| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük 9 ekim 2007 uefa grup kuralari Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * galatasaray'ın 3. torbadan katılacağı kura çekimidir. pot 1 Villarreal 78.374 B.Münih 73.640 AZ Alkmaar 63.995 Panathinaikos 55.415 Basel 54.869 Bordeaux 49.706 Leverkusen 45.640 Anderlecht 41.594 pot 2 Tottenham 40.618 L.Moskova 38.920 Zenit 38.920 Sparta Prag 37.851 AEK Athens 36.415 ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * galatasaray'ın 3. torbadan katılacağı kura çekimidir. pot 1 Villarreal 78.374 B.Münih 73.640 AZ Alkmaar 63.995 Panathinaikos 55.415 Basel 54.869 Bordeaux 49.706 Leverkusen 45.640 Anderlecht 41.594 pot 2 Tottenham 40.618 L.Moskova 38.920 Zenit 38.920 Sparta Prag 37.851 AEK Athens 36.415 Hamburg 34.640 Bolton 32.618 A.Vien 30.104 pot 3 S.Moskova 27.920 Braga 27.107 GALATASARAY 26.791 A.Madrid 25.374 Getafe 25.374 Everton 24.618 Fiorentina 21.808 Rennes 20.706 pot 4 Hapoel 19.338 Kızılyıldız 19.256 Kopenhag 19.129 Toulouse 17.706 D.Zagreb 17.533 Panionios 16.415 Nürnberg 14.640 Boleslav 13.851 pot 5 Aris 13.415 Aberdeen 11.064 Zürih 9.869 Larissa 8.415 Aalborg 7.129 Brann 6.509 Elfsborg 4.478 Helsinborg 3.478 http://www.xs4all.nl/~kas...bert/uefa/seeduc2007.html * şahane kuralardır. mesela ben netten buldum sözlüğü yazıyı kelime kelime tercüme ettim. alın bakın akreditasyonlar için elektrikli posta* adresi vermiş uefa isteyen yazarları alıyorlarmış. ben kendimi kayıtlara aldırdım, isteyen olursa yardımcı oluruz, oradaki sekreter hatun* benim baldız olur!* accreditation@uefa.ch * çıkan grup ne olursa olsun galatasaray'ın tur atlamasıyla sonuçlanacak hede. * fanatik gazetesinin fiorentina'yı 4. torbada gösterip beni hüzüne boğduğu kuradır. galatasaray ile fiorentina'nın aynı gruba düşme ihtimalini görüp kahrolmuştum. neyse ki ikisi de 3. torbadaymış da birbirleri ile karşılaşmayacaklar. izleyemezdim yoksa ben o maçı. * anderlecht austria wien galatasaray boleslav zurih şeklin de bir grup olması halinde galatasaray'ın gol rekoru kıracağını düşündüğüm kura. ancak cimbom için hiç farketmez kim çıkarsa çıksın... * abi nerden nereye bi zamanlar uefayı al super kupayı al, dunya sıralamasında haftalarca 1.ol.dustugumuz duruma bak 3.torbadan giriyoruzkendime, cimbomuma yediremdiğim grup kuraları * an itibari ile başlamış olan kura çekimleridir. * galatasaray'ın h grubunda yoluna devam edeceğini gösteren kura çekimleridir. * şu an için galatasaray'ın rakipleri austria wien ve bordeaux'tur. * galatasaray'ın 3. rakibi yunanistan'dan panionios'tur. * galatasaray'ın son torbadan gelen rakibi helsingborg olmuştur. h grubu bordeaux austria wien galatasaray panionios helsingborg * oluşan gruplar: a grubu: -az -zenit -evetron -nurnberg -larissa b grubu: -panathinaikos -l. moskova -atletico madrid -kobenhavn -aberdeen c grubu: -villareal -aek -fiorentina -m.boleslav -elfsborg d grubu: -basel -hamburg -rennes -d. zagreb -brann e grubu: -leverkusen -sparta prag -spartak moskova -toulouse -zurich f grubu: -bayern -bolton -braga -crvena zvezda -aris g grubu: -anderletch -tottenham -getafe -h. tel-aviv -aab h grubu: -bordeaux -austria wien -galatasaray -panionios -helsingborg * bayern münih'in düştüğü gruptan* 12 puan ve +26 gol averajı ile çıkmasını beklediğim kurlardır. * helva gibi kura. * * rakip kim olursa olsun galatasaray'ımız için önemli değildir, zira takımımızın final oynaması bile başarı olarak kabul edilemez. hedef bir kez yapılanı bir kez daha yapmaktır. * galatasaray'ın grubunda ilk üç sırayı alacak takımlar sırasıyla galatasaray, bordeaux ve panionios olacaktır.* ama grup 3. takım için peşin bir yorum yapmak yanlış olur şimdiden. * 1. hafta panionios - austria wien helsingborg - bordeaux 2.hafta austria wien - helsingborg galatasaray - panionios 3. hafta bordeuax - austria wien helsingborg - galatasaray 4. hafta galatasaray - bordeaux panionios - helsingborg 5.hafta bordeaux - panionios austria wien - galatasaray edit: başka bi rivayete göre de fikstür şu şekildedir. 25 Ekim: Bordeaux - Galatasaray 8 Kasım: Galatasaray - Helsingborgs 29 Kasım: Panionios -Galatasaray 5-6 Aralık: Bay 19-20 Aralık: Galatasaray - Austria Wien hangi fikstür gerçek merakla bekliyoruz umarım ilk söylenen fikstür doğrudur. * bordeaux haricinde ki rakiplerin sion'dan pek farklı olmadıkları görülen kura. ancak sorun da tam burada unutmamalı ki sion'a 3-2 mağlub olmuşluğumuz var bu nedenle reahvete kapılmadan bu grubada ciddi yaklaşmak gerekir... * keşke 5. torbadan farklı bir takım gelseydi denilebilecek kura. * galatasaray bordeaux, austria wien, panionios ve helsingborg ile eşleşti. şimdi takımlara bakmak gerekirse bordeaux: en son şampiyonlar ligi grubumuzda karşımızdalardı. çok ahım şahım bir takım olmamalarına rağmen galatasaray onlardan daha kötü bir kadroya sahip olduğu için yenmişlerdi. ama artık durumlar değişti. galatasaray'ın bana kalırsa 1. torbadan çekebileceği en iyi kuraydı bu takım. galatasarayın ve özellikle arda turan'ın bu takımla kesilecek bir hesabı var. umarım o hesap güzel bir şekilde kesilecek. austria wien: avrupa'da ismi olmayan avusturya futbolunun en isimli takımı olarak gözükse de galatasaray'a rakip olacak bir takım değil. umarım deplasman maçlarımızdan biri bu takımla olur. çünkü içeri maçlarından birini bu takımla harcamak çok gereksiz olur açıkçası. bu arada şimdi baktım bu adamlarla deplasmanda oynuyoruz. şahane oldu bu açıkçası. panionios: bu sezonun en büyük sürprizi. intertoto'dan buraya kadar geldiler. fazla bilgim yok ama dikkatli olmak lazım. ama sonuç olarak galatasaray kalibresinde değiller. bana kalırsa sürpriz haklarını dibine kadar kullandılar. bundan sonrası gelmez gibi düşünüyorum. helsingborg: son torbadan gelebilecek en kötü takım. çok sağlam bir kadroları var. en önemli silahları geçkin yaşına rağmen henrik larsson. özellikle ağır defans arasında önemli işler yapabilir. bu gruptan lider de çıkabilirler sonuncu da olabilirler. kısacası sinir bozucu bir takım kimyaları var. akıllı oynamak lazım. işte galatasaray'ın maç programı 25 ekim 2007 bordeaux - galatasaray 8 kasım 2007 galatasaray - helsingborg 29 kasim 2007 panionios - galatasaray 5-6 aralık 2007 maç yok 20 aralık 2007 galatasaray - austria wien işte en son kelam galatasaray bu grubun en komplike takımı. yani galatasaray bu gruptan çıkar. hatta 1. çıkar. yeter ki saçma sapan hatalar yapılmasın. çıkamamak ise ayıbın büyüğü olur açıkçası. * galatasaray için ballı kura çekti cümlesi yanlış bir önermedir. birinci ve ikinci torbadan gelen bordeaux ve austria wien galatasaray'ı çekerek zor kura çekmişlerdir. galatasaray bu kura sonucu oluşan grupların tamamında ilk üçe girebilecek kaliteye sahiptir. ama sonraki turlarda, şampiyonlar liginden gelecek takımların da eklenmesiyle zorlaşacak ve gerçek bir kupa hüviyetine bürünecek olan uefa kupası'nda galatasaray'ın bu defans ve bu oyun anlayışıyla başarılı olması mümkün değildir. yeniden uefa kupasını alırız diyen sarı-kırmızı gözlüklü arkadaşlara sesleniyorum. ne yazık ki o, bu sene değil. öncelikle servet'in arkasına atılan topları, orkun'un acemiliklerini, volkan'ın, uğur'un ürkekliklerini düşünün sonra onların üzerine gelen berbatov'u, toni'yi, ribery'i düşünün. düşündünüz mü? yazı mı çıktı? game over mı yazıyor. tahmin etmiştim. galatasaray umarım birinci olarak çıkar bu gruptan. * grup her ne kadar kolay gibi gözükse de galatasaray'ın oynadığı slaven koprivnica maçları ve sion'la deplasmanda oynadığı maç göz önüne alındığında galatasaray'ın gruptan çıkamayacağını düşünüyorum. ama 5 takımla uefa'ya katılan bir yunanistan göz önüne alınırsa galatasaray'ın grupta alacağı her puan türkiye'nin ülke puanı olarak büyük önem taşıyacak. şahsi görüşüm grup 1.bordeaux, 2.austria wien, 3.helsingborg, 4.galatasaray ve 5.panionios olarak sıralanır. galatasaray'a gruplarda şimdiden başarılar. * gruplarda tam beş tane yunan takımı olması da apayrı bir rezalet. birbirimizi yemekten ne hale geldiğimizin göstergesi. aris panatinaikos larissa panionios aek yazık gerçekten. bu kadar mı düştük. yoksa bu rumlar mı fena uçtu. * gercekleri tarih yazar tarihi de galatasaray marşının yine yeni ve yeniden söyletebilecek kuradır. * bence o kadar da olumsuz bakılmamalı. galatasaray slaven belupa maçlarını oynadığında henüz takım tam hazır değildi. rakip ne kadar kolay olursa olsun deplasmanlar her zaman zordur. deplasmandaki sion maçı bir istisnaydı, zaten ikinci yarıda toparlandı. galatasaray, takım olarak konya maçı itibarı ile oturmaya, güven vermeye başladı. galatasaray'ın bu gruptan çıkamayacağını düşünmek akıl karı değildir. sonuçta helsinborg ve panionios galatasaray'ın dengi takımlar değil. austria wien galatasaray'ın şampiyonlar ligi ön elemelerinde oynamaya alışık olduğu türdeki bir takım ve benim gözümde panionios'tan pek bir farkı yok. kanımca galatasaray'ın bu grupta birincilik için çekişeceği tek takım bordeaux'tur, o biraz ters gelebilir kabul ediyorum. ayrıca helsinborg ile deplasmanda oynuyormuşuz yıl sonlarına doğru iskandinavya'nın ne kadar soğuk olduğunu söylememe gerek yok sanırım. bu soğuk, zemini de olumsuz etkiliyor. galatasaray tromsö maçında zeminin azizliğinden bir gol yemişti ve bu gol tura mal olmuştu. duygularımızla değil mantığımızla düşünelim, bakın o zaman galatasaray grubun dördüncüsü, beşincisi değil favorisi oluyor.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük 9 ekim 2007 uefa grup kuralari Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * galatasaray'ın 3. torbadan katılacağı kura çekimidir. pot 1 Villarreal 78.374 B.Münih 73.640 AZ Alkmaar 63.995 Panathinaikos 55.415 Basel 54.869 Bordeaux 49.706 Leverkusen 45.640 Anderlecht 41.594 pot 2 Tottenham 40.618 L.Moskova 38.920 Zenit 38.920 Sparta Prag 37.851 AEK Athens 36.415 ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi