Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

kayitliokur info

Serbest Kürsü ve Sözlük kayitliokur info Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * ekşi sözlük'te kayıtlı okurların yazar olma yolunda açmış oldukları site. sitede ekşi sözlükle ilgili sorular ve yazar alımlarının açılıp açılmayacağı soruları ekşi sözlük moderatörlerince cevaplanmış. http://www.kayitliokur.info * deh$et olay. kaçırılmamalı. * günü birlik geyik merkezi haline dönüşmüş proje, moderatorleri ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

kayitliokur info

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-01-2009, 11:51 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart kayitliokur info

* ekşi sözlük'te kayıtlı okurların yazar olma yolunda açmış oldukları site. sitede ekşi sözlükle ilgili sorular ve yazar alımlarının açılıp açılmayacağı soruları ekşi sözlük moderatörlerince cevaplanmış.

http://www.kayitliokur.info

* deh$et olay.

kaçırılmamalı.

* günü birlik geyik merkezi haline dönüşmüş proje, moderatorleri bile var.

* kayıtlı okurların "ya of ben de yazar olmak istiyorum sözlüğe" gibi şeyler yazdıkları ama daha çok bir geyik merkezi olan ve de moderatörü bile olan site.

* an itibariyle bir$eyler olmu$ kendisine

"haskkt.. veritabani sunucusuna bir $eyler oldu galiba.

Warning: fopen

* : failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/kayitliokur.info/httpdocs/mysql.php on line 197" demekte...

* zaman zaman ek$i modlarını da misafir eden hoş bir oluşum. art niyetsiz sohbet ortamı. severek takip edilesi.

* takip ettim ama orada bulunan kimi bünyelerin kayıtlı okur bile olamayacaklarına kanaat getirdim. ha buranın müdavimleri bir kaç adam ulu'ya da üye olmuşlar, hoşgelmişler ama bir kaç tanesi de ekşi diye ısrar etmekte.

hele biri var ki akıllara zarar adamın okuması yok gibi ya da anlaması birazcık kıtımsı. bir şeyler anlatmaya çalıştığım ulu'nun reklamını yaptığım ve ulu sempatizanlığı yapıp milletin tepkisini üzerime çektiğim oluşum ayrıca komik de bir şey var, ulu'yla ilgili "ya boş verin sallayın ekşi'yi gelin ulu'ya" yazım silindi ama silen adam benim gerizekalı olduğumu ima edip laf falan soktu ve sende sil koçum o zaman dediğimde de "hehehe ben genel konuştum" dedi. bildiğin yalakalık yapıyorlar bu sitede.

baş yalaka ise yazar olmuş bile ekşi'de. neyse sonra modlardan ikisiyle sohbet ettik. ben onu da ulu'ya kardeşlik ortamımıza çağırdım. ilginçtir ki zaten bizde yazarmış.

* bir şekilde bezip ya da isteyerek ekşi hayallerine veda edip buraya gelmiş insanların da aralarında bulunduğu, şu sıralar geyik amaçlı çalışan çılgın okurların mekanı. *

* bazı yalaka şahısların alakası olmayan başka bir siteden birilerini yalamak için nick altı çalıştığı oluşumdan, şu an yazdığımız sözlükte bahsedilmesi durumu. banane lan? hayır uludag sozluk kayıtlı okur aldı ve site mi açtı da haberimiz yok? ee? bu ne ki şimdi? kayıt mı olayım, kayıtsız mı kalayım, ne diyonuz ağdasız yazın bi..

* geyik ortami ve serbest olusum adi altinda eksi modlarini inceden etkileme denemeleri. yaziktir gunahtir.

*

* ekşi sözlük'te yazar olmak isteyenlerin mekânı. altıncı, yedinci ve dokuzuncu neslin birçoğu buradandır. haberiniz ola. benden söylemesi. ekşi'de hesap isteyenler takip edebilir.

* isteyen üzerine alınabilir:

ekşi sözlük yazarı olmak adına binbir takla atan insanların "da" yuvası

* .

* kurallar kısmında şu yazıyı görünce tiksindiğim site.

3- sitenin i$leyi$ini bozacak $ekilde yazmamak, ortami abuse etmemek

* şu anda sol frame'i istila etmiş grup.

* topluca çaylak olma yolunda ilerleyen grup. liderleri arpaci kumrusuve menfikedi rumuzlu yazarlar. bizi de oyunlarına alet ettiler.

* sözlüğün içinde go go power rangerscılık oynayan çoc.. oha lan kişiler.

kayıtlıokur denen lombakta yazarlık gibi bir kabiliyet olmadığı için,

bu beşeriyet envai çeşit siteye dağılmış,

kendilerince clan oluşturup, dünya yönetimine ve washington yönetimine el koyacakalrını sanmaktadırlar... * *

güle güle sevgi kelebekleri, neşe pıtırcıkları,

hatta go go power rangers...

yazar yapıyosun, takip et...

* bu sitede zaman gecirenlerin ve sitenin/siteyi kuranin hicbir iddiasi olmamakla birlikte [yonetimi ele gecirmek falan] ho$ca zaman da gecirilebilmesi ve kendisi vasitasi ile bircok ki$inin ek$i sozluk'te yazar yapilmasi, $ifrelerini unutanlarin, bir $ekilde ek$i sozluk'te yazmaya devam edemeyenlerin bir $ekilde aktif olarak uyeliklerinin/yazarliklarinin devam edilmesi, ek$i sozluk moderatorleri ile bir $ekilde ileti$im kurulmasini

* saglamasi ile gereginden fazlasinin yapmi$tir kanimca. hicbir amaci olmayan

* bir site bile boyle i$e yarayabiliyorsa bundan daha ziyade ne gibi faydada bulunabilir cok merak ediyorum. kaldi ki gercek amacindan cikan bircok olu$um

* varken bence hicbir amaci olmayan bir sitenin i$e yarar hâle gelmesi daha evla... evet belki sevgi pitircigi o sitede takilanlar

* , belki "cocuk"

* , belki go go power rangers

ayrica ek$i sozluk'te yazar olmama da vesile olmu$. daha ne isterim bu siteden? oldu olacak altima bir "bmw" ceksin... *

* kesinlikle ek$i kaynaklı ve bilgisinde kasten açıldığını düşündüm şimdi.

* aslinda ek$i sozluk ile fiziksel bir bagi yoktur. duygusal belki... * bu da boyle biline.

* görünce ekşi hayranlarının tespit edilip siteden süresiz banlanması fikrine tekrar dönüş yaptığım site.

ordaki ahmet mehmet'in buradaki ali veli olduğunu söylememe bilmem gerek var mı?..

* eksi sozlukle alakasi olmayan, sadece kayitli okurlarin eglence amacli takildigi zaman zaman eksi yazarlarin muhabete katildigi bir site. zamaninda ben de severdim bu siteyi. ne yazikki bazi okur arkadaslarimiz zaman zaman belki de istemeden yazilanlari yanlis anlayip bir sekilde ayar vermeye kalkiyor. sitenin zaten belli kurallari var ve cok basittir. bunlara uyulmadiginda ayar vermek dogaldir ama bazen siteyi sadece kendilerinden baska kimsenin yazmasina musade etmeden isgal etmektedirler. bu durum cok hos degil ve ben bu yuzden sogudum. simdi hala o guzel eglenceli sohbetlerine devam ediyorlar ama ben sogudum. benim sogumam orda yazan arkadaslarimizi bagladigini sanmiyorum ama biraz daha dikkatli muhabet etmeleri gerektigini dusunuyorum kisisel fikrim olarak.

* hepsi deli. kendimden biliyorum.

* çok güzel düşünmüşsün diyerekten girizgahı yapıyorum... birbirine katlanan, laf sokmadan nefes alabilen ve isteyen herkesi kanka mertebesine ulaştırabilen bir yapıda olduğunu söyleyerek devam ediyorum... her sabah iyi niyet zirvesi, akşamları ağlama duvarı olarak kullanılabilecek, demin de belirttiğim gibi siz laf sokmadıkça sizi kendisinden soğutmayacak forum/chat/hede/hodo ne dersen artık ortamı diyerek son veririm cümleme, ayağımı yere vurarak da uzaklaşırım.

* an itibariyle 15 ki$inin onlayn olduğu site.

demek ki bir siteye milleti bir anda daldırabilmek içün "o sitede ek$iye yazar yapıyolar" demek gerekmi$.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks