Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| 9 haziran 2007 sirnak saldirisiSerbest Kürsü ve Sözlük 9 haziran 2007 sirnak saldirisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * an itibariyle cnn turk'de altyazı olarak verilen habere göre şırnak'da bir binbaşı, bir yarbay, bir erin şehit olduğu saldırı.
* pkk terör örgütünün bir diğer saldırısıdır. *
haftalardır birileri "siyaseten destek olmadan, karar milli iradenin sahibi olan meclisten çıkmadan ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
10-01-2009, 06:10 PM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| 9 haziran 2007 sirnak saldirisi * an itibariyle cnn turk'de altyazı olarak verilen habere göre şırnak'da bir binbaşı, bir yarbay, bir erin şehit olduğu saldırı.
* pkk terör örgütünün bir diğer saldırısıdır. *
haftalardır birileri "siyaseten destek olmadan, karar milli iradenin sahibi olan meclisten çıkmadan biz tek başımıza bu işi yapacak kadar gayr-i ciddi değiliz. biz mahhalle kabadayısı değiliz" demekte.
yine eş zamanlı olarak bir başka güruh "asker bize bir yol haritası sunsun biz de buna uygun siyasal kararlılığı gösterelim" demekte.
anlaşılıyor ki bu memleketin telefonları çalışmamakta. en azından yurt için telefon hatlarında bir problem var. zira başbakan ile genelkurmay başkanı ya birbirleriyle görüşemiyorlar, yada iki kurumdan birisi alenen vatandaş ile taşşak geçmekte.
bazı kesim zannedersem bir binbaşının bir yarbayın bu memleketin hizmetine girmesi için gerekli olan yetişme ve yetiştirme masrafından bunun faturasından habersiz olsa gerek haftalarca burada eleştirdiler "ulan bu asker bütçenin a.q. kadar pay alıyor" diyerek. işte o bütçenin hatırı sayılır kısmını sanırım bu rütbeli, tecrübeli ve memleket sevgisinden olsa gerek senin bilet alıp gitmekten tırstığın yerde anası, bacısı, karısı, kızı ile yaşamayı göze almakta o asker. sanırsam yine bu senin gözüne batan bütçe ile eratın iaşeleri, teçhizatı karşılanmakta.
geçelim efendiler...bizler sırtımızı uzatmış semerimizi bekler vaziyetten doğrulmadıkça, başımıza lider olarak tuvalete giderken condelizza rice'tan izin alma nezaketini gösterenlerden kurtulmadıkça, istikrar adı altında hep aynı devlete düzülmekten sıkılmadıkça, 2 ay içinde savaşmadan 60 dan fazla şehit verme haberlerini kanıksadıkça zannederim ki adam olmayacağız.
seçim döneminde arkasına "atatürk amasya'da başbakan da amasyada" yazısını asıp da meydanlara onbinleri yığdıran düzen, düzülenin istikrar adına düzülmesinden memnun kaldığı sürece sanırım keyfe keder işine devam edecek. kalkın artık oturduğunuz bürotip koltuklardan da allahınızı severseniz gidin oyunuzu verin yazarlar. buradan girilen entryler değil sandıktan çıkan oylar sayılacak seçimlerde. bananeciliği, aymazlığı, adamsendeciliği bırakın allahınızı severseniz.
yahu bir ordu savaşmadan nasıl bu kadar şehit veriyor? bir yerlere mayınlar döşenirken 800.000 kilometre karedeki 600.000 asker hadi bunu tespit edemiyor ya hu vatandaş nasıl göz yumuyor. ulan hiç birisi mi gözülmedi, hiç mi farkına varılmadı be? şimdi bu konya'da itin birisi burnundan sümük diye bombayı çıkarsa da duvara sürse adamı sallandırırlar ...evet çok vahşice değil mi hümanizmin tatlı su balıkları? ama gerçek bu! buradaki adam bomba patlarsa içinde askerden başka benim huzurum da havaya uçar diye düşünür...
bunu ülkenin her karışında "devlet bize yardım etsin!" diyen vatandaştan devletin beklemeye hakkı yok mudur? aklım hafsalam sapıttırıyor belki beni ama benim içim yanıyor. hiç de insalcıl değilim burada bu an içinde.
şimdi bakıyorum da, ne kadar basit ölmek - öldürülmek değil mi? mekanı cennet olsun bir sözlük yazarının vefatına 8 sayfa yazı yazmayı vicdanen bir rahatlama unsuru olarak görenlerin aklına acaba şehidin nişanlısı, karısı, kızı oğlu gelmiş midir merak ediyorum!
yahu bir de bu memleketin toprağında hak hukuk adalet dilenciliği yapanlar vardı, sağda solda hatta bu sözlüğün radyolarında yaşasın bağımsız kürdistan diyenler ile onları sessiz bir kabullenme gösterenler vardı. tarihin sayfalarından kerameti kendinden menkul kaynaklardan broşür ve afişlerden türk silahlı kuvvetlerine iftira atanlar vardı. vicdan-ı retçiler vardı bir de...can dündar yazılarını başucu eseri yaparak kendinden geçmiş bir şekilde dünya vatandaşlığını savunanlar vardı!
şimdi merak ediyorum...acaba ne tür bir hissiyata sahip durumdalar? yarın ilk işim de can dündar ne yazmış bu konu ile ilgili ona bakacağım. linkini de vereceğim eğer cidden şehidine üzüldüğünü gösteren satırlarını okursam. ve mehmet ali birand denen şahsiyeti bekleyeceğim olayı nasıl yorumlayacak? her terör olayında sus pus olup da ortalık duruldu muydu talabani-barzani tarafgirliğini kusan mehmet ali birand'ı okuyacağım.
bundan 1 hafta önce kayseri ili sarıoğlan ilçesinden cenazemiz kalkarken ağlamıştım. acaba bir yerlerde yanlış yapan biz miyiz diye de sorguladım kendimi? yani ey kocakafalı dedim kendime acaba çok mu keskin düşünüyorum, bu ülkenin güvenlik sorunu acaba masa başında halledilebilir mi diyerek? sonra aklıma geldi, ben şehidimi masa başında kaybetmiyorum ki, masa başında engelleyeyim şehadetini! nerede vurulduysam orada vurmam lazım sanırım düşmanımı...
bu işin masa başında müzakere edilerek çözülebileceğini düşünenler var mıdır acaba hala? bu soruyu benim gibi kendisine sorup da cevabı masa başında müzakere edilmeli diyen var mıdır son karar olarak? masa başındaki pazarlıklarda acaba bir albayın canı kaç paraya veya hangi hakkın karşılığında verilebilir? bunun bir sistemi olsa gerek...bir albay düşünce özgürlüğü, bir er ise kendi dilinde isim koyma hakkına mı tekabül ediyor? evet pek muhterem dtp'li yöneticiler, tepkinizdeki samimiyetsizliğin ölçümü için bir cihaz icat etmeye gerek yok. sizlerin düz ovada yaptıklarınızın aslında kardeşlerinizin dağda yapacaklarının teminatı olduğunun farkındayım! sizlerin arkasına saklandığınız bahanelerin masa başında gündeme geleceğini umuyor olduğunuzu artık düşünmüyorum. siz bile bu kadar aptal olamazsınız!
sizi bilmem ...önce geçen haftaki şehidimin ardından benim içime düşen bir ateş vardı...bugün daha da alevlendi....bu ateş ya tüm insaniyetimi alıp götürecek ya da beni bu diyardan götürecek!
yaşasın sizin kardeşliğiniz!
* artık alıştığımız kanıksadığımız haberlerden biri daha. az önce ntv'de verilen son dakika hebere göre sirnak'ta patlayan mayın sonucu bir yarbay bir binbasi ve bir er şehit olmuştur. subaylar nerede? hep erler ölüyo lan niye bu böyle diye bi taraflarını yırtanlar kina yaksınlar. duaları kabul oldu. pkk dileklerini kabul etti.
* sol frame'den nefret etme sebebi olaylardan biri daha... cidden yetti gayri...
* ırak bataklığına çekmek için sabrımızı sınamaya devam edenlerin yeni bir oyunu. allah rahmet eylesin.
* şerefsizlerin verdiği cevaptır.
* --spoiler--
http://www.ntvmsnbc.com/news/409079.asp
--spoiler--
halbu ki operasyon falan yapmamıştık değil mi adbullah gül. hay allah bu şehitler nerden çıktı şimdi. ama sen hep askere soğuk su içmeyin, yerlere yalınayak basmayın derdin ya. nasıl oldu bu iş. ağır gribal enfeksiyondur bu kesin değil mi abdullah gül. değil mi sayın cumhurbaşkanı adayım.
* . mekanları cennet olsun. ama elbette kanları yerde kalmıyacak.
* sözlükçe küfür etmekten başka bir şey yapamadığımız olay... bunu bize layık görenler utansın... onlar otursunlar sıcak koltuklarında... rte senin taaa geçmişini seveyim...
* tayyip erdogan'in haberini alip .ötüne kina yakmasi, üstüne de "yan gelip yatarlarsa öyle olur" yorumunu yapmasi beklenen saldiri. sevin tayyip erdogan, sevin. umarim son sevinen sen olmazsin.
* pkknın yeniden hortlayıp saklandığı dağlardan çıkıp içimize karışmasıyla gerçekleşen olay. "kışın dötlerini ısıttıkları magaralardan yazın gelmesiyle şehre inen yobazlar ne zaman kökünüzü kazıyacağız aq" dedirtiyor. ayrıca devletin zirvesi girsek mi girmesek mi diye tartışadursun onlar bizim sınırlarımızda çoktan cirit atıyor. kalleş pkk!
* sık aldığımız haberler haline gelen şerefsiz saldırılardan bir tanesi daha.
sinirlenmek mi, sövmek mi, bela okumak mı, oturup ağlamak mı yoksa hepsi mi karar veremedim. vurdumduymazlığın yerini tepkiye bırakmasını umuyorum.
* bazılarının istediği olmuştur, binlerce şehitlere 3 tanesi daha eklenmiştir, bunlardan ikisi de üstsubaydır. er, olsun astsubay olsun, subay olsun hepsi bu ülkenin bir neferi değil midir, şehadet en büyük rütbedir, erler ise ordunun gözbebeği...saçma, sapık, bölücü düşüncelerle ülkenin sadece senelerini kaybedeceği ama toprak kaybetmeyeceği bellidir, birlik olmak zorunda değilsiniz, ama bu ülke de yaşıyorsan dirlik içinde olmak zorundasınız. evet kuzey ırak'a girmek belki çok büyük bir kaosa sebep olacak ama bu ülkenin hergün verdiği şehitlerinden daha kıymetli nesi vardır kaybedecek.
* türkiye nin çeşitli bölgelerindeki 3 türk ailesinin daha ocağına ateş düşüren olaydır. bazı şerefsizlerde hümanizm edebiyatı yapmakla meşgul.
* terörün çirkin ve kalleş yüzünü şırnak'ın güçlükonak ilçesi karayolunda göstermesi ile gerçekleşen hain saldırının neticesidir.
akçay tugay komutanlığı'na bağlı askeri konvoyun güçlükonak ilçesine hareketi sırasında, karayolunun 10. kilometresinde terör örgütü PKK üyelerince yola döşenen uzaktan kumandalı patlayıcı infilak ettirildi. patlamada, askeri araçta bulunan 1 yarbay, 1 binbaşı ile 1 er şehit oldu, 4 asker de yaralandı.
* allah mekanlarını cennet, geride kalanlarada sabır versin. ülkemizin başı sag olsun.
* araştırmalara göre, tüm terör örgütlerinde tetikçiler 30 yaş altı kişilerdir... bu kişiler hayatları boyunca pişmanlık duyacaklardır...
ruhunu şeytana satan affedilmeyecektir...
* küfür ederek terörü lanetleyenlerin çaylak yapıldığı mevhum olaydır.
* artık cami duvarının sidik koktuğunun resmidir. hoş, lağım çukuruna dönüşecek gibidir o cami duvarı ama...
* bu ülkede herkesin ast üst ilişkisi
* olmadan teröre karşı birlik olduğunun kanıtıdır. bu şerefsizler ne zaman anlayacak allah kerim. allah şehitlerimizin mekanını cennet kılsın.
* ölenlere allahtan rahmet, milletimize ve devletimize başsağlığı, rte ve tayfasına da acil akıl fikir diliyorum. * * Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |