* 17 mart 2006'da vizyona girecek olan, reha erdem'in yönettiği, senaryosu Reha Erdem ve Nilüfer Güngörmüş'e ait olan film. filmin senaryosu geçtiğimiz yıl Antalya Altın Portakal Film Şenliği'nde En iyi Senaryo Ödülü'nü kazanmıştır.
* korkuyorum anne, al beni içine. diyerek devam eden Yaşar kurt'un güzel parçalarından birinin cümlesi.
* yaşar kurt'un "korku" isimli güzel şarkılarından birinin giriş sözleri.Popülerliği yalnızca ilk çıktığı zamanla sınırlı kalmamış,nesilden nesile aktarılarak * * gençlerin büyük bi kesiminin diline dolanmıştır zaman zaman.
*
* emir kustarika'dan esintiler içeren.yoğun müzik eşliğinde garip hayatları olan bir apartmanda yaşayan sakinleri konu alan.izlenirken ne kadar uzun olsada asla sıkılmayacağınız.bir film.
* yaşar kurt'un şarkısı tınısı ve müziği hoş ama şarkının sözlerinde askeriye için beynimi yiyorlar anne ve benzeri cümleler ne düşünülerek yazıldığını açıklıyor.
* bu aksam yanında yatabılır mıyım dıye surerse annelerı bıraz kızdıran replıktır.* *
* ali dusenkalkar, isil yucesoy, koksal engur, senay gurler, bulent emin yarar gibi isimler rol almakta bu filmde.
* reha erdem in bes vakit ten önceki filmi. yut dışında birçok ödül almış ancak türkiye de değeri bilinmemiş film de denebilir.
* 2005'de nilufer gungormus erdem'e senaryo dalinda altin portakal kazandirmis, izlerken insani icine ceken, sanki hep orda yasamissiniz gibi hissettiren * , yer yer komik, yer yer hüzünlü, hayatin detaylardan ibaret oldugunu vurgulayan, samimi reha erdemfilmi.
* köpeğin bile harika oynadığı, anlatılmaz yaşanır tadındaki reha erdemfilmi. film değil bayram sabahı huzuru sanki.
* "korkuyorum anne
al beni içine
alisamadim anne
al beni yine
büyüdüm anne
evler büyüdü
büyüdü papuçlar
yollar büyüdü
orduya istiyorlar
savas çikar diyorlar
silah veriyorlar anne
bana öldür diyorlar