetişmiş Yarınlara varisçi Beş evlat yetiştirmiş Silsileden aldığı Edep tac olmuş ona Herşeyini adamış Nakşibendi yoluna Onu anlamak için Tutmak lazım elinden Sual sormayacaksın Senonun hikmetinden Amel etmiş durmadan Dememiş yaz nede kış Bu kapının şanını Hizmetiyle artırmış İbret almak istersen Sen onun hayatından Bir adım fazla çalış Ahirete dünyadan Kendisi tevazudur Alçak gönüllüleri sever Rabbim böyle kulları Ayetlerde medh eder Mahçup bir edasıyla Hep boynunu büküyor Günah işleyen biziz Hep o tövbe ediyor Öyle zorki anlatmak Sadatın kendisini Evlatlarını herbiri Sanki rahmet denizi Hem duyduk hem anlattık Hem gördük kendisini Gerçek manada sevmeyi nasipet Yarabbim kendisini Bu yolun silsilenin Tabibi iftiharı İslam sayesinde yaşıyor Gönüllerde baharı İ Bizi buldum sizi buldum Hakka giden izi buldum Nice gizli sırlar vardı Tövbedeki gizi buldum Özü buldum sözü buldum Aşklar yakan közü buldum Bir bakışı ömre bedel Nar söndüren gözü buldum Kovan buldum Arı buldum Kevser gibi balı buldum Akabeden buralara Uzanan bir dalı buldum El üstünde eli buldum Zikredenler seli buldum Rahmanın af kapısının Her safında veli buldum Kış gününde yazı buldum Gönüllerde hazı buldum Dosttan ne gelirse gelsin Bu kapıda razı buldum Kadeş buldum Baba buldum Günah örten aba buldum Hayatından bezmişlere Verilen bir çaba buldum Abid buldum zahid buldum Muhabbete talip buldum Nice sözünün erleri Son nefese şahit buldum Merkat buldum Cami buldum Kucak açan Hami buldum Ceddi paki el Hüseyni Zamanın sahibini buldum Şadan Yenişafak _________________ Yeni doğan bir günde Yüreğimde heyecan Yolları gözler iken Cananla bulurum can O güzel kutlu ilin O kutlu yolcusunu Vuslata çiçek açmış Güllerin goncasını İştiyakla beklerim Geceler gecesini Güllerle yolcu etmiş Müjdeler müjdesini Seni özleyen gözler Ufukta seni bekler Başına tac olmaya Bulutlar seni bekler Sevgiliden sevene Sevenden sevgiliye Aleme gönderilmiş Emsalsiz bir hediye Gerekmez biliyorum Sizi medhü senaya Rabbim halife etmiş Arza arşa semaya Bizler sizi anınca Dilimiz şeref bulur Elbetteki sultandan Doğanlar sultan olur 'insan bilmediğinin düşmanıdır.' hadis-i şerif konuşmak için bilmek görmek gerek.ŞİMDİ BİLMEDEN KONUŞMAK İSTEMEM..ama ismi çok güzel miş MUHAMMED FETTAH EROL... Kaynak:Antropoloji
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük S.MUHAMMED FETTAH EROL sizce ne demek, S.MUHAMMED FETTAH EROL size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * S.MUHAMMED FETTAH HZ. SEYYİD SAKİ HZ. NİN KARDEŞİDİR. OĞLU DEĞİLDİR.BİLGİNİZE KARDEŞİM KENDİSİ PEYGAMBER EFENDİMİZİN SOYUNDAN GELMİŞTİR VE S.SAKİ EROL BABASIDIR.ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN zamanımızın en büyük insanlarından nur yolunun nurdan insanlarından biri allah onlardan razı olsun Yüceler yücesi Rasulullahın(sav) ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi