Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| abdulheySerbest Kürsü ve Sözlük abdulhey Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * bir kurtlar vadisi karakteri.
* set ekibindeyken donuk bakislari sayesinde diziye oyuncu olan elazigli zat
* aslan bey tarafından polat alemdarı korumak, gerekirse öldürmek için vadiye sokulmuştur.
* kgt'den olduğunu anladığında, memati'nin öldüresiye dövdüğü bir kurtlar vadisi karakteri.
* ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
10-01-2009, 08:17 PM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| abdulhey * bir kurtlar vadisi karakteri.
* set ekibindeyken donuk bakislari sayesinde diziye oyuncu olan elazigli zat
* aslan bey tarafından polat alemdarı korumak, gerekirse öldürmek için vadiye sokulmuştur.
* kgt'den olduğunu anladığında, memati'nin öldüresiye dövdüğü bir kurtlar vadisi karakteri.
* raci şaşmaz'ın akrabası olduğunu söylüyorlar. set ekibinde takılırken oyuncu yapmışlar.
* gerçek sesinin çok iğrenç olduğu çöpçüyken onu kullandığı fakat mafyaya karşınca sesi değişen!!! kgt ajanı...
* Fanatik hayranlarının gördükleri zaman "allahuekber" diyerek cihat ilan ettikleri, cümlelerinin basında sürekli "abi" kelimesini kullanmaktan bıkmayan kurtlar vadisi dizisinin efsane adamlarından biridir.
* dizinin devlet için çalışan tek kürt karakteri. kurtlar vadisi ırak filminde mematiyle şöyle bir diyalog geçmiştir:
+sorun hep bu kürtler...
-abi ben de kürdüm
+sen başka abdulhey
* polat'la ilk karşılaştıklarında polatı çok iyi menemen yaparak etkileyen çöpçü görünümlü ama sonradan kgt ajanı olduğu ortaya çıkan kişi.polatın aslında onu sağ kolu değil baş aşçısı yapası gerekir.
* -adın ne?
-abdülhey
-hey gidi hey, hayat veren kulusun.
* setin caycısıyken birden kendine has havasıyla dizide rol bulan karakter...
* annesinin yıllarca aradığı bu şahıs, kayıplara karışmıştır. dizi filmde görülünce annesi tarafından bulunmuştur.
* doğru telafuzu abdülhayy olan isimdir. arapçadır ve hayat veren'in kulu anlamına gelir. *
* kurtlar vadisi teror de sürmeli gözlerle karizmayı dağıtmıştır kendileri.
* halayda başı çeken adam.
* o bir gakkoş.
* devlet için çalı$an istihbaratçılardan.polat'ı korumak için aslan bey tarafından görevlendirilmişti.
* güllü karakteriyle aynı kişi tarafından seslendiriliyor olması ilginç olan şahsiyet.
* çarşı grubunun uğruna besteler yaptığı kurtlar vadisi karakteri.
--spoiler--
ama yazıklar olsun, hakkımı helal etmiyorum. sattın ulan bizi, yanlış yaptın abdülhey..
bu yoldan döndün, döneksin!
--spoiler--
* kendisine ilkay akkaya'nın sesinden:
donen donsun ben donmezem yolumdan
Koyun Beni Hak Aşkına Yanayım
Dönen Dönsün Ben Dönmezem Yolumdan
Yolumdan Dönüp Mahrum Mu Kalayım
Benim Pirim Gayet Ulu Kişidir
Yediler Ulusu, Kırklar Esidir
On iki imamın Server Başıdır
Kadılar Müftüler Fetva Yazarsa
işte Kemend, iste Boynum Asarsa
işte Hançer, iste Kellem Keserse
Ulu Mahşer Günü Olur Divan Kurulur
Suçlu, Suçsuz Gelir Anda Derilir
Piri Olmayanlar Anda Bilinir
Pir Sultan'ım Arsa Çıkar Ünümüz
O Da Bizim Ulumuzdur Pirimiz
Hakka Teslim Olsun Garip Canımız
Dönen Dönsün Ben Dönmezem Yolumdan sözlerinin polat alemdar adına armağan edilebileceği kurtlar vadisi karakteri.
konsepte aykırı oldu ama olsun... *
* izleyenleri hayal kırıklığına uğratıp, kendisine sövdüren karakter, bay satış. yok lan donek.
beşiktaş taraftarının kendisi için yaptığı beste
ruslar kimmiş baron kimmiş tanımaz bile ,
laz ziya' nın eline verecek yine,
yıllarboyu hizmet ettin sen bu devlete.
inleyecek dört bir yan abdülhey diye.
abdülhey abdülhey abdülheyiyeee...
* muhtemelen polat alemdar tayfasının içindeki köstebeği ortaya çıkarmak için polat ile birlikte istihbaratçı elemanlara zarf atan karakter görürsünüz bu adam polat ı öldürecek diye ötecekler her haltı buna sonra bu da gidecek her şeyi polat abisine anlatacak, yine dönecek.
son bölümü netten indirdim bugün izleme planım vardı. "dı"
tanım: rol yapamayan adamın karakteri, etrafındakiler de onun gibi olduğundan hiç sırıtmıyor tabii. kalaşnikof ile düşmanlarını tararken bir mevlevi gibi huzurlu yüz ifadesine sahip olmak, rol yapamamaktan da ötedir, seyirciyle dalga geçmektir. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |