| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük eren569 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * dördüncü nesil yazar. * * adasim yazar..* * enteresan bir insan örneği. * şehitlerimiz için "ölü kişiler" tanımlamasını yapan sözlük hesabı. entryi defalarca ama defalarca okudum. --spoiler-- sözlük yazarlarının tamamının vatan millet sakarya edebiyatı ile yoğrulduğunu gösteren ölü kişilerdir. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() | Stil ![]() |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * dördüncü nesil yazar. * * adasim yazar..* * enteresan bir insan örneği. * şehitlerimiz için "ölü kişiler" tanımlamasını yapan sözlük hesabı. entryi defalarca ama defalarca okudum. --spoiler-- sözlük yazarlarının tamamının vatan millet sakarya edebiyatı ile yoğrulduğunu gösteren ölü kişilerdir. mhp'nin oy deposudur bu ölü kişiler. bunlar üzerinden siyaset yapan mhp özellikle ölen askerlerin çokluğuna paralel olarak seçimlerde yüksek oy alır. yani bir bakıma tabutları oy sandığına çevirir. mhp doğuda kirli savaşın bitmesini hiç istemez. eğer bir gün savaş biter de o yörelere barış hakim olursa mhp'nin varlık nedeni olmayacaktır artık, kimse dönüp de mhp ye oy vermeyecektir. --spoiler-- 1 * 4. nesil çaylaktır. konuşmalarına daha dikkat etmeli insanların sabırlarını taşırmamalıdır. * sözlükte yazım hatası yapanları uyaran dahası yanlışını merak edene üşenmeden hatalarını ve çözüm yollarını uzun uzun anlatan türkçe öğretmeni zat-ı muhterem. * entrysi iLe beni benden aLmI$ yazardIr. zira bir olay alakasız bir olaya bu kadar güzel bağlanabilirdi. provake kokuyor. * yazım hatalarını affetmeyen yazar. adımın altına türkçe yazılışlar konusunda hassas olduğunu gösteren entry giren yazar. Türkçe gramerine iyi çalışmam gerektiğini tembihlemiştir. gramer=Dil bilgisi * türk milliyetçilerini sevmeyen ama teröristlere kardeşim diyen kişi hakkında yazılan entrylere başınıza onun kadar taş düşsün diyen yazar. * . * girdiği entry lerin bi kısmı da iyi oylanmış yazar. * * öncelikle şu entry'lere bir göz atıyoruz. bize bir şeyler anlatmak istiyor galiba. ben anladım ne demek istediğini, belki sizde anlamışsınızdır! * ırkçıları ve dincileri sevmeyen yazar. * ırkçılar ve dinciler üzerinden prim yapmaya çalışan yazar. * * * * * * * dincileri sevmediğini söyleyerek onları hayal kırıklığına uğratan ve belki de farkında olmadan onların gece uyumamasına sebep olacak olan yazar. lütfen lütfen sev diyesi geliyor insanın. * Söylenen sözlerin, yazıların entrylerin kendisini bağladığını unutmaması gereken yazar. * * bu gün açtığı bir başlığa israrla dahi anlamindaki de yi bitisik yazan insan başlığı : * ısrarla olmasa da dahi anlamındaki deyi bitişik yazan yazarla benzerliği olan yazar. yukarıdaki cümle tanımdı. efendim bir de türkçe dersi vermekle meşgul olan yazara bakalım.... cümlesi: eğer bu insan sözlük yazarı ise, diğer insanlara nazaran on kat daha fazla dikkat etmesi gerekir bu kişilerin. cümle üçüncü tekille * başlamış, üçüncü çoğulla bitmiştir. --- cümlesinden bir parça: her entry den birinde... entry özel kelime değildir. ek olan -den kesme işaretiyle ya da başka bir şekilde ayrılamaz. --- cümlesinden bir parça: bağlaç olan de yi bitişik görmek... bağlaç olan -deye gelen -yi hecesi ayrılmaz... --- gelelim ben bu entryi neden girdim? bu arkadaş dahi anlamındaki deyi bitişik yazdığım için nickimin altında güzel bir yar vermişti. ben de takdir etmiştim... aaa ne hassas insan diye... sonra baktim ki şahsın dahi anlamındaki -deden başka hassasiyeti yok... şeklinde entry girilmesine neden olmuş yazar... diyeceksiniz ki: -hocam ayıp oluyor... neden entryi buraya kopyaladın...? cevap: efendim şahıs entrynin silineceğini iddia etmektedir... entrymi en güvenli yerde koruyorum... * oysa biraz daha uyumlu olsa... biz kendimiz sileriz bu entryleri... * yeni neslin bilgi eksikliğini ortaya çıkartan başlık altı girdi yarışı. * * "sana kötü bir haberim var, sen türksün. kameraya gülümse" demek istediğim yazardır. * propaganda yaparcasana entryler giren yazardır. her entrysinde aynı hava vardır. ** * şahsımı çaylak yaptırdığı için tepsisi, havada olan dtp ve dolayısıyla pkk mensuplarına övgüler yağdırandır. * pkk mensuplarına övgüler yağdırmayan yazardır. ayrıca pkk'nin halkların kardeşliğine kurşun sıkan bir terör örgütü olduğunu daha önceki entrysinde belirten yazardır. edit: dtp liler asla pkk ya terör örgütü demedi ki... demek ki bu yazar da dtp li değilmiş. neymiş efendim? dtp li değilmiş... duyamadım... * halkların kardeşliğine inandığını söyleyen, demokrat olduğunu iddia eden kişi. birkaç entrysi dikkatimi çekti üşenmedim pekçok entrysini okudum, faşizmin türklüğün tekelinde olduğunu zanneden yazar. ayrıca, pkk'nın arka bahçesi olan dtp'yi müthiş özgürlükçü, halkların kardeşliğinin bekçisi olarak gören yazar. pkk'yı her ne kadar terör örgütü şeklinde dillendirse de, şahsımın pkk'lılara yaptığı light bir küfürden ötürü -o entry silindi fakat "hayat kadını çocuğu" ifadesini kullanmıştım- şahsıma özel mesaj atarak "hacı ben de mhp'lilere küfür etmek istiyorum ama moderasyon izin vermiyor." cümlesini sarf etmiştir. "pkk terör örgütü ancak, mhp'den iyidir" dersen, ben senin "halkların kardeşliği" lafının samimiyetine inanmam! hatta mhp li kurtler başlığındaki, şu an silinmiş olan bir entrynde - * entry numarası buydu- "benliği satılmış insanlardır" cümleciğini sarf ediyorsan, ben senin "halkların kardeşliği" sözünün samimiyetine inanmama sınırımı aşar, kafatasçı, ırkçı, faşist bir olduğnu düşünürüm. mhp sağ ideolojinin uçlarında olmamakla beraber, merkeze gelmeye çalışan ancak tabanı itibari ile, asla merkez partisi olamayacak bir partidir. mhp adı üzerinde milliyetçi bir partidir ancak, sen mhp'yi faşist bir parti addedersen, -ki addedeblirsin, demokratik bir ortamdayız- dtp'ye de aynı eleştiriyi yapmanı beklerim... eğer, mhp anayasa'nın 66'ncı maddesi çerçevesindeki "türk" tanımına yönelik bir milliyetçilik gütmeyip, tamamen ırka dayalı bir siyaset güdüyorsa, -ki türkiye'de saf türk yoktur- dtp 50 kere ırka dayalı siyaset gütmektedir! not: mhp'li değilim, hiçbir seçimde oy vermedim, gerektiğinde eleştirdim, doğru bulduğum yaklaşımlarını da övdüm. böylesine iğrenç düzeyde siyaset yapanları da kınadım. pkk'ya sözle "pkk bir terör örgütüdür" diyebilirsin, ancak sen buna mukabil, bu sözün içini doldumayı bırak, boşaltacak türden laflar sarf edersen, ben senin "pkk terör örgütüdür" açıklamana da çok afedersin saygı duymam. pkk ile mücadelede şehit düşen askerlerimize "ölü kişiler" diye hitap edip, ondan sonra yine iğrenç bir siyasi yorum yapmaya çalışırsan ben senin samimiyetinden şüphe duyarım. "diyarbakırlı değilim kürdistanlıyım" sözünün arkasında durandır. "kürtler bu ülkeyi bölmek istemiyorlar onlar dün olduğu gibi bugün de kardeşçe bir arada yaşamak istiyorlar." şeklinde gayet hoş cümleler sarf eder. tamam kardeşim her zaman savunurum, 40.000 şerefsiz, 500.000 sempatizan dallama yüzünden 15.000.000'luk bir topluluğu lekelemeye kimsenin hakkı yok, ancak bu noktada, bir yandan halkların kardeşliği derken, diğer taraftan da mikro milliyetçilik peşinde koşup sanki türkiye'de 2 farklı topluluk varmışcasına cümleler sarf etmek nasıl bir halk kardeşliği? okuduğum kadarıyla, çerkeslerle ilgili tek bir entry yok, alevilerle ilgili tek bir entry yok -ki, bu ülkede devletin bir ayrımcılığı varsa bunu başta mezhep tercihlerinden ötürü aleviler yaşamaktadırlar- lazlarla ilgili tek entry yok, bu ülkedeki tek mozaik parçası kürtler mi? halkların kardeşliği tamam da güzel kardeşim, başka halk yok mu bu ülkede? ayrıca "kürt değilim, türküm" gibi bir tabirin var, şimdi senin yaptığın iğrenç siyaset örneğini aynen çeviriyorum, mhp'li kürtler'i "benliği satılmış insanlar" diye nitelerken sen "halkların kardeşliği adına" yapıyorsun. ben sana "sen dtp'ye sempati duyarak, benliğine ihanet ediyorsun" dersem faşist oluyorum. senin söylediğinle, benim söylediğim -ki, asla böyle bir cümle sarf etmem- arasında ne fark var? sen bunu söyleyip, üzerine "halkların kardeşliği" diyorsun ancak ben senin söylemini taban tabana zıt şekilde söyleyince faşist oluyorum. ben senin söylediğin tarzda bir cümleyi hayatta sarf etmem... ama somut bir şey var, sen bu cümleleri sarf ettin ve bu sebeple diyebilirim ki, sen bir faşistsin. mesela, sedat bucak'ı "kürtlerin yüz karası" şeklinde itham edebilecek kadar gözü dönmüş bir faşistsin desem sana? sedat bucak'ı sevmem ancak, bu adamı mikro milliyetçilik yapıp, bu şekilde suçlamam... örneğin ben çıkıp, dtp kadar faşizan söylemleri olmasa da dtp'ye en yakın söylemleri sarf eden ufuk uras'a "türklerin yüz karası" desem faşist olurum değil mi? ama sen söyleyince, "halkların kardeşliği" pkk'yı kötüleyen bir entry'yi eksi oylayan bir kardeşimiz. bunun sebebini de "genelde gerizekalıca girilen entryler" olarak betimlemekte kendisi. pkk'yı köteleyen entryleri "genel olarak" gerizekalıca gören kardeşimiz. mehmetçik vakfı'na bağşı da gereksiz gördüğünü belirtir. savaşa değil, eğitime bütçe der. eli kanlı 40.000 şerefsize elini kolunu sallaya sallaya af imkanı sağlansın değil mi? aç kaldığı için simit çalan çocuklara verilen 5 yıl ceza eleştirilmez, ona af istenmez, vatana kurşun sıkan "genel af" denilen bir aymazlıkla ödüllendirilsin? tamam savaşa bütçe ayrılmasın koçum benim, "pkk terör örgütüdür" cümleciğinin ötesine geç, pkk başlığına "en kısa zamanda kendisini lağvedip, topluca silah bırakıp, adalete teslim olması gereken terör örgütüdür" yaz da görelim! bu vatana kurşun sıkan şerefsizlere karşı vatanı koruyanların hayatını kaybedenlere, sakat kalanlara sosyal destek sağlanmasın mı? mehmetçik vakfı'na yapılan bağışın savaşa olan destekle ne alakası var? şunu desen ki, "milli piyango'dan savunma sanayisine ayrılan pay gerekenden yüksektir" desen ki, "bu savaşa destektir" anlarım... ulan mehmetçik vakfı'na yapılan bağışı savaşa destekle itham etmek de neyin nesi? o bağışlarla silah alınmıyor, dahası o bağışların büyük kısmı şehit yakınlarına, gazilere ve gazi yakınlarına burs olarak ayrılıyor. uyuşturucu taciri pkk, kaçakçı pkk, her türlü silaha sahip pkk, vatana kurşun sıkan, öğretmen vuran, doktor vuran, yol yapan araçlar yakan, köy yakan pkk, pkk'ya silah yardımı yapan abd ve barzani... ama mehmetçik vakfı'na yapılan bağış, savaşa destek. aferin ya... neydi bunun adı? halkların kardeşliği değil mi? turk uz butun baslardan ustun olan baslariz'i ırkçı söylem olarak addeder. şimdi kendisine muhteşem bir ders vereceğim... hoş o dersi etüt etmesini kendisinden beklememekteyim. "Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celâl?" dizesinin geçtiği istiklal marşı da sana göre ırkçı bir söylemdir değil mi? bilmiyorsan belirteyim, mehmet akif ersoy, arap'tır. neydi ırkçılık mıydı? evet mehmet akif ersoy da kafatasçı. hatta istiklal marşı'nı yazarak belki de sana göre "benliğine ihanet" içindedir. ilginç bir şey, bir diğer taraftan "Bu ezanlar ki şahadetleri dinin temeli" böyle de bir dize var, üstad ırkı ön planda tutmuşsa ezan'ın ne işi var bu marşta? halbuki, kanla alakalıdır ırk?! bir de, her ne hikmetse eleştirilen anayasamızdaki türklük tanımını vereyim... anayasa nin 66 nci maddesi uyarınca --spoiler-- iş bu maddeye göre, türkiye'de türklük belli bir ırkı değil, türkiye cumhuriyeti'nde yaşayan vatandaşları ifade eder. türkiye cumhuriyeti vatandaşı olan her birey de türk'tür. anayasamızın dördüncü bölümünde, siyasal haklar ve ödevler kısmında yer alır. DÖRDÜNCÜ BÖLÜM Siyasî Haklar ve Ödevler I. Türk vatandaşlığı MADDE 66. * Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk'tür. * Türk babanın veya Türk ananın çocuğu Türk'tür. * Vatandaşlık, kanunun gösterdiği şartlarla kazanılır ve ancak kanunda belirtilen hallerde kaybedilir. * Hiçbir Türk, vatana bağlılıkla bağdaşmayan bir eylemde bulunmadıkça vatandaşlıktan çıkarılamaz. * Vatandaşlıktan çıkarma ile ilgili karar ve işlemlere karşı yargı yolu kapatılamaz. --spoiler-- türklük türkiye'de bir ırkı değil, bir milleti niteler bunun adı da "türk vatandaşlığı" olarak adlandırılır. bu maddeyi de nedense faşizan addederler. ulan düdükler, bu maddede ne gibi faşizan bir anlatım var? eğer bu madde faşist olsa, yine bu yasa uyarınca türk vatandaşlığına geçen yabancılar -en basitinden aurelio- türk olabilir miydi? yüce ata, "ne mutlu türk doğana!" dememiştir, "ne mutlu türküm diyene!" demiştir... bu coğrafyada mikro milliyetleri temel alarak, etnik ayrımcılık yaparsanız, "türk milleti" çatısını delmeye çalışıp, asıl faşistliği siz yaparsanız, "halkların kardeşliği" sözünün bir anlamı kalmaz. ondan sonra bugün ırak'ın 3'e bölündüğü gibi, 20 yıl sonra bir iç savaş çıkıp, ayrılıkçı hareketler baş gösterirse, ordu devlete el koyarsa, o zaman görürüm demokrat uzuvlarınızı. bu ülkede 70 farklı etnisite yapıdan, tek bir millet vardır... bu millet de, türk milletidir! siz bu çatıyı delmeye çalışırsanız, bu çatı hepimizin üstüne göçer... çok değil, 100-150 yıl öncesini hatırlayın balkanlar nasıl koptu? kardeş kardeş gidiyorken, bir anda ayrılıkçı terör çeteleri çıktı, sonra pekçok haklar verildi, müslüman halktan daha fazla haklar verildi, yine de yetmedi, parçalandı. bu ülkenin jeopolitik konumunu gözardı ederek, etnik yapısını gözardı ederek, etnisiteye dayalı siyaset yaparsanız, bomba koyarsınız... ama neydi? mhp'li kürtler "benlikleri satılmış insanlar", sedat bucak "kürtlerin yüz karası", pkk'ya küfür etmek kötü, ayrılıkçı sözler sarf eden leyla zana'ya hakaret etmek kötü ancak, "ben de mhp'ye küfür etmek istiyorum" demek özgürlükçü yaklaşım. bunun adı "yaşasın halkların kardeşliği!" başta da söylediğim üzere, yazdıklarıyla, söylem olarak "halkların kardeşiliği"ni savunan ancak özünde mikro milliyetçilik temelinde ırkçılık yapan, faşist söylemlerde bulunan bir yazar kardeşimizdir... bu yazdıklarımın hepsinin kaydı vardır. takdir sözlük ahalisinindir. herkesin kafasına vura vura öğretmek istediğim bir şey var ırkçılık ve faşizm bu ülkede türklüğün tekelinde değildir! bu ülkede ermeni asıllı ırkçı da vardır, kürt asıllı ırkçı da vardır, alevi olan ırkçı da vardır! nerede "türk" kelimesi görsen, aklına ırkçılık geliyorsa, aklına faşizm geliyorsa bil ki, en büyük ırkçı, en büyük faşist sensin!
Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayınBir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük eren569 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * dördüncü nesil yazar. * * adasim yazar..* * enteresan bir insan örneği. * şehitlerimiz için "ölü kişiler" tanımlamasını yapan sözlük hesabı. entryi defalarca ama defalarca okudum. --spoiler-- sözlük yazarlarının tamamının vatan millet sakarya edebiyatı ile yoğrulduğunu gösteren ölü kişilerdir. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi