Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

sydera

Serbest Kürsü ve Sözlük sydera Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * daha gelir gelmez kaleminin kuvvetini apaçık göstermiş üçüncü neslik son yazarlarından. * hoş gelmiş safalar getirmiş. * her yazarı kutlarken elimin değdiği yazar. hazır dokunmuşken bir çiçek de benden kendisine kutlu olsun birinci yılı. * latince bir sozcuk olup, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

sydera

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-01-2009, 05:03 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart sydera

* daha gelir gelmez kaleminin kuvvetini apaçık göstermiş üçüncü neslik son yazarlarından.

* hoş gelmiş safalar getirmiş.

* her yazarı kutlarken elimin değdiği yazar. hazır dokunmuşken bir çiçek de benden kendisine kutlu olsun birinci yılı.

* latince bir sozcuk olup, turkce'ye "yildizli bir gecede gokyuzune bakmaktan vazgecmek." olarak cevrilebilir.

* nice yeni 14 ocak'lara diyor hemen bir dilim pasta ve kola ikram ediyoruz

- efendim kola kalmadı

- nasıl kalmadı lan !!??

- şey...

- hemen gidip aldırın

- hemen efendim

salon

- bu nasıl organizasyon kaaardeşiim !!!

* komik insan, insaniyet sahibi insan.

* bana pisikolag önermeyi teklif eden ayrıca sadistmisin diye soru soran başarılı ayzar.

* gözünden dökülecek bir damla göz yaşı için gerekirse yakarımm lenn dünyayı dediğim,boya badana işlerini pek seven* , düğününde nedimeliği kimseye kaptırmayacağım * , çiçeğini de bana atacak olan yazar...

* valla bu gece beni öldürmezse hiç öldürmez dediğim yazar.

* gulmekten karnina giren kocaman agrilardan beni sorumlu tutan*, beni yapmamam gereken telefon gorusmelerini yapmaya iten* ve telefonumun kendisinde bulundugu yazar kankem.* *

* kendisi sonsuza kadar gerçek ablamdır...

ötesi yoktur..

* kentucky'den ve 51. bolge'den selamlar yollamış alınamamış yazar.

yeni anlıyorum vallahi. ilahi.

* beni benden iyi anlayan, beni cumlelere sokabilen, kocaman yuregiyle bana cok sey ogreten ve gozyasimi gulucuge cevirebilen tek dostum. bir cok kisi girer yasantina ve gitmez sanirsin, sonra bir gun ceker gider ya hani... hani kimseden emin olamazsin ya bazen, iste ben o'ndan eminim hep, hep dostum kalicak benim, hep canim kalicak.* * * *

* bugün aynı şeyleri aynı anda düşündüğümüzü fark ettiğim,moral düzelten ,bana iyi gelen,

varlığı dünyaya karşı dik durma sebebi olan ablam...

anlatırken tut elimi

uykuya dalıp gitsem bile

bırakıp gitme sakın beni

* gothic_evil :

aaa saat 12 olmuş

gothic_evil :

laaağn ben daha matlab minitab spss bakcaaam,

madrilena :

ya hala burda misın sen

madrilena :

kos git yuru

gothic_evil :

bırak lan beniiii

madrilena :

dus yakamdan gothicc

gothic_evil :

ahahhaha

gothic_evil :

şimdi de böyle mi oldu lan

gothic_evil :

peki bağğğyan

gothic_evil :

sorarım bunu size 2 gün sonra zirvede

gothic_evil :

"canlı ayar" vereceğim size

madrilena :

gelmiom zirveye neyim

madrilena :

bi sen bi redwine

madrilena :

ne ayarci insanlarsiniz ya

madrilena :

bu korkuyla yasanmaz

madrilena :

takmislar bi ayar

madrilena :

biraz gezegenin adami olun kardesiimm

gothic_evil :

HAHHAHAHAHHAHA

gothic_evil :

BU ENTRY OLARAK GiRiLMELi

madrilena :

ahahaha

madrilena :

bak ya

madrilena :

firsatci da ayni zamanda

tanim : tespitlerine hayrÂn olunası.

* zorba ile iletişim kurma gafletine düşmüş yazardır. * *

* tam 2 yıl bekledikten sonra kavuşulan anda anlaşılmıştır ki kendisi mükemmel ötesi bir abladır.ayrıca nüfusuna geçmek hakikaten süper olur.ayrıca koca koca paketleri küçücük çantasına sığdırıp beni şaşlınlığa uğratmışlığıda vardır.

adalar ilk kez gözüme onun yanındayken güzel gözükmüştür.

edit:bir daha ki uğurlamada yolluk için bir koli çiğbörek yapacağım ablam *

* zirvenin gondol kısmının sonuna yetişebilmeme rağmen, ayrılırken elimi sıkma inceliğini göstermiş hanımefendi yazar. eskişehir' e yine bekleriz efendim.

* Mendilci cocuk hakkında zor da olsa ortak bir nokta buldugum arkadasım * tabi bu onun ne kadar iyi niyetli bir insan oldugunu anlamama neden oldu, iyi ki tanımısın denilesi yazar.

* kutsal emanetlerin birinci kısmı. fazla sohbet edemedik ama sıcakkanlıgını anlamak zor degildi. kendisinin de dedigi gibi yedigimiz içtigimiz ayrı gitmedi saolsun. isminin çok güzel de bir anlamı var onu da ogrendik. netice itibari memnun oldum efendim.

* sıcaklığı ile trende hoş sohbetler yaptığımız, gözlerinin içi her daim gülsün insanı. pek bi sevimli şahsiyet, ben seni korumuyacaktım da ya ne olacağıdı insanı.*

taksi de daha da bi içli dışlı olduğum * * ankara da kesinlikle görüşeceğim yazar. iyi ki tanıdık seni de. *

* ulu ankara güruhu taze yazarlarından, her daim gülümser. hep gülümsemesi dileğiyle.

* çok muhabbet edemediğim *ama gene de tanıyabildiğim sıcak insan. bir sonraki zirvede bu eksiğimi gidereceğimden emin olduğum, kültürlü, hoşsohbet insanı.

* ankara da üniversite hayalleri kurduran, bana 10 lık öğrenim hayatımda hiç bir öğretmenimin yapamadığı kadar ders çalışma şevki kazandıran yazar.*

* hayallerini gercekleştirmesine az kaldı yazarı. * * az daha dayanacak ,dişini sıkacak. biter bu okul. sonrasi allah kerim. * * * *

* Bu arkadasımız saolsun benı planlar da o kadar desteklemıstırki, o kadar gaza gelmısımdırki sımdıden yaz tatiline cıkmak uzereyim. Yol arkadası olması yuksek ihtimal ankara tayfası uyesidir kendileri.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks