Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| BÖLÜCÜLÜK sizce ne demek, BÖLÜCÜLÜK size neyi çağrıştırıyor?Serbest Kürsü ve Sözlük BÖLÜCÜLÜK sizce ne demek, BÖLÜCÜLÜK size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız *
1.Ülkemizde herkesin Türk olmadığını savunmak.
2.Türklüğü bir etnik ırk adı olarak düşünmek.
3.Türkiye'de sadece yörüklerin ve türmenlerin Türk olduğunu, diğer etnik grupların ve ırkların ayrı milletler olduğunu savunmak.
4.Barzani-Talabani ikilisiyle görüşmeler yapmamızı salık vermek,
5.TÜRKİYE'Yİ EYALETLERE AYIRMAYI SAVUNMAK
6.Türk ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
09-01-2009, 03:27 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| BÖLÜCÜLÜK sizce ne demek, BÖLÜCÜLÜK size neyi çağrıştırıyor? *
1.Ülkemizde herkesin Türk olmadığını savunmak.
2.Türklüğü bir etnik ırk adı olarak düşünmek.
3.Türkiye'de sadece yörüklerin ve türmenlerin Türk olduğunu, diğer etnik grupların ve ırkların ayrı milletler olduğunu savunmak.
4.Barzani-Talabani ikilisiyle görüşmeler yapmamızı salık vermek,
5.TÜRKİYE'Yİ EYALETLERE AYIRMAYI SAVUNMAK
6.Türk milliyetçiliğini IRKÇILIK, KAFATASÇILIK sözleriyle suçlamak, milliyetçi olmak yerine ABD uşaklığını tercih etmek
Maide suresi:
33. Allah ve resulüyle savaşanların ve yeryüzünde bozgunculuk yapmaya çalışanların cezası şudur: Öldürülürler yahut asılırlar yahut elleriyle ayakları çaprazlamasına kesilir yahut bulundukları yerden sürülürler. Bu onlar için dünyada bir rezilliktir. Âhirette de onlara büyük bir azap vardır.
Bu memlekette bölücüler birleştirici, birleştiriciler bölücü olarak biliniyor.
bölmek, parçalamak, pay almak için yapılan eylemlerin tümü..
bakınız HADEP, bakınız SHP (karayalçın) , bakınız 'Ezilenlerin sosyalist platformu'
Bölücülük kelimesinin anlamı kökünde var zaten. Ama bizim hayatımızda ne anlama geldiği daha önemli. Bölücülük.... Paranoya...Bilerek yaratılan paranoya hali siyasi rant aracı...
Siyasi iktidarların 'aman politikasız kalmayalım' maksatlı tekerlemeleri...Afyon... Çığ gibi büyüyen militarizm... Bizim 'asker toplum' oluşumuz... özcesi, bizim adam olamayışımız!
TÜRKÇE DİL DERSİ
ben küçükkene bizim sınıfda bana bölücü diyolardı..
çünkü ben bölücülük yapıyodum..
sonra matematik sınıfında bi çocukda bölücüymüş...
ona daha çok değer verdiler...
ben hesap makinesiyle bölüyom diye beni aldattılar...
artık bende çıkartmacı oldum...
hayatıma giren herşeyi çıkartıyorum...
ama çıkartma sebebimde beni çarptıkları için...
sonra hepsini bir gönlümde toplayıp yazılarla kosinisünden tanjantına kadarını anlatıyorum...
Heyt be türkçeye bak LastiK mübaarek [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))
küçük yaştaki çocukları korkutmak için 'öcü' kelimesi kullanılır ve küçükler bu kelimeyi duyduklarında gerçekten korkarlar ya da pür dikkat kesilirler..
işte bu bizim kelimemizde de bolca -ö, -ü, -c, harfleri bulunur..bu da bir nevi öcü dür ve öcü ler belki de çok korkunçturlar...
Tarihi gerçekler değil iktidarda olanlar yazsada yine de geçmiş hakkında bize bir ipucu verir aynı mitolojiyi incelemek gibi.
Fakat burada önemli olan esasında bildiklerimizin göründüğü gibi olmaması söz konusudur. Bugün barış, özgürlük, bağımsızlık gibi kavramlar çarptırılmış, savaşımlar çıkarcı kuvetlerin daha güçlenmesi için malzeme olmuşlardır.
Kısaca bahçenin zenginliğini kıskanan o bahçeyi zarar vermek için her yola girişir ve en başta o bahçenin komşusunu baştan çıkartıp ona karşı kullanır ve aynı şekilde bu iki komşuyu birbirine karşı güdümleyerek aldatıcı bir güç dengeleri oluşması herhalde günümüzdeki sorunlara biraz ışık tutar umarım. Bu çıkar dengeleri korumak isteyen güçlere lütfen dikkat edip tuzaklarına kurban gitmeyelim.
Birlikten kuvvet doğar. Bundan doayı senlik-benlik nedir bırakalım, altımızda yanan kazanın ateşini daha körüklemeyelim. Barışa her yerden girelim ki sorunları daha güzel bir şekilde çözelim.
Kürt sorunu, Ermeni sorunu, Kıbrıs sorunu gibi başka sorunlar esasında barış ve huzur için bir fırsattır ve de bu fani dünyada bir imtihan vesilesidir. İnsansak gelin pozitif yönlere bakalım. Gelin hem vatandaş, hem de komşu olduğumuz sınırlar içinde kardeş kardeşe yaşamak için uğraşalım. Hz. İbrahim atıldığı ateşi söndürmek için bir damla su taşıyan karınca gibi binlerce olup bizi yakan bölücü ateşi söndürmek için uğraşalım...
Kaynak:Antropoloji Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |