| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük yawuz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * yeni bir yazar. * yeni bir yazar ve o da benim gibi daha nickten imla kurallarını alt üst etmiş yazar. yavuz:yawuz asidi kaçmış kola:asiti kaçmış kola * hos gelen uuser. * bizde seni bekliyorduk dediğimiz yazarımız * ne iyi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * yeni bir yazar. * yeni bir yazar ve o da benim gibi daha nickten imla kurallarını alt üst etmiş yazar. yavuz:yawuz asidi kaçmış kola:asiti kaçmış kola * hos gelen uuser. * bizde seni bekliyorduk dediğimiz yazarımız * ne iyi etmişte gelmiş, hoş gelmiş, sefalar getirmiş dediğimiz yazarımız * * uludag sozluk bursa kaynasalim zirvesi'nde bulunanlardan biriydi. güneş gözlüklerinin ardından etrafı izledi * esrpileri ile güldürdü. bir ara minderleri birleştirip uyumaya niyetlenmişti ki görevliler minderleri istedi * ayrıca tavla oynadı. ama skor aramızda kalacak söz vedik * edit: muhabbetini çok özlemişim. iyi ki geldi. * uludag sozluk bursa kaynasalim zirvesiinde beni acımasızca 5-0 yenmiş şahısdır. Eglencelidir ka barda zirve yapma isteği vardır yakın zamanda bu başlığı beklemekteyizdir.kötü zar attığım için yenilmişimdir dicem ama 5-0 da olmaz ki be kardeşim galba iyi oynuyodu.bu entry de bükemediğim bileği öpmek gibi birşey oldu sanırım. sözlüğe daha çok vakit ayırmasını umduğumuz ve heyecanla beklediğimiz yazardır ayrıca * bakirim diye bana yüklenen yazar arkadaşımız. * fenerli olmasına rağmen kankam olan, * nerden bakarsanız bakın 10 küsür senedir tanıdığım, en kötü günlerimde destek olan, aynı şekil benimde ona destek verdiğim, anlatmaya devam etsem hayatımın satırlara sığmayan kişisi. * sözlük yoklamasında uzun süredir parmak kaldırmayan yazar ,acilen kendine özel uslubuyla kendisinin değerli katkılarını bekliyoruz bizi entrysiz bırakma * * camdan sarkarak fenerbahce marşını en güzel söyleyen kişi * * çalışırken bir anda herşeyi bırakıp parfüm sıkarak beni benden eden, vivaldi dinleyerek çalışma performansımı arttıracağına daha çok uykumu getiren kanka yazar. fıs fıs fıs fıs - nabıyorsun oğlum, kokuttun her yeri gidiyor muyuz bitti mi işin ? + yok bir an koktuğumu hissettim. - nasıl yani ? ahahahah * yawuz bir hışımla odaya girer, yawuz: ne yaptın genç? omayra: * * yaptım ihracatları. bir göz atın isterseniz. * yawuz: sen yaptıysan doğrudur. * * * * * online listesinde nickini görünce bütün fabrika olarak samba yapmaya başladığımız uuser. * * * * kim bu arkadas, yeni mi ??? * * "yawuz abi bir şey sorabilir miyim?" Sorumdan ne zaman bıracağını merak ettiğim mükemmel insan.. * güzel bir insan * gözünü inşaat sektörüne dikmiş doyumsuz yazar. ancak kaçak olarak başladığı inşaatı , malzemeden çalması sonucu, 6 kat tekmil-i birden gözlerinin önünde yıkılıvermiştir. * * nerde bu haftaki ödeme listeleri demek istediğimve gene liste yerine havamı aldığım yazardır . işi yerine başka neyle konsantre olup uğraştığı merak konusudur .açıklama getirilmesi beklenilmektedir .* * yalan olmuş kişi. bursa alkolikler derneğine başkan yapalım dedik, toplantının ortasında uyuyakaldı. ama o da benim gibi bir hakan altun sever. zaten bi biz, bir de seray sever hakan altun'u * ... hos seray bile terketti, biz terketmedik. velhasıl iyi adam hos adam ama fener5ahceli diyeyim gerisini varın siz anlayın ... * kendini inşaata taahhüt etmiş yazar. * heeepi bööörtlek suuu yuuuu kişisi . yeni yaşını kutladığım kırdığım , üzdüğüm her an için binlerce özür dilediğim paylaştığımız her an için mutluluk duyduğum, varlığıyla renklendirdiği hayatımız için teşekkür ettiğim, doğduğu için mutlu olmasını dileyerek sarıldığım, biricik kardeşim.. senin gibi bir arkadaşa, kardeşe sahip olduğum için onur duyuyorum, tüm sevgimle .... * doğum günü hatrına ,sözlüğe kırgın olmama rağmen girip hakkında en güzel entry i yazmaktan kendimi alıkoyamadığım ve çok sevdiğim değerli bir arkadaş ,dost, kardeş olan çok tatlı bir insan .doğum günün ve yeni yaşın gönlünden geçtiği kadar güzel ve kutlu olsun . * *** *
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük yawuz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * yeni bir yazar. * yeni bir yazar ve o da benim gibi daha nickten imla kurallarını alt üst etmiş yazar. yavuz:yawuz asidi kaçmış kola:asiti kaçmış kola * hos gelen uuser. * bizde seni bekliyorduk dediğimiz yazarımız * ne iyi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi