12-01-2009, 01:30 AM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| x verseler y yapar misin * genellikle 1 milyardan başlayarak bir trilyona kadar onun katları halinde değişerek kullanılabilen bir miktar karşılığında soru sorulan kişiye normalde yapmayacağı birşey yapıp yapmayacağını sormak. burda normalde yapılmayan şey genellikle cinsellikle ilgili olmakla birlikte, dışkı yada sonucunda küçük düşülmesi veya dayak yenmesi kesin bir eylem de olabilir.örneğin: kişinin eşcinsel bir ilişkide pasif taraf olması
* soruyu soran kişinin dışkısını yemesi
* kösele ayakkabı ve donla çarşıda iki tur atması
* . sorular yanlızca hayalgücüyle sınırlı olup verilecek para için de aynısı geçerlidir.eğer kişi teklifi kabul etmezse para vermek yerine "ama parmağını kesçekler, ama ailen ellerinde öldürcekler" gibi koşullar belirleyerek teklifin kabul edilmesi sağlanır ve arkadaşın bir zenci tarafından bafilenmeyi kabul etmiş olmasının rahatlığıyla güne devam edilir.
* ne olmasını istiyorsan onu yaparız... * *
* http://www.duslersokagi.c...igitozgur/index.php?id=78
* + mazlum sana 10 trilyon verseler- gerçi sana vermezler ama hani verdiler diyelim- bayhan'ı* s.ker misin?
- s.kerim olm nolcak.
+ ama tam yaparken arkasını dönüp "yalannn" dicek, yapar mısın?
- o zaman yapmam olm.
en az 3 günde bir mazlum isimli arkadaşa, bu ve benzeri sorular sorardık üniversitede. olayın aslını kabul eder fakat ince ayrıntılara takılırdı.
* verilen xler sürekli değişse de, en çok kullanılan "y" karakteri ibrahim tatlısestir.
* x y'ye dönüştürülebilir mi sorunsalı.
* "a.mını bile s.kerim üleyn" diye bir garip cevap formasyonuna sahiptir.
* http://www.duslersokagi.c...gitozgur/index.php?id=559 Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
Offline
| |