Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| 6 kasim 2002 fenerbahce galatasaray maciSerbest Kürsü ve Sözlük 6 kasim 2002 fenerbahce galatasaray maci Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * 6-0 gibi tarihi bir farkla biten maç olmuştur.Sanırım uzun yıllar daha etkisini gösterecek .Tarih günüdür.Fenerbahcenin 8 pozisyondan 6 gol çıkardığı maç olmuştur.Günümüzde solbek oynayan ve sol ayağını iyi kullanılmadığı diye eleştirilen ve o zaman libero oyanyan*ümit özatın bile gol ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
10-01-2009, 06:10 PM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| 6 kasim 2002 fenerbahce galatasaray maci * 6-0 gibi tarihi bir farkla biten maç olmuştur.Sanırım uzun yıllar daha etkisini gösterecek .Tarih günüdür.Fenerbahcenin 8 pozisyondan 6 gol çıkardığı maç olmuştur.Günümüzde solbek oynayan ve sol ayağını iyi kullanılmadığı diye eleştirilen ve o zaman libero oyanyan*ümit özatın bile gol attığı üstelik sol ayağının dışıyla gol attığı maç olmuştur.Fatih terimin maç skorunu tek eliyle göstermesi yönünde sloganlar bile atılmıştır*
goller sırasıyla,tuncay şanlı,ariel ortega,serhat akın,serhat akın,ceyhun eriş,ümit özat'tan gelmiştir
* fenerbahçe'nin attığından fazlasını kaçırdığı maç olarak spor tarihine geçen maçtır.
* aslında cok da onemı olmayan ve bir avrupalı olan gs nın anadolu takımlarından fb ye yenildigi mactır. dogal olarak fb galibiyete inanamamıstır. ne de olsa avrupa devini yenmiştir.
* fenerbahce'nin, galatasaray tarihine "en büyük farkı ezeli rakibinden yemek" gibi bir kara leke sürmesine neden olan maçtır.
not 1: liradan altı sıfır silinir, tarihten 6-0 silinmez.
not 2: galatasaraya yardim kampanyasina destek olmak için tromso köyü halkı kendi arasında toplanıp ekmek, bulgur, pirinç, peynir vb. erzak malzemesi toplayıp galatasaray'a göndermiştir. bu iyi kalpli insanlar hiç bir zaman unutulmayacak, vefakar fb taraftarı tarafından her daim yad edilecektir.
* bi fenerli olarak ertesi gün çok sevindiğim ama artık abartıldığına inandığım maç çünkü
o kadro bi işimize yaramadı
lig sonu uçtu
ama serhat ın sözleri unutulmaz
'beş beş diye bağırdılar altı attık on istediler vakit yetmedi '
uyaran arkadaşlara teşekkür ederim
* her ne kadar tasvip etmesek de..
* 6 kasımda oynandığı için 6-0 biten maçtı. galatasaraylılar için "iyi ki 31 gün çeken bir ayın son günü oynanmadı" dedirten maç.
* 6 tane atılır mı be o haaaa fenerbahce nin cıkıs nedeni...
* maçtan bir süre önce patlayan magazin skandalindaki "tostumu yedim bekliyorum" ifadesinin galatasaray taraftarlarınca "tostunuzu yeyin geliyoruz" şeklinde göz dağı verircesine sloganlaştırılması sonrasında ortaya çıkan tablo şudur.
Goller:
t UNCAY ŞANLI
o RTEGA ARIEL
s ERHA
t AKIN
c EYHUN ERiŞÇi
u MiT ÖZAT
* misafir umdugunu degil buldugunu yer sözünü hatırlatan mac.
* öncesinde fenerbahce için yıllarca konuşulacak destansı bir hikaye, galatasaray içinse silinemeyecek kara bir leke olacağından habersiz olduğumuz fazla önemi olmayan lig maçı...
* bir kot markası yaratmış gün ve karşılaşmadır.
6-0
* ramazan ayının birinci günü oynanmış maç. * bizzat statda canlı yaşadığım herkesçe önemsenen bana göre sadece bir maç.
* fenerbahçe taraftarının uğruna besteler yaptığı tarihi maç...
fenerbahçe böyle koyar
unutulmaz kolay kolay
akıllardan hiç çıkmıyor
altı kasımdaki olay...
* koskocaman
* fenerbahçe camiasının acınacak hallerini gizleyip susmaları gerekirken durup durup zikrettikleri tarih. 100 yıllık kulüp olup tarihi rakiplerinde üstün olmayan sayıda şampiyonluktan ve 6 kasımdan oluşan, avrupada bala göte atılmış bi boliç golünden ibaret olan üstüne ben en büyüğüm tesislerim var şöyle büyük gibi hayatı sim city simulatörü olarak gören insanların çok sevdiği gün.
marş falan yazmışlar komik
6 atıp sezonu 6. bitirdikleri sezon
6 atanlar aldı babayı, 5 atanlar aldı kupayı.
onu yazan tarih bunu da yazar
* yarattığı altı şiddetindeki depremin tüm galatasaraylıları osmanlı tarihi uzmanı yaptığı maçtır.
* almanya'nın kuzeyinde lübeck şehrinde iğrenç bi türk kahvesinde ve de iğrenç heriflerle izlediğim, fb'nin net kazandığı bir derbidir sadece. mesela inter ve cska maçlarının anlam ve önemi bu maça göre kat kat daha fazladır. avrupada o sene bi halt yiyememiş olmamız bunun en büyük göstergesidir. sen gidip ortega gibi muhteşem bi transfer yapıp, başına da teknik direktör diye lorant saçmalığını getirirsen olacağı da budur zaten.
* Süper kupa ve daha da önemlisi Uefa kupasını almış bir takımın yaşadığı en büyük rezillik.
* önce tanım arkadaşınkinin arkadaşa kalktığı üstelik bir de aktığı maç olmuştur...
bir hafta öncesinde oynanan fener-panathinakos maçına gitmiştim. kendi sahamızda yunanlıları yenemediğimiz için fenere çok kızdım ve gitmeyi düşündüğüm halde galatasaray maçına gitmedim. doğuş üniversitesi nde ikinci öğretim muhasebe okuyordum o zamanlar. maçın olduğu akşam 7'den 10'a kadar inkılap tarihi dersimiz vardı. hocayı ve dersi seviyordum. zaten fenere de kızgındım. maçı izlemek yerine dersi tercih ettim. allahım etmez olaydım. turkcell'in o günlerde yeni yeni hizmete soktuğu -ya da en azından benim yeni öğrendiğim- gol mesajları olayı sınıfta bz fenerlileri coşturdukça coşturuyor, tuncay, ortega, serhat derken sınıfta yer yerinden oynuyordu. asker disiplinine haiz general franco ciddiyetindeki hocamızda sıkı fenerli çıkmasın mı? inkılap tarihini bıraktık sınıfta makara yapıyoruz. sözün özü çok keyifli bir akşam olmuştu. ayrıca o gece kızdırdığım galatasaraylı hatunlardan birisi sonra yarenim oldu ma fazla da yürümedi. hayatımda canlı olarak izleyemediğim için çok şey kaybettiğimi düşündüren ama öte yandan da izlemediğim halde bu kadar keyif veren başka bir maç olmamıştır.
* fenerbahçe'nin kendi sahasında-kadikoy- galatasaray'ı 6-0 gibi bir skorla yenmesi ile ortalığı ayağa kaldıran maç.
o maçtan sonraki her maçta fenerbahçeli taraftar maça girmeden önce elleriye 6 parmaklarını gösterirlerdi taa ki 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci'na kadar... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |