| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük OYUNCAK sizce ne demek, OYUNCAK size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Bir şeyler eksik bir çogu yarım, ağlardım! kırılsaydı OYUNCAK larım ameliyat odasına alındığında bir çocuk kapıda ağlaşarak onu beklerler yaşamın kolay bozulan bir oyun olduğunu bilen oyuncakları akgün akova nesilden nesile dolaşan telefonuuuuuum [img]/images/smilies/smile.gif[/img])))) Oyuncak Bırak beni çocuk Oynama ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * Bir şeyler eksik bir çogu yarım, ağlardım! kırılsaydı OYUNCAK larım ameliyat odasına alındığında bir çocuk kapıda ağlaşarak onu beklerler yaşamın kolay bozulan bir oyun olduğunu bilen oyuncakları akgün akova nesilden nesile dolaşan telefonuuuuuum [img]/images/smilies/smile.gif[/img])))) Oyuncak Bırak beni çocuk Oynama artık Avuçların çok büyük, kayboldum Işığa hasret kaldım Kaldır oyuncağı ortadan Başkalrını alacak baban Bırak beni çocuk Bırak Ellerin çok soğuk Bekir Tekoğlu eğlenmeye çalışırken minik kuşların oyuncağı olmuşsun ama hiç farkında değilsin.. biliyorsumusun hala yılın en embesil,embesil kurtarma opresayonunu sürdürüyorsun.. zeka espiri yeteneğine gelince sen giderken ben onuncu seferden dönüyordum.. olgun kuşum...! SUNAY AKIN geliyor aklıma çocukluğumda sahip olamadığım hayallerimi süsleyen çeşitli tekerlekleri olan bir araba olabilir Kandırın kandırın çocukları. tek bi kamyonum oldu oyuncak olarak hep elimde...kasası kırık tekeri patlak geldi zaten oda elime...ne yarıştıra bildim kamyonumu diğer çocuklarla, nede kum taşıyabildim kasasında... bi işçi kamyonuydu benimki burjuvadan uzak,altı delik ayakkabılarımdan bile eskiydi...hep 3 teker gider, ucuna ip takıp çekmeye kalksam yan devrilirdi...sevmiştim...onun için hep tek başıma oynamak zorunda kalsamda bırakmadım sevmiştim...diğer kamyonların yanlarına gitsem gülerlerdi önce kamyonuma sonra ayakkabıma...kumlardan uzaklaşır salıncağın direğine ağlardım hep...taa ozamandan saklardım gözümdeki yaşları...o güzelim kamyonlarıyla oynamaktan sıkılıp taşa tuttuklarında başladım ilk isyanıma,altı delik ayakkıbılarımı fırlatıp ayağımdan koşarken yağmur altında...dizlerimi ilk parçalayışım,ilk çaresiz düşüşümdü o çamurlu sokakta koşarken...toprağı ilk pençeleyişimdi tırnaklarım çıkarcasına... aynı bu zaman avuçlarımın arasından kayan hayat gibi...kendi hayatlarından sıkılıp benimkini taşlamaya başladıkları gibi...ben hep uzakken onlardan,hep salıncağın direğinde ağlarken... hep bi dejavuydu bu hayat...hep tekrar...hep tekrar... hep tekrar edecek... Kaynak:Antropoloji
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük OYUNCAK sizce ne demek, OYUNCAK size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Bir şeyler eksik bir çogu yarım, ağlardım! kırılsaydı OYUNCAK larım ameliyat odasına alındığında bir çocuk kapıda ağlaşarak onu beklerler yaşamın kolay bozulan bir oyun olduğunu bilen oyuncakları akgün akova nesilden nesile dolaşan telefonuuuuuum [img]/images/smilies/smile.gif[/img])))) Oyuncak Bırak beni çocuk Oynama ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi