Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

oneqeno

Serbest Kürsü ve Sözlük oneqeno Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * hoşgelmiş nesildaş yazar. * sanırım ermeni asıllı. ancak pek gerek duyulmayacak ermenice sözcükleri sözlüğe kazandırması kendisi açısından zaman kaybı olabilir. * Ermeni asıllı olduğunu anladığımız yazardır. Kendi kültürü ile girdiği entrylerle sözlük yazarlarını bilgilendirmektedir. Sözlüğe dahil olan renklerden bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

oneqeno

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 01:16 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart oneqeno

* hoşgelmiş nesildaş yazar.



* sanırım ermeni asıllı. ancak pek gerek duyulmayacak ermenice sözcükleri sözlüğe kazandırması kendisi açısından zaman kaybı olabilir.



* Ermeni asıllı olduğunu anladığımız yazardır. Kendi kültürü ile girdiği entrylerle sözlük yazarlarını bilgilendirmektedir. Sözlüğe dahil olan renklerden bir tanesidir. Yazarlığı hayırlı olsun.



* hoşgelmiş yazardır. yazdıkları ile sözlüğe farklı bakış açıları kazandırabilir, takip edilesidir.



* entry'sinde türkiye'yi neyi kabul etmekle yükümlü görmektedir acaba diye merağa sürükleyen yazar.



* açık konu$an e$itlikçi yazar. heyecanla takip etmeye an itibariyle ba$ladık. geç de olsa ho$gelmi$ nesilda$.



* çoğu enrty'de anlamsız bir biçimde eş cinsel olduğunu vurgulayan kendini ve kendi gibilerini topluma kabullendirmeye çalışan garip yazar.



* kendi ve kendi gibi olanları * dışlayan bir toplum olmasaydı belki de anlamsız bir biçimde ermeni, hıristiyan ve eşcinsel kimliğine bağlı olmayacak olan bir yazar olurdu. garip olduğu doğrudur ancak en azından insan özellikleri taşır.



* soy ağacımı çıkartan ve beni gerçeklerle yüzleştiren daha doğrusu bunları tokat gibi yüzüme çarpan yazardır. o olmasaydı şuan türkiye'nin sayılı zenginlerinden birinin evladı olamazdım. tercihlere bu kadar önem veren bir toplumda azınlık olarak desteklediğim insandır. muhabbet ederken ermeni, eşcinsel, hıristiyan, türk, aseksüel, mavi, siyah, beyaz değil kişilik önemlidir.







* nolu entrisinde dindarların sapık olabilmesi sanki sadece islama mahsusmuş gibi, hristiyan dünyada böyle örnekler olmuyormuş gibi * imalı bir yazı yazmış, kendi inancını kayırmaya çalışmış, sapıklığın islam inancı gereği olabileceğini vurgulamış uuser. daha önceki entryleri dolayısıyla bu entrisinin çeliştiğini düşünüyor fake bir yazar olduğunu tahmin ediyorum.



* tanımamdır, etmemdir ama sadece nickinin altındaki entryleri okuyunca kanımın ısındığıdır



mutlu yillar dilediğimdir.***



* coğrafyası pek kötü olan yazardır. zira ararat diye bir yer yoktur. ağrı dağı ile karıştırdın heralde dostum. rakını içeceksen ağrı dağı manzarasında iç.



* masis manzarasına karşı rakı içecek yazar yarasın..



* ağrı dağı ve ararat arasında fark görmeyen yazardır, art niyet değil, coğrafya bilgisizliği değil, ermenicesi öyle...erivan'a yerevan demek kadar normal. *



* nihayetinde müslüman olmuştur. kendisini bu doğru kararı içi tebrik eder, üsküdar mihrimah sultan camii cemaatine beklerim.



* elhamdulillah diyen arap hristiyanların var olduğunu bilmeyen yazarların olduğunu yenice öğrenmiş yazar. *



* başkalarının avukatlığını yapmakta bir beis görmüyor. bu sözlük böyle. sokakta sıçan gibi sinip, ancak kendini internet ortamında ifade edebilen haşin insanların eğlence mekanı. kendi görüşünde bir adam bulur bulmaz hemen yalamalığını yapıyor. faşist, dinci, milliyetçi vs. gibi kelimeleri ağzına sakız edip kendi dininden olanlara iyi, müslüman olanlara aşağılayıcı gözle bakıyor. kim ? tabi ki oneqeno ! inkar edecektir. ama biz çok gördük böylelerini. yoksa sen '' barıştan yana '' adamsın. işte ermenileri böyle insanlar yüzünden millet kötü biliyor. halbuki ne ermeni tanıdıklarım var da pırlanta gibi insanlar.







kendisine nacizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum. gerçek yaşamda iplenmiyor olabilirsin ama gözünü seveyim mesleğin avukatlık değilse hiç alakan olmadığı halde karşı taraftan yana gözükmek için bana başkalarının avukatlığını yapma. biraz gez, dolaş, eğlen. toplumdan soyutlama kendini. yoksa biz biliyoruz seni rahat ol..



* internet ortamında kendini ifade edebilen yazarlardan olmayan yazardır. "öyle olsaydı" diye başlayan sayısız cümle kurabilirdim yapmayacağım. ağır gelir... kimsenin avukatlığını yapacak değilim görüşünü sevdiğim adamı tabi ki savunurum. buna avukatlık deyip bir kenara çekilmek komiktir. yalamalik gibi kelimeleri de kilometre ötemden geçirmiyorum isteyen istediği gibi düşünür, üç beş insan için lügatımda olmayan kelimeler üzerinden kendimi temiz



* e çıkarmaya çalışacak değilim gözlerinde.







her iddiayı sineye çekerim, benim için çok şey ifade etmez tanımadığım insanların hakkımda söyledikleri. ancak "kendi dininden olanlara iyi, müslüman olanlara aşağılayıcı gözle bakıyor" gibi bir iftirayla geleceksen karşıma orada duracaksın.







ben hiçbir zaman müslümanlara hakaret etmedim, saygısızlık etmedim, etmem, ettirmem. bunu herkes böyle bilsin. savunduğum şey her zaman için "birey olmak" olmuştur. ben tek başıma bir bireyim, diğer insanlar, hristiyanlar, ermeniler, türkiyeliler benden bağımsız ama bir şeyleri paylaştığım insanlardır. hristiyanlarla aynı inancı, ermenilerle aynı ırkı, türkiyelilerle aynı ülkeyi paylaşırım ancak her zaman için onlardan ayrıyım. genellemeleri sevmem. diğer türklerin, ermenilerin, hristiyanların ne yaptığı ettiği hiç umrumda olmaz. herkesi tek başına değerlendiririm. hal böyleyken topluca bir insan grubunu kötü olarak, başka bir insan grubunu iyi olarak görmek yapacağım son şeydir. hiçbir halk, ülke, din, topluluk, vs. yoktur içinde iyisi kötüsü olmayan.







dincilerin, gericilerin yobaz fikirlerine bir hristiyan olarak karşı çıkmak neden yanlış? ben bu ülkenin vatandaşıyım, insanıyım. benim de her konu hakkında fikrim var. türban hakkında da konuşurum, laiklik hakkında da konuşurum, diyanet hakkında da konuşurum. bunlar benim ülkemin konuları ve hristiyan olduğum için bu konular hakkında nötr olma zorunluluğumun olduğu zannedenler var sanırım. herkesin yaptığı, herkesten duyabileceğiniz sıradan bir eleştiriyi ben yaptığımda alıp "bak bak nasıl müslüman düşmanlığı yapıyor şerefsiz hristiyan!" mantığında olduklarını farkındayım ancak alakası yoktur. herkes gibi benim de fikirlerim var ve fikirlerimi etkileyen şey dinim, ırkım, kimliklerim değil, gördüklerim, tecrübe ettiklerim, okuduklarım, izlediklerimdir.







benim de bazı arkadaşlara nacizane tavsiyem başkalarına çamur sürmeye çalışırken önce kendi ellerinin kirleneceğini unutmamalarıdır.



* lafa '' bir hristiyan olarak '' diye başlayarak '' bakın ben de burdayım '' demeyi kendisine ilke edinmiş yazar. arkadaşım hristiyan olabilirsin, bu ülkede fikirlerini belirtebilirsin en nihayetinde bu ülkenin vatandaşısın. ama '' ben gerici ve yobazları eleştiriyorum '' diyerek müslümanları da arada kaynatamazsın. bu ülke son yıllarda değişti. kiliseye giden hristiyana '' aa ne güzel, bak adam dinini yaşıyor '', camiye giden müslümana '' şu yobaza bak '' deniliyor..







ama konuyu burada ayırmak lazım. ben camiye gidiyorum diye kimse şu ana kadar bana '' yobaz '' demedi. fakat okulda vakt-i zamanında din derslerinde başarılı olduğum için adım '' dinci '' ye çıkmıştı. atatürkçü bir öğretmene hazreti muhammed' in hayatını tiyatro şeklinde senaryolaştırmak istediğimi söyleyince '' duymamış olayım '' diyerek beni azarlamıştı. ha bunları neden anlatıyorum ? '' bir hristiyan olarak '' bu ülkede çok rahat. bir müslümanın avrupa' da neler çektiğini bilmeden oturduğu yerden sallamasyon yaparak başkalarının avukatlığını üstlenmesi kendine yandaş aradığını gösterir. insan psikolojisidir bu. istediği kadar inkar etsin zerre kadar umurumda değil..







ama kendisi, diniyle ön plana çıkarak müslümanlara bir takım yakıştırmalar getireceğine önce kendi inancının yanlışlıklarına baksın ve getirecekse ondan sonra eleştirisini getirsin. burası laik bir ülke olabilir, yönetim biçimimiz şekilci demokrasi de olabilir ama kimse kusura bakmasın manevi değerler sahipsiz değildir.







ben burada delikanlılık yapmıyorum. bir müslüman olarak, aynı ülkede yaşadığım bir hristiyanla tartışıyorum. yarın öbür gün kendisini bi yerde görsem ve tanısam bir kafeye davet edip iki kahve içip memleket meseleleri hakkında da tartışabilirim. kendisine garezim yoktur. ben bir gözlemciyim ve gözlemlediklerimi aktarmakla mükellefim.. söyleyeceklerim bu kadardır..



* yobazlarla muslumanları birbirine karıştırmayan yazardır. her şeyden önce yobazlık islamiyet'e özgü değildir, dünyanın her yerinde vardır bunlardan. ancak benim ülkem türkiye! ha giderim amerika'ya, orada da yobazlığın allahı var, hepsini eleştiririm. en basidi dini bir grup, kürtaj yaptığı için bir hastaneyi bombalamıştı, günah olduğu için... şimdi bu yobazlık benim ülkemde yapılsa ve buna karşı çıksam bana yine "müslüman düşmanı" diyecekler. çokça sorulan "ermenistan'la savaşsak ne tarafta olursun" sorusunda olduğu gibi bir tedirginlik var insanlarda, ne yaparsan yap, ne dersen de tatmin olmayacaklar. kafasında bir şekle, kalıba sokmuş seni, adin cikmis dokuza durumu yani...







ben şahsi olarak camide ibadetini yapan insanlara, genel olarak müslümanlara yobaz demediğim için bir şey diyemem. böyle şeyler diyeni de görmedim. ha tabi okul damlarında namaz kılmaya tepki verildiğinde sanki müslümanlara özel bir muamele varmış gibi gösterip bu durumu meşrulaştırmaya çalışanlar olayı bu boyuta getirme derdinde olabilirler, o başka...







türkiye'de hristiyanların durumu hakkında fazla bir şey bildiğini düşünmüyorum en azından kilise kapılarında bekleyen polislerin eşliğinde dua etmeye girmenin nasıl bir his olduğunu çok da anlatamayacağım... ya da kilisenin camlarının kırılmasını, kilise içine kadar girip "hz isa allah'ın oğlu değildir" diye bağrınanların saçtığı korkuyu da istisna sayıyorum. var öyle densizler... anayasal olarak hristiyanların müslümanlar kadar hakkı var ancak polis, avukat, çöpçü, memur olamamalarını bir tarafa bırakalım, papaz dahi yetiştiremiyorlar. niye söylüyorum bunları? "hristiyanlar çok rahat" diye oturduğu yerden konuşanların aslında hiçbir halttan haberlerinin olmadığını adım, soyadım, anamın kızlık soyadı gibi bildiğim için...







bir müslümanın avrupa'da neler çektiğine gelelim... birçok defa "avrupa'da haklarımız daha geniş" diyenlerin, bazı dönemlerde "avrupa'da müslümanlar zulüm görüyor" dediğine tanık oldum... perhiz - lahana turşusu... her neyse! dünyanın her yerinde yapılan haksızlığa karşı çıkarım. bunun dini, milleti, kavmi yok. batı trakya'da türklerin çektiği sıkıntılardan tut, arabistan'da tecavüze uğrayan kadınların kırbaçlanmasına kadar tüm haksızlıkları bir tutuyorum ve keşke hiçbiri olmasa diyorum... insanız sonuçta. vicdanlı her insan haksızlığın olduğu yerde sesini yükseltir. bu bakımdan kişisel olarak da avrupa'da müslümanlara ve diğer topluluklara yapılan tüm adaletsizlikleri eleştiririm, eleştirdim de... ancak ülkem türkiye, öncelikle kendi memleketimin sorunları gelir...







kendi inancımın yanlışlıkları olduğunu düşünmüyorum, öyle düşünsem bu dine inanmazdım. bu dine inananların yaptığı yanlışlıkları da "hristiyanlar böyle işte..." deyip genellemeyeceğimi ve kesinlikle kendimi onlarla bir tutmayacağımı belirteyim ben onlardan bağımsızım... müslümanları, protestanları ve ortodoksları kılıçtan geçiren haçlı seferleri'ni düzenleyen papa'yı da kınarım, reşit olmamış kızlara sulanan hüseyin üzmez'i de...



* saldırgan tavrı ile sık sık haddini aşan yazar.



* entrysi ile kendi gibi düşünmeyenleri sokaktaki köpeğe benzetme cürretini gösteren yazar.







yapmasındır, etmesindir. kendini anlamasını umduğu kişileri önce kendi anlasındır. kendine güldürmesindir..



aksi takdirde gidip demli bir çay koysundur.



* ömrüm oldukça çay ısmarlayacağım yazardır.



* parmağını sallayarak had bildirme peşinde olanların, savundukları, -pardon avukatlık deniyordu ona- avukatlığını yaptıkları kişilerin kaç defa hadlerini aştığını görmemeye yemin etmişlerin sözlerini hiç sallamayan yazardır. şimdi çayımızdan bi yudum alalım...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


oneqeno

Serbest Kürsü ve Sözlük oneqeno Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * hoşgelmiş nesildaş yazar. * sanırım ermeni asıllı. ancak pek gerek duyulmayacak ermenice sözcükleri sözlüğe kazandırması kendisi açısından zaman kaybı olabilir. * Ermeni asıllı olduğunu anladığımız yazardır. Kendi kültürü ile girdiği entrylerle sözlük yazarlarını bilgilendirmektedir. Sözlüğe dahil olan renklerden bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.