Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

BEHİÇ AŞÇI sizce ne demek, BEHİÇ AŞÇI size neyi çağrıştırıyor?

Serbest Kürsü ve Sözlük BEHİÇ AŞÇI sizce ne demek, BEHİÇ AŞÇI size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * f tipi cezaevlerindeki koşulları protesto için ölüm orucuna yatan avukat ve güzel insan..şimdi yüreği yaşama tutunmaya çalışıyor..umarım.. öğrendim ki f tiplerindeki iyileştirmeler kendisine iletilince ölüm orucuna ara vermiş. umarım eski sağlığına bir an önce kavuşur ve davasında ihtiyacı olanların ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

BEHİÇ AŞÇI sizce ne demek, BEHİÇ AŞÇI size neyi çağrıştırıyor?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-01-2009, 03:38 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart BEHİÇ AŞÇI sizce ne demek, BEHİÇ AŞÇI size neyi çağrıştırıyor?

*

f tipi cezaevlerindeki koşulları protesto için ölüm orucuna yatan avukat ve güzel insan..şimdi yüreği yaşama tutunmaya çalışıyor..umarım..

öğrendim ki f tiplerindeki iyileştirmeler kendisine iletilince ölüm orucuna ara vermiş.

umarım eski sağlığına bir an önce kavuşur ve davasında ihtiyacı olanların yanında olarak..onlara YAŞAYARAK destek verir..

'...bu konuda 19 Aralık bir dönüm noktası haline geldi...19 Aralık'ta odalar,demokratik partiler,sendikalar şunu gördü: Siyasi iktidarın şiddetinin ve terörünün ne kadar kayıtsız ve sınırsız olduğunu gördüler...

-Ve cinayetlerin nereye kadar uzanabileceğini...

-Dolayısıyla o korkuttu onları...Kendi kabuklarına çekildiler...Ya da tekrar kendi sınırlarına çekildiler...Belki de doğal olarak üstlenmeleri gereken bedeli üslenmediler...96'da belli bir bedel ödeme tercihiyle karşı karşıya kalmamışlardı...Hep şu söylenilir: 19 Aralık operasyonu ve F tipi hapishanelerindeki olanlar,hapishanenin içindeki tutuklu ve hükümlüler için yapılan bir operasyon değil,dışarısı için yapılan bir operasyondur...Dışarıya verilen bir gözdağıdır...

-Genelde cezaevlerine yapılan operasyonların amacı dışarıya gözdağı vermektir...İnsan zaten dört duvar arasında onu bekliyor...'Her an tehlikedeyim' diyor...İşin kötü tarafı dışarıdaki insanlar onu beklemiyor...

-Ama 19 Aralık boyutu,vahşeti, -aynı anda yirmi hapishanede birden yapıldı...Bayrampaşa'da altı kadın yakılıyor- birçok yönüyle gerçekten demokratik muhalefete çok ciddi bir biçimde gözdağıydı...Bir de o dönemde zaten -en azından ben İstanbul'u biliyorum- adeta ilan edilmemiş bir sıkıyönetim vardı...Bütün yasalar iptal edilmiş...Yasalar rafa kaldırılmıştı...Hiçbir hakkımız yok...Hatta bir avukat arkadışımız gözaltına alındı...Nerede olduğunu bulamadık...Savcı dedi ki,'Size bilgi veremem...Bende de bilgi yok...' O zaman kimde var? 'Başbakanlık kriz merkezinde...' Başbakanlık kriz merkezi nerede? 'Bilmiyorum nerede olduğunu...'

-Bir savcının açıklaması...

-Evet...O günlerde böyle bir düzen hayata geçirdiler...Tabi bunun bir sonucu oldu...Şöyle bir şey yapıldı herhalde...'Biz olaylardan kaçalım ki kendimizi koruyalım' diye düşündüler...Öyle olmadı...Kaçtıkları doğru ama kendilerini koruyamadılar...Sonuçta siyasi iktidar,muhalefet yapan herkese saldırır...Belki temel sorun bu...Temel sorun,haklar ve özgürlükler mücadelesi,bedel ödemeyi göze almadan sürdürülemez...Bunun her alanda örneğini görebiliriz...Evinizi,işinizi,inancınızı v.s. neyinizi korumak istiyorsanız,onun bedelini gözönüne almak zorundasınız...Bedelini gözönüne almazsanız,silinir gidersiniz...

...

...yani doğru...Şöyle bir gerçeklik var...F Tipleri 'modern' hapishaneler...Tabi modernlikten anladığımız yeni hapishaneler,duvarları yeni boyanmış,yatağı yeni v.s...Eğer bunlarsa modernliği belirleyen,evet,modern hapishaneler...Ama bizce modernliği bunlar belirlemiyor...Modernliği belirleyen insan faktörüdür...F Tipleri'nde insan yoktur...İnsanın olmadığı hapishaneye modern hapishane demek mümkün değildir...Ama Avrupa'dan başlayarak bir modern hapishane yaygarası sürdürüldü...Ve beyinler dumura uğratıldı...Giderek garip bir noktaya geçildi...F Tipleri desteklendi...İşte,F Tipleri'ne karşı olması gereken çevreler dahi destekleme durumuna geldiler...Doğru...F Tipleri Avrupa'dan alınan hapishanelerdir...Ama Avrupa Birliği hapishanelerinin matah,iyi olduğunu kim söyledi ki? Böyle bir şey yok...Avrupa Birliği hapishaneleri tecridin en ağır yaşandığı,r oranlarının en yüksek olduğu,içeriden çıkan insanların psikopat olarak çıkma oranının en yüksek olduğu hapishanelerdir...Bunun tek nedeni,bu hapishanelerin mimari yapısıdır...

...

-O temizliği ben kendim de yaparım...

-Tabii ki insanın olmadığı yerde o temizliğin hiçbir önemi yoktur...Ve bu konuda aslında bakanlık ciddi bir gelişme sağladı...Özellikle adli tutuklular üzerinde yarattığı tahribat var ortada...Adli tutuklular tecride psikolojik açıdan gerçekten direnemiyorlar...Çok ağır travmalar geçiriyorlar...İntihar edenler,kendilerini yakanlar,kendilerine zarar verenler v.s...Bakanlık biliyor ki,Tabip Odası tarama yaptığında bunlar hemen ortaya çıkacak...Ben takipçisi olduğum için biliyorum...Tabip Odaları'nın altı yıldır talepleri var...Yazılı olarak başvurmalarına rağmen izin alamadılar...Sormak lazım...Niye gizleniyor? Hepimiz biliyoruz...19 Aralık'tan önce Adalet Bakanlığı F Tipleri'ne turistik gezi düzenliyordu...Örneğin Sincan hapishanesini gezmek isteyenler için Ankara-Kızılay'dan saatli otobüsler kaldırılıyordu...Turistik gezi düzenlenmesin demiyoruz,ama bu işin uzmanına kapıyı açsın...Kapılar açılmıyor...O zaman gizlenen bir şey var...Gizlenense oradaki insanların sağlık durumudur...'

ölüm orucundaki devrimci avukattır..

f tiplerinde insanca yaşam koşullarının sağlanmayışıdır onu ölüme yatıran.

annesinin anlatımıyla 'hayat dolu, neşeli' bu adam sesini sağırlara duyurmak için ölmekte gün be gün..

o vatanını, bu ülkenin insanını ölümüne sevmekte olan bir vatansever..

keşke avukat olarak onun desteğine gereksinimi olanların yanında olsaydı demek de benim zaafım..

Kaynak:Antropoloji

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks