Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| BEİNG JOHN MALKOVİCH / JOHN MALKOVİCH OLMAK sizce ne demek, BEİNG JOHN MALKOVİCH / JOHN MALKOVİCH OLMAK size neyi çağrıştırıyor?Serbest Kürsü ve Sözlük BEİNG JOHN MALKOVİCH / JOHN MALKOVİCH OLMAK sizce ne demek, BEİNG JOHN MALKOVİCH / JOHN MALKOVİCH OLMAK size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız *
Filmi 'değerli' bir tanıdığım vasıtasıyla izlemiştim ve o gece gerçekten etkisinde kalıp şu yazıyı yazmaya kasmıştım sırf anı olsun die [img]/images/smilies/smile.gif[/img]
John Malkovich olmayı 'istemek'
Başka birisi olunca insan, vücudunu görmeksizin ruhunu nasıl oluyor da bu kadar farklı bir ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
09-01-2009, 03:39 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| BEİNG JOHN MALKOVİCH / JOHN MALKOVİCH OLMAK sizce ne demek, BEİNG JOHN MALKOVİCH / JOHN MALKOVİCH OLMAK size neyi çağrıştırıyor? *
Filmi 'değerli' bir tanıdığım vasıtasıyla izlemiştim ve o gece gerçekten etkisinde kalıp şu yazıyı yazmaya kasmıştım sırf anı olsun die [img]/images/smilies/smile.gif[/img]
John Malkovich olmayı 'istemek'
Başka birisi olunca insan, vücudunu görmeksizin ruhunu nasıl oluyor da bu kadar farklı bir açıyla içinde yıllanmış
arzularını eyleme geçirmeyi başarıyor?
Ben, benken kendim olamıyorsam nasıl olur da bir başkasıyken kendiliğimin farkına varıp 'ben'in özünde ne varsa, ne
barınıyorsa onu dışarı çıkartabiliyorum?
Bunca yıllık iç sesimin sesini açıp bir başkasının bedeninde doğru frekansı yakalayabiliyorum ya da öyle olduğunu sanıyorum.
Ara bir kesitten var oluşun çaprazlama çarpımı yapıldı. Denklik bozulmadı, işlem tek satıra indirgendi hepsi bu.
Şekil değiştirilmiş bir boyutsuzlukta kavramları algılayış dört duyu organından ibaret değildi ki bedensel hislenimler olsun
sırf, boyutsuzluğun içine binlercesini sığdıran. Seni senden almam için ellerimde tutmama gerek yoktu ağırlığını, ruhuna
üfleyeceğim tek bir nefesle de pekala çeker alırdım dört duvar içinde tanımlı -lakin geçmişti ruh adeti göz sayısını-
görsel sunumunu.
Benim yaşamım buydu! Kendi hayatına sahip çıkamayan -çünkü değildim memnun kendisinden doğduğumdan beri! ! -
kendisine başka bir boyut yaratırdı... Tıpkı benim gibi... Kuklalardan kurduğum yaşantımda 'ben' yoktu, 'ben'in bir yansıması
vardı yalnızca... Parmaklarımla sıkıca kavradığım ipler, dekoru değildi ki sahnemin, hayatıma veremediğim yönelişlerdi,
alamadığım, almaya çekindiğim -ah, değil çekindiğin, korktuğun! , cesaret edemediğin! ! - bildiğim halde yapamadığım
doğrulardı... Kendi etimin içindekini kabullenemiyorken, sahip çıkamıyorken, çıkamamışken yıllarca, ellerimle sıkı sıkıya
kavrıyordum şimdi lavanta, papatya, manolya kokan taze çiçeklerini hiç bir çıkar göz etmeksizin yarattığım manevi
yaşamımı. Kan sızdırmıyordu kuklalarım, sızabilecek damarları yoktu ama vardı kurumuş damarlarımdaki yitik kanı
canlandırabilecek kadar güçlü atışları yüreklerinin... Kalpleri kendimi verdiğim ipleriydi, ipler göbek bağımdı 'sahte' bir yaşam akıtan ellerime ve oradan derine ittiğim hislerime... Ve nihayetinde tüm hissizliğim gerçekliğine karışırken maddesel hayatın,
ara bir kesitten çıkan fakat içine çeken aslında, ara bir boyuttu, ara bir kesit, ara bir kat, bölüm, umuttu tek ümitlik.
Benim ruhum sana karışsın, seninkisi kendine, senin bedenin yine sana ya benim vücudum nerede? Ruhum, ruhuna,
hislerim, hislerine, hislerim kendiliğine, ya senin özgürlüğün kimde? ?
Bir başkası olmak hoşuma gidiyor çünkü sana sahip olabiliyorum.
Bir başkası olmaya bayılıyorum çünkü beni kabul ettiğin tek beden oluyorum.
Bir başkası olmayı arzuluyorum çünkü beni arzuladığın tek boyuta giriyorum.
Bir başkası olmam gerekiyor çünkü olmayan yaşamımın tek kalp atımını orada gerçekleştirebiliyorum.
Ya o 'bir başkası' kendi olmak istiyorsa aynı zamanda...
...
Ben bendeyken mutlu olamıyorken, sende olabilmişsem bilki bu senin geçmişindeki eylemlerinin benim kafamın içindeki
doğrularla bağdaşmasıdır. Benim kafamın içinde eylemsiz duran doğrular 'eylemsizlik kuralı' ihlaline uğradığında
sen olabilmenin ucuz hazzıyla tatmin oluyorum. Fakat bilirsin, bencil olmalıyım, vijdanı devre dışı bırakmalı, insani
değerlerimin fişini çekmeliyim. Yoksa nasıl durabilirim düşünmeden, sana ait olan bir yaşamın ani istilalarının karın
ağrısını?
Sahte yaşamımda ellerimde tuttuğum iplerini sana bağladım kuklamın, umutsuzluk içinde kıvranırken tadını çıkardım
kendi yazdığım eserimin ve gözünün açılmasıyla kırıldı ruhun, içeri sızdım hiç beklemeden. Sonuna ve sonsuza dek sen
olmuşken ve tek istediğim de zaten buyken, kendi elde ettiğim halbuki aslen bana hiç ait olmamış olan yaşamını kendi
isteklerime cevap verdirtecek köleliğe çevirdim, ne de güzel itaat etti bedenin ruhuma...
(Ah zavallı, sen sende olamamışken nasıl olur da bir başkasında 'sen' olduğunu sanarsın hala daha?)
Değil ki senin sevinçlerin kendinden kaynaklı, ait değilsin tek bir nedenine sonradan oluşturduğun neticelerinin,
değilsin sahibi başardığını sandığın tek bir ünlemin bile, oysa katamazdın ki zaten tek bir hayatı dahi kendi kalbine,
bir başkasının bedenindeyken bile...
Gerçek bir kimliği yönetmek, bir kuklayı hareket ettirmekle mi karıştırıldı, anlık bir yanılgı nasıl da çıkmaza soktu pollyannavari
bir kaos yaşayan aklını...
Gününü kurtarmaya odaklanmışken sen, tek bir mantık hatası dününle birlikte götürdü yarınını, söyle bakalım kim kaldı hiçbir zamanına?
Yeni bir zaman dilimi mi bulacaksın bu sefer de olmayan birine? Ne çok aldattın da kendini maskelerin yoruldu artık durmaktan yüzünde.
Ama sen hala bakınmaktasın yeni bir hata için, eski bir hatayı örtmeye.
Kendin hazırladın sonunu, kendin... Arada ne kuklalar vardı ne de başka bir beden zorla ruhunu sızdırdığın. Ne derler...
Zararın neresinden dönsen kardır mı? Hadi dön sahte yaşamından da var 'sonuna'. Ve yaşa onu doyasıya.
bu arada yarın akşam (pazar günü) tv8 de oynayacak saat 21:00 de
yinede deneyebilir izlemeyenler..
filmden sonra kötü bi fikir olduğunu anlıyorsunuz P
ne kadar güzel görünüyordu cd üzerindeki resim.. bi mesajı var sanıyorsun..
aşırı ağır bir film ama yinede fena sayılmaz..
ama şunu söylemeliyimki şu gözlüklü erkek oyuncu (adı herneyse artık) onu hiç beğenmedim.. kadın fena değildi [img]/images/smilies/smile.gif[/img]
I wish to be in your shoes..
hasta bir muhayyilenin ürünüydü bu film..
tamamen amaçsız ve anlamsız..
küçük bir tünelden geçiyorsun ve birden John Malkowichîn gölzerinden bakıyorsun dünyaya..
Ruh değişimi...
Allahtan beyin nakli yapılamıyor..
Yoksa ne yapardık?
Kaynak:Antropoloji Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |