| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük olmaz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * gerçekleşmesi mümkün olmayan. * babama her "ya artık alsan bi arabada rahatlasak" dediğimde aldığım cevap."ol" fiilinin geniş zamanda olumsuz çekimi ayrıca. * cenk ve erdem beyler'in oyunlarında köpeklerine verdikleri isim. * candan ercetin'e ait çok duygusal bir parçadır. eğer ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * gerçekleşmesi mümkün olmayan. * babama her "ya artık alsan bi arabada rahatlasak" dediğimde aldığım cevap."ol" fiilinin geniş zamanda olumsuz çekimi ayrıca. * cenk ve erdem beyler'in oyunlarında köpeklerine verdikleri isim. * candan ercetin'e ait çok duygusal bir parçadır. eğer bu şarkıyı size sevdiğiniz insan söylemişse, dinlerken ömür boyu içiniz acıyacaktır. * sözleri.. Ansızın hayatıma giriyorsun Varlığınla aklımı çeliyorsun Aşkınla beni şımartıyorsun Mucizeler yaratıp kahramanım oluyorsun Zamanla aşka alışıyorsun Daha az gülüp daha çok susuyorsun Değiştin sen hala görmüyorsun Mucizeler nerede kahramanım yorgun musun olmaz birtanem olmaz sevdiğim olmaz inan bana olmaz Aşk böyle olmaz Hazırdım ben de seni bekliyordum Nerede bu geç kalmasa diyordum Ve bir gün karşımda duruyordun Bilmeden mucizenin ta kendisi oluyordun Anladım ben herşeyi yoruyorum Belki de hep senden bekliyorum Değişmedim sadece susuyorum Mucizeler yaratan kahramanı özlüyorum * ağlatan, ağlatan yine ağlatan şarkı... * kenan doğulu' nun * albümünün dikkat çekici güzel bir parçası. özellikle en iç acıtıcı sözleri düşün ne derin mevsimlere renk katmışız artık biz yok mu? öyküme ömrünü kat ihtiyaç budur. * olur'un aksi. * Aşkın Nur Yengi'nin sevgiliye albümündeki söz ve müziği Sezen Aksu'ya ait muhteşem bir parça. istemem böyle aşk olmaz, olmaz olsun Ne rahat ne huzur ne de sevgin kaldı senin Yoruldu yüreğim heyecanlardan anlamıyor musun? istemiyorsan gideceksen git bu son olsun Olmaz böyle olmaz Olmaz senle yaşanmaz Yoruldum yapma olmaz dur dur Nefes nefese bu sondur istemem ellerini çek çek üstümden Rahat bırak artık tamam of sıkıldım senden istemem söyle kendini ne zannediyorsun istemiyorum gideceksen git bu son olsun * kenan dogulu'nun son albümündeki mutlaka dinlenilmesi gereken enfes, can yakan sarkidir. sözleri Git, beni düşünme Git, kalbimi de götür Zaten sen de kalsın çok yormuşsun çok üzmüşsün Git güvenimi götür inancımı öldür Sonu buda bir tokatta senden olsun vur Olmaz bu bize yapılmaz Kalbim uslu durmaz bir çılgınlık yapar Olmaz bu bize yakışmaz Kalbim uslu durmaz bir çılgınlık yapar Korkarım aşkımın şiddetinden Duy sessiz çığlığım bu Nadir bulunur su Düşün nedeni mevsimlere renk katmışız Biz artık biz yok mudur? Ölümü gör otur Öyküne ömrünü kat ihtiyaç budur Olmaz bu bize yapılmaz Kalbim uslu durmaz bir çılgınlık yapar Olmaz bu bize yakışmaz Kalbim uslu durmaz bir çılgınlık yapar Korkarım aşkımın şiddetinden. * * kenan dogulu'nun festival albumunden hoş şarkı. * kenan doğulu'nun melankolik yaz gecelerini hatırlatan şarkısı. * candan ercetin nin muhteşem şarkılarından biri. hem insanı mutlu eden hem de insanın içini burkan türden. aragon a hak vermeye zorlayan bir şarkı. * kara gözlüm* tadında, hisli ve güzel şarkı. * candan erçetin'in elbette albümündeki bir ara fatih terim'e yazıp yazmadığı tartı$ılan, tam da kahramanınızı özlemi$ken dinlediğinizde ağlatan, ağladıkça dinlenen $arkı, bir erkeğe söylenebilecek en zor $arkıdır. çünkü çaresizce beklediğinizi kabul edersiniz. * * candan ercetin'in, elbette adlı albümünden çıkardığı parça olup şu dizeleri pek bir güzeldir kanımca: "Ansızın hayatıma giriyorsun Varlığınla aklımı çeliyorsun Aşkınla beni şımartıyorsun Mucizeler yaratıp kahramanım oluyorsun" * http://www.powerclub.com....msyda/36189/prelisten.mp3 * kenan doğulu'nun son albümü festival'in en iyi şarkılarından, sözler bitirir.. Duy sessiz çığlığım bu Nadir bulunur su Düşün nedeni mevsimlere renk katmışız Biz artık biz yok mudur? Ölümü gör otur Öyküne ömrünü kat ihtiyaç budur Olmaz bu bize yapılmaz Kalbim uslu durmaz bir çılgınlık yapar Olmaz bu bize yakışmaz Kalbim uslu durmaz bir çılgınlık yapar Korkarım aşkımın şiddetinden * leziz bir kenan doğulu şarkısı. * bulent ortacgil şarkısı Bir Gün Uyansak ki Olmaz ki Hiç Olmaz Pırıl Pırıl Bir Mutluluk Kıpır Kıpır Bir Sevnç Var içinde Tabii ki Olmaz Yıllardır Unutmuşuz Gülümsüyorlar Bana ki Pek Olmaz Daha Tanışmamışız Sevebilmektir Esas Olan Yok Olmaz, Yok Olmaz, Yok! Olmaz... Bir Gün Barışsak Seninle Olmaz ki Olmaz Kavgamız Küçücük Kalmış Hiçbir Neden Kalmamış Zaten Tabii ki Olmaz Silahlarımız Bile Paslanmış Dinliyoruz Birbirimizi ki Olmaz Oturmuşuz Karşılıklı Düşünebilmektir Esas Olan Yok Olmaz, Yok Olmaz, Yok! Olmaz Bir Gün Desem ki Sana Olmaz ki Hiç Olmaz Sen de Benim Kadar Haklısın Varsayalım ki Hiç Olmaz Sen de Benim Kadar Haklısın Varsayalım ki Bir Gün Nedense Hiç Olmaz Sen de Benim Gibi Yaşayacaksın Bir Paylaşabilsek ki Hiç Olmaz Vermeyi Öğrenmemişiz Yapabilmektir Esas Olan Yok Olmaz, Yok Olmaz, Yok! Olmaz... * candan erçetin'in en güzel şarkılarından biri. * akla avrupa yakası nın şahika sının sözlerini getirir. ...olmaz olmaz sevgilim. * güzelce bir kenan dogulu şarkısı. * candan erçetin'nin büyülü sesiyle söylediği, insanı alıp uzaklara götüren şarkı. sözler, okadar vurucudur ki etkilenmemek nerdeyse imkansız. Ansızın hayatıma giriyorsun Varlığınla aklımı çeliyorsun Aşkınla beni şımartıyorsun Mucizeler yaratıp kahramanım oluyorsun Zamanla aşka alışıyorsun Daha az gülüp daha çok susuyorsun Değiştin sen hala görmüyorsun Mucizeler nerede kahramanım yorgun musun her ilişkinin kaderi midir bu? neden hiç bir şey başladığı gibi devam etmez? neden illa çiftlerden biri bu büyüyü bozar niye?
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük olmaz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * gerçekleşmesi mümkün olmayan. * babama her "ya artık alsan bi arabada rahatlasak" dediğimde aldığım cevap."ol" fiilinin geniş zamanda olumsuz çekimi ayrıca. * cenk ve erdem beyler'in oyunlarında köpeklerine verdikleri isim. * candan ercetin'e ait çok duygusal bir parçadır. eğer ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi