Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| ilhan iremSerbest Kürsü ve Sözlük ilhan irem Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Anlatılmaz, yaptığı her eser dinlenir ve başka alemlere götürür diye düşündüren belki de kulağımın müzikâl açıdan duyduğu ilk ses.
* bursa'da doğmuş ve bir çok şaheser olmuş şarkıya imza atmış sanatçı gibi sanatçı.
* kozmik yoLcuLukLar, tanrısaL buLuşmaLar, ruhsaL ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
12-01-2009, 12:34 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| ilhan irem * Anlatılmaz, yaptığı her eser dinlenir ve başka alemlere götürür diye düşündüren belki de kulağımın müzikâl açıdan duyduğu ilk ses.
* bursa'da doğmuş ve bir çok şaheser olmuş şarkıya imza atmış sanatçı gibi sanatçı.
* kozmik yoLcuLukLar, tanrısaL buLuşmaLar, ruhsaL birLeşimLer.. beni derinden etkiLeyen sanatçı..
* bu ses acaba bir erkekten mi çıkıyor dedirten kadife ses tanımını lisan-ı haliyle yapmış türk filmlerini çok şey borçlu olduğu sanatçı..yıllar önce medyaya çıkmayacağım demiş ve bu sözüne sadık kalmıştır..bir dönem ara güler
* 'in fotoğraflarını çektiği ve az çok hakkında fikir sahibi olabildiğimiz sanatçı..
* akıbetini tüm türkiye'nin merak ettiği,müzisyen karakter.
-ilhan irem vardı,noodu?
* ilhan irem=anlasana denklemi rahatlıkla bulunabilir
* albümleri sırasıyla
01-ilhan irem 1973-1976
02-Sevgiliye
03-Bezgin
04-Pencere
05-Köprü
06-Ve Ötesi
07-Dünden Yarına
08-Uçun Kuşlar Uçun
09-Pencere... Köprü... Ve Ötesi...
10-ilhan-ı Aşk
11-Koridor
12-Romans
13-Sevgililer Günü
14-Aşk iksiri & Cadı Ağacı
15-Hayat Öpücüğü
16-Bezginin Gizli Mektupları
17-Uçuk Mavi Pencere
18-Bulutlara Köprü
19-Düşler Ve Ötesi
20-Seni Seviyorum
21-Bir Meleğe Aşık Oldum
22-Işık ve Sevgiyle 30 Yıl
olan sanatçı
* türkçe psychodelic olayının kapılarını açan saygı duyulası büyük adam.bu kapıyı aslında erkin koray açmıştır
* ama kısa sürmüştür.bayrağı da sevgili ilhan abi almıştır.
* kendisini çoook sevdiren bir o kadar da özlettiren sanatçı, ayrılık acısını bile onunla yaşamak bir başka olur. kendinizi onun sözlerinde bulursunuz. sizin düşündüğünüzü o söyleyebilmiştir, şöyleki
sensizliğin acısını sen nereden bileceksin ?
sen hiç sensiz kalmadın ki,
mevsimleri saymadın ki.... *
* sözlük aleminde hakkında en çok merak uyandıran şahıs.
* iste hayat ve Bosver Arkadas gibi sevgiliden ayrildiktan sonra dinlenecek sarkilara sahip sanatci.Asil ismi ilhan Aldatmaz dir.
* hakkındaşarkılarını tersten dinlediğinizde kozmik,evrensel mesajların iletildiğine dair bir sehir efsanesi olan şarkıcı,besteci,güzel insan.doğru mu merak içinde yıllar geçirmemize sebep olmuştur bu efsaneyle.
* dinlenesi ses güzel şarkıları olan insan aşık olana aşk acısı çekene birebir iyidir
* sazlıklardan havalanan bir ördek gibi sesin,
ürkek şaşkın kararsız duyuyorum
ve sen bir gökkuşağı kadar güzelsin
rengarek biraz sonra gidecek görüyorum
ve ben yağmurlar altında bir yolcu
ıslak yorgun tutkulu yürüyorum
sensiz ben yoluma bulamam haykırmak istiyorum.....
konusamiyorum...
* bazılarının irem ilham dediği sanatçı *
* bu kadar güzel sözleri çok kaliteli bestelerlerle bulusturan hayatımın en mutlu ve en bunalım günlerini müziğiyle yaşadığım aşmış insan.*
* şarkılarının birçoğu dört tane kalıp akordan oluşan -e am d g- şarkı sözlerindeki duygusallık dışında çokda kaliteli bir müzisyen olmadığı söylenebilecek olan gizemli insan...
* ilhan, 1 Nisan 1955 Bursa doğumlu. Lise yıllarında başlamış şarkı söylemeye, beste yapmaya... Okul orkestrası ile Milliyet Gazetesi'nin liselerarası yarışmasını kazanmışlar. Orkestranın adı "Meltemler". Okul bitince de grup devam etmiş. Özellikle Bursa'nın, Uludağ'ın diskolarında sahne almışlar. ilk plağı için Unkapanı'na kapağı atan irem, 73 senesinde "Birleşsin Bütün Eller"i yayınlıyor. işte o dönem tanıdım sanatçıyı. Müzik sayfası hazırladığım Demokrat izmir Gazetesi'nin geleneksel yılın sanatçıları konserine davet ettim. Yılın ümit veren erkek sanatçısı olarak... Çok heyecanlıydı. Atatürk Kapalı Spor Salonu'ndaki konserden önce ve sonra çok sohbetlerimiz oldu. Daha 18 yaşındayken havaya kaldırdığı bu ödülün adeta sorumluluğunu taşıyordu. Bana söylediği "Sadece ödül vermediniz, yolumu çizdiniz" sözü hâlâ kulaklarımda. Ve bugün o, ülkemizin klasikleri haline girmişse, aldığı o ödülün bir itici güç olduğunu düşünüyor, böyle bir değeri Türk Popu'na kazandırdığımız için çok mutlu oluyorum.
ilk albümünü 76 yılında yaptı. "ilhan irem 73-76" adını taşıyor bu albüm. Sonra çok ses getiren "Ayrılık Akşamı" parçası var. Hani sevgilisinin sesini sazlıklardan havalanan ördeğin haline benzettiği. Sizi bilmem ama bana sorsanız böyle bir benzetme aklıma bile gelmezdi. işte irem farkı... Katıldığı ve ülkemizi başarıyla temsil ettiği yarışmalar da var. Altın Orfe ve Akdeniz Akdeniz gibi... Bu son yarışmayla TRT yasağını da delmiş, artık parçaları çalınmaya başlamıştı. Akıl almaz TRT denetim kararları vardı o yıllarda. Örneğin bir parçasında ret nedeni şarkı sözü. "Bir bulanık suda kirli bir yosun gibi / Görünmüyorsun temizle kalbini" gibi bir söze denetim kurulu raporu "Kirli suda zaten hiçbir şey görülmez" ve şarkı da "yayınlanamaz". ilginç bir not... Bu sıkı denetime rağmen şarkıları çalınan ve ekrana ilk kez "kulağında küpe" ile çıkan sanatçıdır o...
*
* Hernekadar onu özlesekte bu kadar seviyesizlesen sanat dünyasinda cikipta kendini dusurmemesiyle,inzivasiyla gene en dogru olani yapan,sarkilariyla disimizdaki deil icimizdeki boslugu dolduran buyuk sanatci.
* ister inan ister inanma senle doluyum ben hala...
* sanatçı diyebileceğimiz sanatçılardandır boşver arkadaş şarkısı unutulmaz şarkılarından biridir
* uzun zamandan beri ortalarda görünmeyen dinlenildiği vakit insana mutluluk veren şarkılarıyla gönüllere taht kurmuş dişlek sanatçı.
* yigit ozgurün karikatürlerini alakasız bir şeyle bağlamak için kullandığı hede Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |