Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

yasayabilme ihtimali

Serbest Kürsü ve Sözlük yasayabilme ihtimali Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * yilmaz erdogan in bir siiri.sozleri: soğuk ve şehirlerarası otobüslerde vazgeçtim çocuk olmaktan ve beslenme çantamda otlu peynir kokusuydu babam... ben seninle bir gün veyselkarani'de haşlama yeme ihtimalini sevdim. ilkokulun silgi kokan, tebeşir lekeli yıllarında * özlemeye başladım herkesi... ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

yasayabilme ihtimali

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 12:22 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart yasayabilme ihtimali

* yilmaz erdogan in bir siiri.sozleri:

soğuk ve şehirlerarası

otobüslerde vazgeçtim

çocuk olmaktan

ve beslenme çantamda

otlu peynir kokusuydu babam...

ben seninle bir gün veyselkarani'de haşlama

yeme ihtimalini sevdim.

ilkokulun silgi kokan, tebeşir lekeli yıllarında

* özlemeye başladım herkesi... ve bu hasret öyle

uzun sürdü ki, adam gibi hasretleri özlemeye başladım

sonra...

bizim kemalettin tuğcu'larımız vardı...

bir de camların buğusuna yazı yazma imkanı...

yumurta kokan arkadaşlarla paylaşılan

kahverengi sıralarda, solculuk oynamaya başladık...

ben doktor

oluyordum sen hemşire, geri kalanlar kontrgerilla...

kırmızı boyalarla umut ikliminde harfler yazılıyordu,

pütürlü duvarlara ve türk dil kurumu'na inat bir

türkçe'yle... ağbilerimizden öğrendik, ş harfinden

orak çekiç figürleri türetmeyi...

ankara'ya usul usul karbonmonoksit yağıyordu.

ve kapalı mekanlarda sevişmeyi öneriyordu

haber bültenleri...

oysa ankara'da hiç sevişmedim ben.

disiplin kurulunda tartışılan aşkım olmadı benim...

ankara'ya usul usul kurşun yağıyordu... ve belli bir

saatten sonra sokağa çıkmamayı öneriyordu haber

bültenleri... oysa hiç kurşun yaram olmadı benim...

ve hiçbir mahkeme tutanağında geçmedi adım...

çatışmaların ortasında sevimli bir çocuk yüzüydüm

sadece...

sana şiirler biriktiriyordum fen bilgisi defterimde ama

sen yoktun.. ben, senin beni sevebilme ihtimalini

seviyordum, suni teneffüs saatlerinde... okul servisi

seni hep zamansız, amansızca bir lojman griliğine

götürüyordu... ben, senin benimle tunalı hilmi

caddesine gelebilme ihtimalini seviyordum...

ben senin beni sevebilme ihtimalini seviyordum.

yaz sıcağı toprağa çekiyordu tenimin çatlamaya hazır

gevrekliğini... sonra otobüs oluyordum,

kırık yarık yolların çare bilmez sürgünü...

ne yana baksam dağ ve deniz sanıyordum muş

ovasının yalancı maviliğini... otobüs oluyordum bir

süre... yanımızdan geçen kara trenlerle yarışıyordum,

yanağım otobüs camının garantisinde...

otobüs oluyordum... bir ülkeden bir iç ülkeye...

çocukluğuma yaklaştıkça büyüyordum...

zap suyunun sesini başına koyuyordum şarkılarımın

listesinin... korkuyordum... sonra iniyordum otobüsten...

çarşıdan bizim eve giden, ömrümün en uzun, ömrümün

en kısa, ömrümün en çocuk, ömrümün en ihtiyar yolunu

koşuyordum... çünkü sonunda annem oluyordum babam

kokuyordum sonunda...

soğuk ve şehirlerarası otobüslerde vazgeçtim,

çocuk olmaktan...

ve beslenme çantamda

otlu peynir kokusuydu babam...

ben seninle birgün van'daki bir kahvaltı salonunda...

ben seninle

bir yol üstü lokantasında...

ben seninle, ağrı dağına mistik ve demli bir çay

kıvamında bakan doğubeyazıt'ın herhangi bir toprak

damında...

ben seninle herhangi bir insan elinin terli

coğrafyasında olma ihtimalini sevdim...

ben senin,

beni sevebilme ihtimalini sevdim !

Not:sozler alintidir,copy pastedir.

* yilmaz erdogan'in "kayip kentin yakisiklisi" isimli siir kitabinda yer alan en güzel siirlerden birisidir.

* "...ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim.." dizeleri bir dönem duvarları süsleyen, süper bir şiir.

* ^^pütürlü duvarlara ve türk dil kurumu'na inat bir

türkçe'yle... ağbilerimizden öğrendik, ş harfinden

orak çekiç figürleri türetmeyi...^^

= her zaman istediğimiz,sevdiğimiz abilerimizin ablalarımızın adı verilmedi sokaklara caddelere..ama biz zevkle yazdık isimlerini ^^çöp dökmek yasahtır^^ yazılarının yamacına..yurdun dört bir yanından hukuk mukuk okumaya gelmiş,memleket kurtarıcılarıydık en nihayetinde..60 bilmem kaçtan tavşan yapmak amaca tersti bir kere..girdiğimiz yol,tavşan yüreğini kabul etmezdi sonuçta..

^^disiplin kurulunda tartışılan aşkım olmadı benim...

* ^^

= hiçbir zaman kapatıcı aramadım boynumdaki morlukları kapatmak içün..bir fular almadım mesela..ya da yaz ortasında kazak giymedim..hep bir tek taraflılık..nereye kadar ? hep bir duygusallık,hep bir saflık,şirinlik..^^sen çok iyi bir dostsun^^la başlayıp elveda bile diyemeden biten bir pazar akşamüstüsü..

^^ve hiçbir mahkeme tutanağında geçmedi adım...

çatışmaların ortasında sevimli bir çocuk yüzüydüm

sadece...^^

= konuda yorum yapmak bile gereksiz..yorumsuz geçti haber bültenleri..

^^ben, senin benimle tunalı hilmi

caddesine gelebilme ihtimalini seviyordum...^^

= ankara'ya gelince yapacaklarımıza dair hayaller kurardık..şimdi hayal olduk..neyse..vegasever biriyim ya ben..en büyük hayalim,senle tunalı'da vega söylemekti..ankaraaaa diye başlayıp,^^ tunalı^da gezinirken bizde bir kahvaltı tutkusu..^^ derken hiç bitmeyeceğini umduğumuz yeni rüyalara yelken açacaktık..ben co-pilot olacaktım..sen zaten rüzgarımdın..ne taraf dersen oraya savrulurdum ben..ulus'taki patlama bitirdi bizi..seninle ekmek kuyruğunda solculuk bile oynayamadan,gittin..

^^yanağım otobüs camının garantisinde...

otobüs oluyordum... bir ülkeden bir iç ülkeye...

çocukluğuma yaklaştıkça büyüyordum..^^

= doğu'ya geri kalmış diyorlar..cahil cühela diyorlar..kendi yarattıkları tabloyu seyrederken bu kadar yanlı olmaları korkutucu..kenan veren'in yaptığı bir resimden bile daha renksiz..fenerbahçe republic diyorlar,kızıyoruz..cumhuriyet içinde cumhuriyet olur mu deyu..iki kanaması durmayan ülke,yarabandı olmak yerine daha da kanatıyorken birbirlerini..bunlara takılmak ne kadar doğru ? mantıklı ? ben büyüyünce nü'mü yaptırıcam kenan amcaya..sonuçta o topak ressam bir dede..kırmıyı da pek sever..çok akıttı ya vakti zamanında..ordan kalma herhal..

^^soğuk ve şehirlerarası otobüslerde vazgeçtim,

çocuk olmaktan...^^

= nereye kadar sürecek bu lay lay lom ben güneş sen ay muhabbetleri ? büyümek lazım.içimizdeki çucuğun sesini de kısmalı..fazla bağırıyor.belki hapse atarlar onu..burası türkiye..neden olmasın ? olması gereken her şey oluyor mu sanki ? olmaması gereken her şey bizi bulurken..^^biz^^ dedim ama,kalmamış bayide..tükenmiş..vardı da bir tane..boştu içi..almadım..

^^ben seninle herhangi bir insan elinin terli

coğrafyasında olma ihtimalini sevdim...^^

= bir kitap okudum hayatım değişti derler ya..değişmedi ama bir bulutlandı,bir açtı..bir garip oldum işte..diyordu ki kadın sevdiği erkekee ^^ben dünyayı senin ellerinde değiştireceğime inandığım için aşık oldum sana..^^ öyle işte..anladın diğ mi ? nasır tutmuş eller yerine manikürlü eller görmeye alıştığımızdan mı bu denli yabancılaşmamız birbirimize ? konuşmak bile yetmiyor artık..anlamaya çalışmak..dinlemek..nasıl bu hale geldik ?

---

sen gittin ya..herkes sana benzemeye çalışıyor..bir bilsen nasıl iğreti duruyor üstlerinde..haftanın rüküşü oluveriyorlar..sınıfta kalıyorlar..sonra da çekip gidiyorlar yenilgiye tahammül edemeyip..

oysa sen gittin ya..benim ankara ile ilgili bütün hayallerim gitti..gitmek için ne beklediğimi bilmiyorum..galiba seni..

* "otobüs oluyordum, bir ülkeden bir iç ülkeye" dizesiyle şüpheler uyandırmasına rağmen, dinlenilesi okunulası okutturulası şiir.

* kayıp kentin yakışıklısı adlı kitabın ilk şiiridir.bir de "sanem'e"* şeklinde bir ithaf söz konusudur.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks