| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük kitleler anlamiyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Yazarla okurun arasında aracılar durur, ve aracının zevki en ortalamadır. Aracılar ordusunun bu ortalama zevkinden hem eleştiri hem düzelti binlercedir. Sen ne dersen de Aracı gene bildiğini okur: "Ben başka bir insanım. Nadson'un şiirlerini şimdiki gibi anımsıyorum... işçiler kısa ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * Yazarla okurun arasında aracılar durur, ve aracının zevki en ortalamadır. Aracılar ordusunun bu ortalama zevkinden hem eleştiri hem düzelti binlercedir. Sen ne dersen de Aracı gene bildiğini okur: "Ben başka bir insanım. Nadson'un şiirlerini şimdiki gibi anımsıyorum... işçiler kısa dizeleri sevmiyor. Ama Aseyev aracılara hâlâ sövüyor. Ya noktalama imleri? Bir nokta sanki bir ben. Siz nokta ekerek şiirleri süslüyorsunuz. Yoldaş Mayakovski, yambla yazsaydınız, size her dize için yirmi kuruş fazla öderdim." Eleştirmen on milyonların bu iki temsilcisinin yanından geçerken duygulandı. Hiç bir ayrıcalıkları yoktur et ve kemik... insan insandır! Ama akşam oturup çay içerken övünür durur: "Ben bu işçi sınıfını iyi tanırım. Suskunluğunun nedenini bilir ruhunu okurum. Ne bozulur, ne umutsuzluğa düşer. Böyle bir sınıftan kim okunabilir? Yalnızca Gogol, yalnızca klasikler. Köylüler mi? onlar da aynı, hiç bir ayrımı yok. Şimdiki gibi anımsıyorum. ilkyazdı, yazlıktaydı..." Bizdeki yazarların böyle boşboğazları kitlelerin sık sık beynini bulandırıyor. Ve devrim öncesinin söz fırça ve keski sanatının bir sürü örnekleri dolaşıp duruyor ve aydın yetenekler kitlelere akıyor. Düşler, güller ve gitar sesleri. Ben korkudan benzi uçmuş yazarlardan yoksul şiirlerinden yakınmayı artık bırakmalarını rica ediyorum. O böyle birkaç bayatlamış masalı, saatlerce anlatır açıklar, bu umutsuz aydın her şeyde bir kusur bulur: "işçiler ve köylüler sizi anlamıyorlar" der. Yazar suçlu suçlu boynunu büker. Ama bu en etkili eleştirmen köylüyü ilk kez savaştan önce, yazlıkta et alırken gördü. işçileriyse, bundan daha az. ikisini birlikte bir su baskınında tesadüfen gördü. Bir köprüden çevreye, taşan sulara, yüzen buzlara bakıyorlardı. Çünkü yönetici sınıf artık sanattan da en az sizin kadar anlıyor Sen kitlelere yüksek kültürü götür! Böylesini ve benzerlerini. Size de, bana da, köylülere de, işçilere de iyi kitap gerekli, çünkü iyi kitap anlaşılır. *
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük kitleler anlamiyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Yazarla okurun arasında aracılar durur, ve aracının zevki en ortalamadır. Aracılar ordusunun bu ortalama zevkinden hem eleştiri hem düzelti binlercedir. Sen ne dersen de Aracı gene bildiğini okur: "Ben başka bir insanım. Nadson'un şiirlerini şimdiki gibi anımsıyorum... işçiler kısa ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi