Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

yeditepe universitesi

Serbest Kürsü ve Sözlük yeditepe universitesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * kayışdağındadır.Bedrettin dalan'ın istek okullarından sonra öğrencılerden nasıl para kıracagına bır care universitedir.Kampus hakkaten guzeldir. * sadece para için kurulmuş bir üniversite değildir,mezun olmak kolay değildir,sanıldığı gibi parayı verir geçerim kuralı burada işlemez * eskiden şu anki istanbul ticaret universitesi'nin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

yeditepe universitesi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 01:53 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart yeditepe universitesi

* kayışdağındadır.Bedrettin dalan'ın istek okullarından sonra öğrencılerden nasıl para kıracagına bır care universitedir.Kampus hakkaten guzeldir.

* sadece para için kurulmuş bir üniversite değildir,mezun olmak kolay değildir,sanıldığı gibi parayı verir geçerim kuralı burada işlemez

* eskiden şu anki istanbul ticaret universitesi'nin yerinde bulunuyordu.

daha sonra bedrettin dalan paraya acımayarak, kayışdağı'nda süper bir universite kurarak oraya taşımıştır.

* hazırlıgı gecmek de gercekten inanılmaz derecede zordur bu okulda.okul okulluktan cıkmıs adeta bir tatil koyu havasına sokulmustur.ama yine de okumak guzeldir boyle bir universitede.bir de cok meshur bir yokusu vardır ki kısın arabalar cıkamazlar buradan.

* tikiyim,tikisin,tiki

tikiyiz,tikisiniz,tikiler

çekimlerini bir çırpıda yapabilecek potansiyele sahip arkadaşların bulunduğu okul...

* Fiziki şartları süper olan okuldur.

* hocaları sağlam ,eğitimi güçlü, ortamı süper bir üniversitedir. okula girmeden önce okul hakkında bi çok devletçiden çeşitli dedikodular veya kötülemeler duyarsınız fakat okula girdiğinizde bu yaklaşımların çoğunun yanlış olduğunu kavrarsınız. rahat ve medeni bir okuldur. hazırlık kısmına çok önem verilir. eğer hazırlığa kol, bacak kaptırırsanız içerden zor çıkarsınız ama her haliyle eğlencelidir.

* genelde ünlü mankenlerin tercih ettiği pek okul denemeyecek okulumsu yer.

* nedir ne değildir bilinmez, öss öncesi öğrenciler arasında "e yok artık yeditepe de yazayım istersen" şeklinde ezilen hatta "ben yeditepe mezunuyum demeye utanırım abi" diye de ezme işinin ileri safhalara taşındığı,

* üniversitedir..

* kötü bir namı olmasına karşın bu sene getirdiği tasarım programı tas gibidir

* allahin daginda bulunan, hazirligini gecmenin zor oldugu, gecemeyenlerin kardes uni. maltepeye nakledildigi, paraya acinmayip amerikanyalardan ordan burdan hocalarin getirildigi, tikky kizlari*, apaci erkekleriyle** nam salmis, turkiyede en cok burslu ogrenciye sahip, kisin kayak pisti havasinda olan, isletme bolumunun okunasi oldugu, binalarinin selcuklu mimarisinden esinlenilerek yapildigi iddia edilen**, ugruna olenlerin oldugu*, tatilkoyu gorunumlu ticarethane vasifli, hizmette sinir tanimayan* güzide okulum.

* öğrencilerinden her eğitim yılı binlerce ytl para kazanmalarına rağmen 2 ytl otopark ücreti almaktan geri kalmayan üniversite.

* ön yargılara kurban gitmiş olduğunu gördüğüm üniversitemdir. halbuki gerçek olan farklıdır. elbette tikky, umursamaz, aptal insanlar var okulumuzda ancak şu bir gerçek ki o insanların oranı adam diye tabir edilen insanlara göre çok azdır. ayrıca okulumda tikky ama gerçekten çok çalışkan insanlar da vardır. paran varsa giyin istediğin markayı al istediğin arabayı bana karışma ben dersimede kıyafetlerimede bakıyorum diyen insan modelidir bunlar. kafasında bir sürü soru işaretleriyle gelmiş kendini burada yapayalnız hissediceğini düşünmüş insanlar* daha sonraları bu okulda gerçekten çok iyi arkadaşlıklar, dostluklar edinmiştir.

* bi sene uzatarak bedrettin dalan'a kazik atmayi planladigim, icinde sadece tikilerin barinmadigi guzel universite.

* resmen allahin daginda konuslanmis olan,yeni acilan icerenkoydeki darulacezeyi hemen gectikten sonra sag sirada en sonda bulunan guzel bir kampusu bulunan,sehibinin ve kurucusunun bedrettin dalan oldugu vakif universitesidir.hazirligi gecmek ayri bir meseledir ve fakultelerdeki ogretim gorevlileri ne kadar kendi alanlarinda cok iyi olsalar dahi ogrencileri ile olan diyaloglari oldukca zayiftir.her ay yeni yeni binalari pespese ekleyen,adete mantar gibi cogaltan,yurt ogrencilerinin artik hic biryerlere sigamadigi ogretim yuvasi.

* koca ormani kaza kaza bitiremeyen sayin mimar mutevelli heyeti baskani bedrettin dalan bey in daha kac agac kesecegini merak ettigim universite.

* okulu daha ne kadar genişleticek diye sormak lazım.sanırım bir israil vakası olucak

yeditepe cumhuriyetini kurucak kadar nufüs-istikham-güvenlik mevcud netekinm.

* 2000 yılında "26 ağustos yerleşimi" denilen kayisdagindaki kampuste yaklaşık 15000 öğrenciye eğitim vermeye başlayıp dağınık goruntusunden sıyrılan,kurucu ve mütevelli heyeti başkanlığını bedrettin dalanın yaptığı güzide vakıf üniversitesi..Diş hekimliği fakültesinin avrupada tek olduğu,insanların okula helikopter indirdiği,kapılarında "burslular ve kopekler giremez"yazdığı,otoparkına kuşların*giremeyeceği,parayı bastıranın mezun olacağı rivayet edilir..*T.C Yeditepe Üniversitesine teşrif etmeden öncearabanızı koyacak yer bulamayıp içerenköye dönüp arabayı bırakıp dolmuşla gelme,ring*beklerken otoparkta yanlayan yeditepe yıldızlarını*izleyip alkışlama,parfum kokusundan boğulma tehlikesi gecirme,ringde sabahın dokuzunda kelimelerin son hecesini uzatarak*konuşan bayan arkadaslarımızın derin sohbetlerine dinleyici olarak katılmak zorunda kalma,fakültenize girerken bile kuyrukta bekleme,1saatlik öğlen aranızda yemek alırken ve aldıktan sonra masaya oturmaya çalışırken sıra beklemekten bıkıp rejim yapmayaray ban gözlüklü,solaryum derili,sarı saçlı fabrikasyon dişilerden yanyana 3 tane görüp içkiyi bırakmaya karar verme,arabanın egsoz gürültüsünden modelini,motor hacmini ve hava filtresinin markasını 0 hatayla tahmin edebilen,buna karşılık 6 dönemde insanlık tarihi* dışında ders verememiş insanlarla zaman gecirme ihtimallerini göz önünde bulundurunuz lütfen..

* mühendislik fakültesi olarak sağlamdır

* , boğaziçi, itü gibi üniversitelerde olmayan ekipmana sahiptir, tabi öğrenmek isteyene.

edit : eğer okumak için yeditepe düşünenen öss galibi kişiler var ise istanbul dışı olanlar için bazen gezip görme amaçlı 1 günlük ücretsiz yurt verme ihtimalleri var, telefon edin arayın. en azından eskiden öyleydi.

* kedi uzanamadığı ciğere mırnav dermiş!! bilip bilmeden atıp tutan insanların saçmalıklarına maruz kalan bir okuldur kendisi..sayısal bölümler için konuşuyorum çok başarılı,dünya çapında öğretmenlere sahip bir üniversitedir,%80 devam zorunluluğu olan, ingilizce eğitim veren,coğu okullarının aksıne öğrencıye hiç yatışş fırsatı vermeyen

* ,burslu öğrencilerin asla ezilmediği bir üniversitedir. zaman zaman tıcarethane gorunumu benı kızdırsa da,öğretımıne ve zorluguna tek kelime edılmemelidir...

* öss'den sonra tercih döneminde bilgi almak için gittiğimde benimle ilgilenen bayana ben psikoloji düşünüyorum aslında dediğimde:

"aa tabii..psikoloji 12 milyar..daha ucuz bir şey düşünürseniz rehberlik ve psikoloji danışmanlık 8 milyar!" demişti ve ben dumur olmuştum.Ayrıca bir üniversite öğrencisi adayıyla akademisyen arasında aynen şunlar yaşandı:

-Hocam,ben hukuk düşünüyorum.

+tabii üniversitenin en iyi bölümlerinden biridir hukuk.Çok iyi akademisyen kadromuz var.Ayrıca 3. ve 4. sınıfta brüksel'e gidebilirsin öğrenci değişimiyle.

-hocam,peki ben brüksele gittim ve orda çok sıkıldım,naapıcam?

+o zaman geri dönebilirsiniz.

-ay bilmem ki..olur gibi sanki o zaman..

Yani bu durum genel öğrenci profilini yansıtır mı bilmiyorum,ama bu tip yüzde 99 yeditepe'de okuyor şu an.Ben tercih etmemiştim,ama kişi en iyisini kendi bilir tabii.

* uluslararası lojistik ve taşımacılık öğrencilerine staj defteri yazdırmak adı altında kan kusturan okuldur.

hatta staj defterine acknowledgements diye bir teşekkür bölümü ayırmışlardır ki evlere şenlik... ben defter yazarken bize hiç yardım etmeyen,ne zaman arasak yerlerinde olmayan ve ne zaman bişey sorsak bilmiyorum diyen tutarlılık abidesi sevgili danışmanlarımıza teşekkür etmek istiyorum. evet. yazıcam bunu...

* bu sene fakültelerinin eylülün 18'inde açılacağı okul.

* okumaya değil soyulmaya gidilen bir okul.merak etmekteyim oradan mezun olduktan sonra üniversiteye verdiğimiz parayı kaç yıl çalışarak toplayabiliriz.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks