Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

metropolis

Serbest Kürsü ve Sözlük metropolis Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * film bu. siyah beyaz, fritz lang filmi valla. * 1926 yapimi fritz lang filmi. filmde ilk defa bir androit gozler onune serilmistir. daha once izlememis olan gec donem queen hayranlarinin filmi gordukten sonra "serrefsizim radio ga ga dan araklamislar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

metropolis

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-01-2009, 11:36 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart metropolis

* film bu. siyah beyaz, fritz lang filmi valla.



* 1926 yapimi fritz lang filmi. filmde ilk defa bir androit gozler onune serilmistir. daha once izlememis olan gec donem queen hayranlarinin filmi gordukten sonra "serrefsizim radio ga ga dan araklamislar olum bak evde izleteyim sana klibi de gor" deyip yanindaki arkadaslarina dirsek attiklari gozlemlenebilir, sayet var ise biyik altindan gulumseyiniz.



* dream theater in mukemmel bi sarkısı..



* superman'in memleketi.



* ankaralı bir grunge grubu.



* dream theater'ın images and words mükemmel ötesi şarkısı. bu şarkı metropolis part 2: scenes from a memory adlı albümde anlatılan hikayenin başını anlatır.







buyrun sözleri :







the smile of dawn arrived early may



she carried a gift from her home



the night shed a tear to tell her of fear



and of sorrow and pain



she'll never outgrow



death is the first dance, eternal



there's no more freedom



yhe both of you will be



confined to this mind



i was told there's a miracle for each day that i try



i was told there's a new love



that's born for each one that has died



i was told there'd be no one to



call on when i feel alone and afraid



i was told if you dream of the next world



you'll find yourself swimming in a lake of fire



as a child, i thought i could



live without pain without sorrow



as a man i've found it's all caught up with me



iim asleep yet i'm so afraid



somewhere like a scene from a memory



there's a picture worth a thousands words



eluding stares from faces before me



it hides away and will never be heard again



deceit is the second without end



the city's cold blood teaches us to survive



just keep me heart in your eyes and we'll stay alive



the third arrives...



before the leaves have fallen



before we lock the doors



there must be the third and last dance



this one will last forever



metropolis watches and thoughtfully smiles



she's taken you to your home



it can only take a place



when the struggle between



our children has ended



now the miracle and the



sleeper know that the third is love



love is the dance of eternity



* tekrar toplanıyorlarmış. ilk albümleri olan makinede orhan gencebay ile anlaşamadıkları için cover yapamadıkları ve bu yüzden ünlü olmadıkları aşikar olan, değeri bilinmeyen grp.



* genelde filmlerde tekno kent olarak bilinir ancak alakası olmayan bir yerdir.



* tekrardan toparlanması sevindirici.. vokalist cüneyt özdemir'in sesi gerçekten etkileyicidir.. yaran şarkı sözleride cabasıdır.. gel gor benive makine favorilerdir.



* ilk ve son albümleri "MAKiNE" **



-makine



-sükut-u hayal



-d.k.a*



-tek gece



-fırtınalı şarkı



-bekle



-gel gör beni



-kanka bunası?*



-tüm kanallar dolu



-güzel şarkı



-her cennet



* fritz lang'ın yönetmenliğini üstlendiği, 1927 çekimi, alman bilim kurgu filmi.. metropolis, sadece döneminin değil, tüm zamanların en üstün bilim kurgu yapıtlarından biridir. endüstrileşme çağının etkisini hissettirdiği bir dönemde, lang'ın gelecek tasarımı da bundan payını alır. insanlar ikiye ayrılmıştır. yeraltında makinelerle birlikte yaşayan sınıf ve yukarıda daha konforlu bir yaşam süren yönetici sınıf. lang, bölünmüş toplumsal yapıyı, insanı bir aşktan yola çıkarak, uzlaştırmaya çalışır.



dönemine göre mükemmel sayılabilecek bir şehir tasarımı vardır filmde ve kendisinden sonra gelen bütün bilim kurgu filmlerini etkilemiştir.



özellikle, filmin genel atmosferinden uzak, naif sonuyla eleştiriler almış olsa da, bu durum kesinlikle filme gölge düşürmez. bilim kurgu sinemasının, bilimsel yönünün en büyük keşiflerinden biridir.



* Muhteşem dream theater şarkısı. Başında fa





* ankara'lı rock grubu. canlı izleme fırsatını bulduğum için, grup elemanlarının bireysel olarak çok yetenekli olduğunu söyleyebilirim. orhan gencebay ilk albümleri olan makine'ye hatasız kul olmaz parçasının eklenmesine izin vermedi. ancak çok farklı bir yorum getirmişler. piyasadaki bir çok grubu cebinden çıkartabilecek bir grup.



* yıllar önce ödev konusu olarak seçip story board'unu hazırladığım fritz lang filmi.1926 yılında yapılmasına rağmen 2020 yılının dünyası başarıyla canlandırılmıştır.bilimkurgu filmlerinin atasıdır.günümüzde geleceği anlatan tüm bilimkurgu filmlerinde gördüğümüz gökdelenlerle kaplı,makineleşmiş ve androidlerle dolu dünyanın ilk tasarlandığı filmdir.



almanya'da bu film için kurulmuş funclub'ler vardır.hatta sonradan renklendirip fon olarak techno müzik kullanılmış versiyonuda bulunmaktadır.



* antik kenttir...







Torbalı'nın Yeniköy ve Özbey köyleri arasında, ovaya hakim bir tepede kuruludur. Ephesos



* , Smyrna



* , Kolophon



* ve Notion



* antik kentleri arasında kalan bu bölgede ilk kentsel yerleşimin M.Ö. 3.yy'da Seleukos Krallığı zamanında çevredeki höyüklerin ve Makedonyalı muhariplerin katılmasıyla kurulmuştur. Ana Tanrıça'ya izafeten "Ana Tanrıça Kenti" anlamındaki Metropolis adı verilmiştir. Smiyrna - Efes yolu üzerindedir. Hellenistik dönemde altın çağını yaşamış, Roma döneminde imparator Augustus onuruna sunaklar dikilmiş, Bizans döneminde piskoposluk merkezi olmuştur. 7-8 yıldır sürdürülen kazılarla kentin kuruluş tarihçesine ilişkin önemli bulgular elde edilmiş, Bizans ve helenistik yapı kalıntılarının altında Geometrik ve Arkaik Çağ'a ait malzeme ile birlikte, M.Ö. 3 bine, yani Erken Bronz Çağı'na kadar inen, tarih öncesine ait seramik kap parçaları, taş baltalar ve obsidyen parçaları bulunmuştur.



Kale surları halen ayaktadır. Akropolda Ares Tapınağı, yamaçlarda stoa ve tiyatro gibi anıtsal kamu yapıları vardır. Tiyatrosunun sahne binası, orkestra döşemesi ve oturma sıralarının bazı bölümleri ile soylu koltukları ve sunaklar, yapılan kazılarla ortaya çıkarılmıştır. Stoa da kazılarla ortaya çıkarılmış ve M.Ö. 3. yy'ın ilk yarısında ve hayırseverlerin yardımlarıyla inşa edildiği anlaşılmıştır. Akropol'deki surlar yaklaşık 16 binmetrekrelik alanı çevirmekte ve Helenistik mimarinin en başarılı örneği olarak kabul edilmektedir. Tarım, hayvancılık ve mermerciliğin yanısıra, ortaya çıkarılan cam atölyesi ile burada üretilen cam eşya parçaları, sanayiinin de geliştiğini gösteriyor.



Metropolis'in çevresi de Helinistik, Roma ve Bizans dönemlerine ait antik yapılarla doludur. Buraları, Araplıtepe, Tepeköy, Sinektepe, ve Aslanlar Höyükleridir.Kazılarda da bu dönemlere ait çok sayıda seramik, küpe, sikke, bronz eser, cam, toprak ve seramik eşya bulunmuştur. Kente adını veren Ana Tanrıça'ya ait kült mağarası üzerine yapılan araştırmalar ve Metropolis'teki kazı çalışmaları halen devam etmektedir. Mağarada elde edilen buluntular ve fal listeleri, Ana Tanrıça mağarasının 'bilicilikte' kullanıldığını ortaya koymaktadır.



* dream theater'ın guzıde sarkılarından bırı...



* alman film yönetmeni lang in yapıtı olan metropolis hem zenginler ve yoksullar arasındaki karsıtlığı, hem işçilerin patronlar tarafından sömürülmesini, hem de çocuğun babaya karsı isyanını, işçilerin gizli toplantılarda protesto eylemleri düzenlemelerini, yönetici elitin işçi sınıfına karsı prokvokasyon düzenlemelerini anlatır.



* vokalist değiştirip volkan akgün ü gruba dahil ettikten sonra 2. albüm için hazırlıklara başlamışlar. yeni şarkılar için: http://www.myspace.com/metropolismetropolis



* ilk ve tek almümleri olan makine'yi avusturya stüdyo kaydı yapan değeri bilinmeyen vokalistliğini ercuneyt ozdemir'in yaptığı grup.



* müzik zevki anlanımda eksilerde olan toplumumuz tarafından değeri bilenememiş olan müzik grubudur.







insan şimdi piyasada olan gruplara bakınca



* bu adamlar adına gerçekten üzülüyor. bukadar sıradan gruplar yine aynı oranda sıradan



* işlerle, bu kadar popüler olurken bu adamların bu şekilde yitip gitmleri insanı üzüyor.



* ilk albümlerinde gel gör beni ve makine gibi enfes parçalara yer vermiş, 2. albüm çalışmaları bitmek bilmedi dediğim ve merakla beklediğim angaralı grup.



* insanın inanası gelmiyor bu filme. 1920'lerde bugünü çizmiş adam bu kadar olur. filme de söyleyecek söz bulamıyorum. bunu izledikten sonra dark city, matrix ve blade runner'ı izleyin.



* kadıköyde bir prova studiosu. istanbulun en sağlam studyolarından.







http://www.studyometropolis.com

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


metropolis

Serbest Kürsü ve Sözlük metropolis Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * film bu. siyah beyaz, fritz lang filmi valla. * 1926 yapimi fritz lang filmi. filmde ilk defa bir androit gozler onune serilmistir. daha once izlememis olan gec donem queen hayranlarinin filmi gordukten sonra "serrefsizim radio ga ga dan araklamislar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.