| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük little black dress Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * yeni bir dördüncü nesil yazar.* * Avon kozmetik zinciri şeysinden bir parfüm * * * eriklerin çürümeye başladığı her tarihte aklıma gelen, aynı duyguları benimle bir ömür boyu yaşayacağını düşündüğüm, aşk fakiri, kafa insan, insancık. * ufaklık...kardeştir,gıcıktır,uyuzdur,dosttur,ablad ır,püsküllü beladır,kötü ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * yeni bir dördüncü nesil yazar.* * Avon kozmetik zinciri şeysinden bir parfüm * * * eriklerin çürümeye başladığı her tarihte aklıma gelen, aynı duyguları benimle bir ömür boyu yaşayacağını düşündüğüm, aşk fakiri, kafa insan, insancık. * ufaklık...kardeştir,gıcıktır,uyuzdur,dosttur,ablad ır,püsküllü beladır,kötü gün dostudur,çirkin ördek yavrusudur,latin ateşidir,carmendir.bu sıralar kendisine bir iyilik yapmak üzeredir,doğru yoldadır.* * bu aralar kullanmakta olduğum yegane parfümümün ismini kendine nick seçmiş yazardır. * * güzel entryler yazan yeni bir yazardır. şakşakçı değildir. * * aynı yola bir dönemler baş koyduğumuz, beni zaman zaman geren, ama bir gülüşüyle de dünyaları değiştiren, kötü gün dostu alığı, uçurumdaki dal olabilecek kadar sağlam, hayatıma giripte bir birliktelik yaşamadığım tek dişi *, amelie kılıklı, kimine göre latin ateşi bence ingiliz sömürgesi bıcırık. * tanıştığımız ilk zamanlar kendisine bayağı bir kıl olmuş olmama rağmen, sonradan tanıdıkça en iyi dostlarımdan biri olmuş, bir nevi ablam. * lise hayatıma yön veren insanların başında gelenlerden.. tüm lise hayatımı çekip çevirmiş beni sersemlediğim zamanlarda elimden tutup sürüklemiş zorla ayaklandırmış adam etmiş güzel insan.. ne yeri dolar ne hakkı ödenir ne kadar seviyorum desem azdır ne kadar özlüyorum desem kelimeler kifayetsizdir.. * avonun kokladıkça koklamak istediğim mükemmel parfümü.. * atatürkçü, cumhuriyetçi, ne dediğini bilen, bazılarının çekemediği için bok attığı * yazar... * atıfta bulunuyor mu bilemem ama, bazıları gibi işkembesinden orta yere bok atmadığı kesin. ha bu arada biz zaten sizi tanıyorduk tanışmamıza, 2-3 kıçı kırık girdi vesile olmadı. * bugüne kadar hiç görmediğim bir yazar nicki. kendisini tanımam etmem, ilk kez bu gece gördüm entrysini. ben onu savunmuyorum, dü$üncesini savunuyorum... takipçi falan olmuyo ama... * aklıselim, kimsenin yol göstermesine ihtiyacı olmayan, doğru yolda olan yazar... * cacım benim!!! yoğurt yer misin? * * an itibariyle çaylak olmuş yazar. * * * düzenli mektuplar yazdığım ve düzenli mektuplar yazan bir insandır bir dönem.hem de hemen yanıbaşımda olmasına rağmen.bazen 1 cümle bazen bir sayfa.o kadar güzeldir ki ruhu içi insan kıyamaz dokunmaya incitmeye. * şakacıktan yavşadığım ama sürekli olarak beni reddeden insan.*** * arkadas listeme ilk girmis olan yazar dogal olarak ilk arkadasım,fikirdasım. entrylerinin takipcisi etmis sıcakkanlı, esprili ve saglam tespitci yazar. ayrıca kou 'dende okul arkadasımmıs... "bu ne guzel rastlantıymıs" dedirten kucuk sıyah elbise. * hiç ağzımı açmadan beni kitap gibi okur.bazen sinir bozucu ama genelde iyi birşey bu. * bu gece keşfettiğim, iyi ki var yazarı. * bugün kahve falında avrupa seyahati ve bonus kafalı bir cocukla evlenen bir çift gördüğüm yazar.*** * yanlış anlaşılma da olsa fikrimizi savunduğumuz için beraber çaylak olduğumuz, ben çaylaklıktan çıktığımda henüz çıkmamış olan, an itibariyle onun çaylaklıktan çıktığı, ama bu sefer de ben tekrar çaylak olduğum için bir türlü denk gelemediğimiz* fikirdasım. *** * memleketi kurtarmayı rakı masasına erteledıgımız sıkı sosyal demokrat yazar. rakılar sek ıcılınce memleketi seri bir sekilde kurtarıcagımıza inanan zat-ı muhterem.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük little black dress Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * yeni bir dördüncü nesil yazar.* * Avon kozmetik zinciri şeysinden bir parfüm * * * eriklerin çürümeye başladığı her tarihte aklıma gelen, aynı duyguları benimle bir ömür boyu yaşayacağını düşündüğüm, aşk fakiri, kafa insan, insancık. * ufaklık...kardeştir,gıcıktır,uyuzdur,dosttur,ablad ır,püsküllü beladır,kötü ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi