Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

2007 eurovision sarki yarismasi

Serbest Kürsü ve Sözlük 2007 eurovision sarki yarismasi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * finlandiya olayını biz önceden düşünüp athena ile adımlar atmıştık ve dördüncü olmuştuk.rimi rimi ley ve supirsitar facialarından sonra dorian-gel gör yada pentagram-uzun ince bir yoldayım tadında bir parça ile seneye türkiyenin katılması gereken yarışmadır not:türkiye yarı finalden katılcak * ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

2007 eurovision sarki yarismasi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-01-2009, 05:54 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart 2007 eurovision sarki yarismasi

* finlandiya olayını biz önceden düşünüp athena ile adımlar atmıştık ve dördüncü olmuştuk.rimi rimi ley ve supirsitar facialarından sonra dorian-gel gör yada pentagram-uzun ince bir yoldayım tadında bir parça ile seneye türkiyenin katılması gereken yarışmadır

not:türkiye yarı finalden katılcak

* ne olursa olsun türkçe şarkıyla katılmak gerekir denilecek yarışmadır.

bu yılki yarışmalara bakılınca hemen hepsi ingilizceydi ama hepsi de çuvalladı. sonuçta önemli olan şarkının bestesi ve sahne başarımıdır, sahne gösterisinin güzelliğidir

* finlandiyanın göstermiş olduğu sahne başarısı ve şarkının bestesinin güzelliğiyle birinciliği aldığı yarışmadan sonra bizimde bazı şeylere dikkat etmemiz gereken yarışmadır.

bu şarkıya laf edenler düşünsün artık ve bizde ayırım yapmadan aptal düşüncelere kapılmadan * yarışmaya katılsak.. *

* finlandiya'nın başkenti helsinki'de yapılacak olan yarışmadır.

* bi ihtimal hadisenin türkiyeyi temsil edecegi yarışma...

* her sene bir sene öncesinin birincisi taklit edildiği teorisinden yola çıkarsak, absürd kılıklı, absürd rock gruplarının, absürd şarkılarla katılacakları yarışma.

* sadece finlandiya'nın turistik yerlerini görebileceğimiz, şarkı namına pek bi güzellik ummadığım yarışma..

umarım finlandiya'nın yeni şarkıcısı/grubu seyircilere tekrar dil atmaz..

* madem değişime ayak uyduran kazanıyor, o zaman seneye hip hop tarzında katılmayı önerdiğim yarışma.

* Duyduğuma göre ingilizlerin batman ve superman kılığından çıkacağı yarışmadır....

* bildiğim kadarıyla genel anlamda halk türküleri ya da halk şarkılar ile yarışılması gereken, candan ercetinin de dediği gibi "bizim için geç, biraz daha amatör işi olmalı" eurovizyon.lakin hem türkiye'nin, hem de diğer ülkelerin işin cılkını çıkarması hasebiyle bu yarışmaya teomanla dahi katılabileceğimiz yarışma olmuştur. tabii teomanın alkolsüz çıkması gerekecektir. o da olmazsa sebnem ferah diyorum.

tekrarlıyorum. başarısız oldu ama benim bildiğim gerçekten rimi rimi ley tarzı amatör bir şarkı-türkü ve amatör bir şarkıcı-türkücü ile katılınılması gereken yarışmanın 2007 ayağı.

* türkiye yi temsil edebilecek adaylar arasında nil karaibrahimgil in olduğu duyumlarını aldığımız yarışma

* 2006 yılındaki yarışmanın yorumu olan "çirkin canavarlar güzel kızları eledi" gibi bir şeyi kabul etmeyerek ve bu önyargıyı kırmak amacıyla kesinlikle banu alkan'ı göndermemiz gereken yarışma.

hem şarkıları da gayet evropai...

* lordi'den sonra tüm eurovision geleneğinin değişeceğini düşündüğüm organizasyondur..öte yandan, bütün ülkeler işin suyunu çıkartıp da abuk sabuk müziklerle katılır mı diye yusuflattıran da organizasyondur aynı zamanda..

* mvö katılırsa cok iyi olur dedirten yarısmadır.

* turkiyeden henuz tanimadigimiz bir kisinin katilacagi kesindir.

* demir demirkan' ın katılması durumunda ilk 3' e girmemizin garanti olacağı yarışmadır.

* bu sene herkesin rock parçalarla katılıp,abidik gubidik kostümler giyceğini ama bu sefer bi rock grubunun kazanmayacağını tahmin ettiğim yarışma.bize gelince geçen seneden daha kötü,daha özenti bi şarkı olamaz heralde.türkçe şarkıyla katılcam dilime sahip çıkacam diyorsun sonrada çıkıp orda platin saçlarla supırrstaaa diye bağırıyosun.

* hareketli bir karadeniz horon takımı eşliğinde hareketli bir şarkı ile kesin kazanabileceğimiz, ingilizce facialarına artık yer verilmemesi gereken yarışma.

* pentagram'ın katılmayacağı yarışma. sözü geçen 3 grup

* birbirinden kötü olsalar da, aralarındaki en iyi grup kanımca mvö'dür. ama onların ingilizce şarkı yapacağını hiç mi hiç sanmıyorum. siyasiler ya.

* kenan dogulu vb ünlülerin ay ilk beşe giremezsem rezil olurum diyerek girmeye cesaret edemediği yarışma..ahmet cakarın da dediği gibi altıncı olursa ismi ilk onda geçer ancak...

edit: kenan kormadı helal, zaten bunu düşünerek "vb" yazdım *

* kenan dogulunun da adaylar arasında bulundugu rivayet edilen yarısma.

* popstar benzeri bir yarışma düzenleyerek, "ciddi" bir jurinin eleğinden geçen ve "bedava" smslerle halk tarafından seçilmesi gereken yeni bir şarkıcı + sezen aksu bestesi ile katılmamız gereken yarışma...aynı şey 2008,2009,20nn yılı için de geçerli..

* Türkiye'den Kenan Doğulu'nun katılacağı söylenen bir yarışmadır.

* son aldıgım bilgilere göre kenan dogulu katılıyor.

yarın gazetelerde görürsünüz.

şimdiden söyleyeyim dedim.

edit uleyn: ben demiştim sizlere.

kimisi dalga geçti, kimisi aşagıladı.

fakat ben yılmadım.

dogru bilgiyi sizlere ulaştırmaya devam edecegim.

her nerede yaşanıyorsunlarsanız. *

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks