Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

master of puppets

Serbest Kürsü ve Sözlük master of puppets Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Metallica'nın mükemmel albümü, ve albümle aynı ismi taşıyan mükemmel parçasıdır. Buyrun: end of passion play, crumbling away i'm your source of self-destruction veins that pump with fear, sucking darkest clear leading on your deaths construction chorus: taste me you ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

master of puppets

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 01:32 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart master of puppets

* Metallica'nın mükemmel albümü, ve albümle aynı ismi taşıyan mükemmel parçasıdır. Buyrun:

end of passion play, crumbling away

i'm your source of self-destruction

veins that pump with fear, sucking darkest clear

leading on your deaths construction

chorus:

taste me you will see

more is all you need

you're dedicated to

how i'm killing you

come crawling faster

obey your master

your life burns faster

obey your master

master

master of puppets i'm pulling your strings

twisting your mind and smashing your dreams

blinded by me, you can't see a thing

just call my name, 'cause i'll hear you scream

master

master

just call my name, 'cause i'll hear you scream

master

master

needlework the way, never you betray

life of death becoming clearer

pain monopoly, ritual misery

chop your breakfast on a mirror

chorus

master, master, where's the dreams that i've been after?

master, master, you promised only lies

laughter, laughter, all i hear and see is laughter

laughter, laughter, laughing at my cries

hell is worth all that, natural habitat

just a rhyme without a reason

never ending maze, drift on numbered days

now your life is out of season

* kuklaların efendisi yani uyuşturucuyu kastetmektedir.

adamlar hem çatır çatır kullanıyo hem de bok atıyo...

ama yine de severim kerataları...

* çalması profesyonellik isteyen, sert ve hızlı ritmli metallica şarkısı.

* Bu sarkiyi James Hetfield uyusturucu komasina girdikten sonra yazmistir.Bu sarkida kuklalarin efendisi olarak uyusturucuyu gostermektedir.Ayrica "biraya evet uyusturucuya hayir "gibi sloganlar atmistir.Duyduguma gore simdide icki komasina girmis.

* ortasında çok ender bulunacak derecede güzel bir solo olan şarkı.

* efendime soliyim james hetfield in diger gitaristlerle tassak gectigi albumdur ve sarkidir.master of puppers taki o yavas solo ancak yetenek le yapilabilcek solo.beste hayvani,riff manyagi james in heavy metal ve rock muzigine katkisi.

* ayrica bu album heavy metal tarihin en iyi albumu secilmistir.ama kanimca ride the lightning i tercih ederim.

* an itibariyle solosunu dinlediğim, seattle konseri ve S&ampM albümünde kayıtlı 2 live performansını elimde bulundurduğum dahiyane bir şarkı. pastor of muppets şekliyle bir imitasyon ismi de vardır. oldukça gaz bir parçadır.

* şarkının ortasındaki soloyu bir türlü atamama rağmen herdinlediğimde beni bir kez daha gaza getiren müthiş parça.sözleri,ritmler,sololar herşeyiyle mükemmel

* Heavy Metalin yeraltından çıkmasını sağlayan/neden olan albüm.

* metallica grubunun muhteşem soloya sahip parçası. çalması nirvanamdır *.

* dt den dinlemesi daha zevkli olan sarki.

* metallica nin en cok coveri yapilan sarkisi ve albumu.yeni yetme gencler gitari eline alip calabilecegini sanir,ancak bu sadece calabilecegini zannetmekle kalir.

* metallicanın ve metal tarihinin önemli parçalarından.eğlenceli öfkeli-pisikopat bi havası vardır.ritimleriyle ortadaki ve sondaki solosuyla benzersiz, kafayı sallarken kırmaya sebep olabilecek çalması kesinlikle zor ama en zor olmayan anlatıla anlatıla bitmeyecek dinlenmesi*gereken müthiş şarkı.ayrıca live shit konserinde şarkının güzel çalındığını söylemek şarkıya hakaret etmek olur orda gereken kelime mükemmeldir.

* tatli sert metalica sarkisi.james amcanın ince sesi bu master of puppets e cok gitmemistir ama ortalara dogru sarki tadindan yenmez.

* ortadaki solo yüzünden bir çok gencin gitara başlamasına vesile olan parça.

* dt nin içine ettiği şarkıdır.

* metal a headbanger s journey belgeselinin sonunda duyulmasıyla birlikte bünyeyi sarsmış, gözyaşlarını kontrol etmekte güçlük yaşatmıştır.

* hakkında , dream theater'ın virtüöz gitarcısı john petrucci'nin ''riffini çalmayı en sevdiğim şarkılardan biridir .'' dediği metallica şaheseridir .

* şarkıdizini

1-battery

2-master of puppets

3-the thing that should not be

4-welcome home

5-disposable heroes

6-leper messiah

7-orion

8-damage in. biçiminde olan metallica albümüdür .

* türkçesi de :

Tutku oyununun sonu, ufalanıp dağılışı

Kaynağıyım ben kendini yok edişinin

Korkuyla pompalanan damarlar, en karanlık berraklığı emen

Ölümünün hazırlanışında başı çekiyorlar

Tat beni göreceksin

Daha fazlası gereksinindiğin tek şey

Kendini adamışşın sen

Seni öldürüş şeklime

Daha hızlı gel surunerek

itaat et efendine

Yaşamın daha hızlı tükeniyor

itaat et efendine

Efendine

Kuklaların efendisiyim ben ipleri yöneten

Zihnini bulandıran ve düşlerini yok eden

Seni körelttim, hiç bir şey göremiyorsun

Yalnızca çağır beni ismimle, çünkü haykırışlarını işiteceğim

Efendim

Efendim

Yalnızca çagır beni ismimle, çünkü haykırışlarını işiteceğim

Efendim

Efendim

Yolunu aç iğneyle, asla ihanet etmezsin

Ölümün yaşamı giderek berraklaşıyor

Acı tekeli,ayinsel acı

Bir aynanın üstünde doğra kahvaltını

Tat beni göreceksin

Daha fazlası gereksindiğin tek şey

Kendini adamışşın sen

Seni öldürüş şeklime

Daha hızlı gel surunerek

itaat et efendine

itaat et efendine

Efendine

Efendim

Efendim

Efendim

Efendim

Efendim, efendim peşinde koştuğu düşler nerede?

Efendim, efendim yalnızca yalanları vaat ettin bana

Kahkahlar, kahkahalar işittiğim yada gördüğüm yalnızca kahkahalar

Kahkahalar, kahkahalar gülüyorlar benim haykırışlarıma

Cehnnem deger tüm bunlara, dğal yurt

Anlamsızlık hakim yalnızca

Bitimsiz labirent, sayılı günlerde salım dur

Şimdi yaşamanın vakti geçti

Zaptedeceğim

Ölmene yardım edeceğim

Seni ezip geçiyorum

Şimdi seni de yönetiyorum

Daha hızlı gel surunerek

itaat et efendine

itaat et efendine

Efendine

Efendim

Efendim

Efendim

Efendim

biçimindedir .

* metallica'nın heavy metal yaptığını hatırlamama sebep olan nadide parçası. aynı anda sarkının bulunduğu albümünde ismi.

* costuran şarkıdır. ayrıca S&ampM versiyonu mutlaka dinlenmelidir, süper ötesidir. bana göre en iyi metallica sarksıdır.bir çok grup çalmak isterken sıçıp batırmıstır.

* burada yazan sözlere ilave olarak,devamında şu sözler de vardır

I will occupy

I will help you die

I will run through you

Now I rule you too

Come crawling faster

obey your Master

your life burns faster

obey your Master

Master

Master of Puppets I'm pulling your strings

twisting your mind and smashing your dreams

Blinded by me, you can't see a thing

Just call my name, `cause I'll hear you scream

Master

Master

Just call my name, `cause I'll hear you scream

Master

Master

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« brunch | shdwgrl »