Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

parktaki amca

Serbest Kürsü ve Sözlük parktaki amca Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * okur gibi elinde gazete olan, halbuki kafasında 40 tilki birbirini kovalayan, cebinde bafra sigarasi olan amcadır. * sanrinın yerini almış yeni bir nick. ama güzel yazıyor çok, takipteyiz efendim. ak sakallı mı bari diye iğrenç espiri yapmama sebebiyet veren. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

parktaki amca

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 02:04 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart parktaki amca

* okur gibi elinde gazete olan, halbuki kafasında 40 tilki birbirini kovalayan, cebinde bafra sigarasi olan amcadır.



* sanrinın yerini almış yeni bir nick. ama güzel yazıyor çok, takipteyiz efendim.







ak sakallı mı bari diye iğrenç espiri yapmama sebebiyet veren. *



* son zamanların takip edilesi yeniden gelmiş yazarı. edebiyat üzerindeki çalışmaları hayretler içersinde alkışlarla izlenesi...



* parklarda boş bira şişelerini toplamaktan vazgeçip boş bira şişelerini doldurup çalılıkların arkasında pusuya yatan amcadır...







günlerden bir gün parktaki amcamız yine bütün bulanıklığıyla çalılıkların arasında gizlenirken birden bir kaç yaprağı eliyle iterek kendisine yarattığı pencereden parka gelen ve az önce doldurduğu şişeleri fondip yapan kargo grubunu görür... gözlerine inanamasından belli olan şok, çok geçmeden kulaklarından ensesine doğru akan bir sıcaklığa dönüşür... hissettiği sıcaklık gelen güzel müzik sesini duymak için açılmış bir kapı şekli alan kulaklarındaki pisliğin akmasıdır... açılan kulaklarının duyduğu sesler







Pencereyi kapattı, istanbul'a baktı



Yaşadığı bir şey vardı onları ayıran



Mavinin morun bütün tonlarını gördüğünü sandı



Sonra öyle bir şey olmadığını ispatladı



Bir hatanın izi aklında, sonunda ikisini sarsan bir şey



Yüzyüze olunca, yüzyüze olunca



Ruhlarda hiçbir sızı yok



Bir tek soru var o da kalplerde



Bir çizgi koydu yaşamına



Bir nokta yaşadıklarına



Bir ünlem aradı sonra



Günlerce unuttuğu bir insana



Hiç kimseyi üzmeden nasıl hata yapıldı



Hiç kimseyi üzmeden yaşanılan yaşandı



yalniz kalmaktan degil yalniz olmaktan kork sen







idir... ses kesildiğinde nefesi kesilmişti... sırt üstü uzandı çalılıklardaki böcükleri hiç düşünmeden... gökyüzündeki yıldızlara baktı... yıldızlar dilek tut dercesine kayarken, hayelleriyle birlikte hayatınında kaydığını farketti ve başladı yıldızları tutmaya...



cebinde saklar yıldızları o gün bu gündür... bir dilek duyduğunda elini cebine atması ondandır... yalnızlığını yok edenlere minnet için... kaç yıldızı kaldığını düşünmeden.



*



* gayet güzel nickli yazardır.



* parçalanmış ve her bir parçasını yanına toplamış gibi gözükendir, belki de o kadar doğrudur ki görünmezken bile kimilerinin gözünün içine girmiştir.



* sen adın?







bilemedin ki hiçbir zaman! hep değiştirdin. bulmak istedin ruhuna yakışacak bir ismi!



senin adın? aşk! hep varolduğuna inandığın. bir yerlerde hala insanları mutlu eden. şiirler, romanlar, hikayeler yazdıran. şarkılar besteleten. filmler çektirten.



senin adın? mutluluk! hep ulaşılmak istenen! kaf dağı'nın ardındaki. bir gün, eninde sonunda elde edeceğin!



senin adın? hayat! binbir türlü kahpeliğin ve güzelliğin aynı anda gerçeklleşebildiği muhteşem bir sahne!



senin adın? huzur! ne bir kitap ismi ne de bir sokak! bilen gönüllerde sonsuza kadar varolması için tanrı'ya dua edilen.



senin adın? kavga! kendini korumak amaçlı, korkak ruhlara telaş verebilen.



senin adın? öfke! içine atmaktan artık sıkıldığın! her an, her yerde kustuğun. ruhunu ve mideni bulandıran her şeyi boşaltabildiğin.







senin adın?







sen koy adını dostum! gerçek ismini unut! kimliğini, içten bir gülüş uğruna küçük bir çocuğa hediye et! gözlerini yum! cinsiyet farketmeksizin, çok çok uzaklarda, gerçek anlamda bir dostun senin için evreni varedene dua ettiğini bil!







ve, inan! *



* uzun uzun ve dolu dolu yazan amcadır. hangi parktaysa gidilip ziyaret edilmek istenendir.



* en iyi yazılarını kendine saklayan, hatta kağıtlara dökmediğini bildiğim yazar. aynı zamanda beni sözlükle tanıştıran amca.





* nickiyle kafamda kirli ve eski paltolu, orta yaşlı, ama nedense adam gibi adam * bir siluet oluşmasını sağlayan yazar



* olgunlaşmak



Artık eskisi gibi her haftasonu birileri ile dısarı çıkmak istemiyorum. Beni yoran iliskiler, yeni tanısmalar, yeni yüzler aramıyorum. Eski dostlukların da özetini çıkarmaya basladım.







Iliskilerde tasarrufa gidiyorsun her seyde oldugu gibi ve gereksiz insanlari hayatindan atmak istiyorsun.







Yapmacik, inanmadan konusmak istemiyorum artık. Beni anlamayanlarla konusmak cümle kirliliği yaratıyor ve hak edenlere saklıyorum enerjimi.







Istedigime istedigimi deme özgürlügüne sahibim, elestirme hakkını olusturan yasamislık ve yeterli yas faktörü artik bende de var.







"Ben demistim" ,"ben bilirim","ben zaten anlamıstım", sendromunda olanlarla arkadasliklari bir kez daha sorguluyorsun.







iliskilerini sadelestirmeye baslayinca sıra iyi ve kötü gün dostlarını ayıklamaya geliyor. Kötü gün dostlarını belirliyor ve onlara daha çok önem veriyorsun. Iyi gün dostu bulmak ne kadar kolaysa kötü gün dostu bulmak bir o kadar zor, biliyorum. Dostlar ihtiyaç oldugunda göçmen kuslar gibi sicaga uçuyor ve sadece seninle birlikte sürüden ayri düsenler kalıyor.







Zamanın ne kadar kıymetli oldugunu ögreniyorsun buralara kadar gelirken. Uzun düz otobanlardan oldugu gibi, kestirme bozuk yollardan da ulasabilirsin hedeflerine. Kestirmeleri de ögrendim gide gele.







Bos geçen her saniye degerli artık. Daha yapılacak çok sey var ama, kendimi çok yormaktan çok hırpalamaktan yana degilim.







Gerektiginde "HAYIR" demeyi ögrendim ve bu kelime basta karsındakine kırıcı gelse de senin için hayat kurtarıcı olabiliyor. Sevgiye önem vermek gerektigini, zamanı geldiginde elinde sadece sevginin kalacagını biliyorum.







Sevgi paylasildıkça olusuyor, olgunlasıyor. Aileme ve seçtigim tüm dostlarıma daha önce göstermedigim sevgi, anlayis ve ilgiyi gösteriyorum. Biliyorsun ki gidenlerin ardında sadece iyilikler kalıyor, ne kadar sevgi dolu oldugu hatırlanıp anılıyor.







Bana çok genç olduklarını hatırlatırcasına nedense tecrübelerimi, fikirlerimi sormaya basladılar. Verecegim cevaplar belki çok anlamsız geliyor ama yine de dinliyorlar ama ben biliyorum ki yasamadan hiçbir sey ögrenilmiyor. Yasamıslıgın olusturdugu bir alçakgönüllülükle gülüyorum içimden sadece.







Artık daha şık giyiniyorum, senelerle birikmis dolaplar dolusu kıyafet var ve bunları kendimle paylasmalıyım. Önce kendine güzel görünmelisin, kendi zevkime göre giyinmek istiyorum, böyle hissediyorum. Modaya uymak adına popomun sıgmadıgı düsük bel pantolonlara sıgmıyorum diye kendimi üzme tercihini de kullanabilirim. Ayıp, günah ya da ne derler korkuları çoktan geride kaldı .







Dostlarıma, kendimize yemek yapmak hosuma gidiyor. Mutfak eskiden bir zulüm iken simdi zevk aldıgım mekanlar arasına giriyor. Farklı lezzetler denemek güzel ve kendi lezzetimi kendimde yaratabilecegim belli bir damak zevkim ve mutfak kültürüm olustu.







Sonra Sezen'in sarkısındaki gibi anneni daha sık düsünüyorsun ve hatta anlıyorsun. Iste bu yeni alısmaya baslanan ve giderek hosa giden yeni duruma olgunluk deniyor.







Yasamıslıgın, görmüslügün, geride kalmıs üflenmis dogum günü mumlarının bir sonucu kendiliginden ortaya çıkıyor hayatın bir dönemecinde bu olgunluk.







Ne zaman dersen herkese göre, ne kadar dolu yasadıgına göre degisiyor bu olgunluk çagına ermek. Inanın bana hayattaki düsüsler, zor alınan virajlar bu zamanı hızlandırıyor.







Kendi dünyanın küçüklügünü kesfetmek ve buna ragmen kendinin kıymetini bilmek çok ise yarıyor. Bir gün hepimizin bu huzurlu olgunlugu bulmasını diliyorum.







--spoiler--







--spoiler--





* torbacı





* emekli bekçi.



* sözlükte sadece 26 entrysi bulunmasına rağmen 156 karma puanı ile cikita muz mertebesine erişmiş üçüncü nesil yazar. hakan gunday hayranı aynı zargana gibi, cennetten kovulan gibi, egoinman gibi, sadece uykum var gibi...



* severiz,sayarız. işini gücünü bırakıp beni ankara'ya uğurlamışlığı vardır kaldı ki ben " beni uğurlamaya geldiniz ama makina'ya da duman konuk olmuşut, kaçırdınız eheheh" demiş ve yüreğini ağzına getirmiştim.



* parktaki amca olduğu tamamen varsanıdır...



parkın salıncaklarından birinde durmadan sallanmaktan başı dönmüş, başının dönmesinden olacak ki sürekli hayal gören yaramaz bir velettir.



kendini saatlerdir parkta onu izleyen bunak amca gibi hayal etmesinin nedeni, amcanın parkta velede bakıp gençliğini ve yapamadıklarını hatırlayarak biri bitmeden diğerini yaktığı sigaralarının yarattığı dumanın gözlerini yakması sonucu dökülen yaşları görüp, neden döküldüklerini düşünmesidir.



birden bir başka veledin annesinin gelip ''yeter artık saatlerdir biniyosun! birazda benim kızım sallansın'' demesiyle salıncakla bağlarını koparıp. amcanın yanına oturup sigaraya başlaması, amcayı hayal etmesi yerine amcalığa ilk adımı attığı an olarak tarihteki yerini almıştır. *



* +hamdi su adama baksana



-baktım oturuyo iste



+kimbilir ne hayatlar yasadı,nasil gunler gecirdi



-yasamistir



+o durgun halinin altinda belki de bir katil yatmaktadir



-abartma len



+öyle deme kac sevda gecmistir basindan hayata küsmüs bir zengindir belki



-hmmm.anladım



+is cikmaz mi diyosun



-yuru diyorum.



* sevimli sevimli tartışmamız sırasında ulan sevgili kardesim şeklinde hitap edişiyle beni ve halusinojen kardeşimi sağlam bi güldürmüş güzel insan.







az önce çaylak olduğunu öğrendiğimden mütevellit biraz olsun taşak geçmekte istemiyor değilim hani ama yinede bi geçmiş olsun demekten kendimi alamıyorum.



* bi kaç arkadaş bizim evin ordaki parkta gece muhabbet ederken her seferinde gelip ne güzel arkadaşlığınız var diyen bize hayat dersi veren amcadır. boyuna bira içer bu güne kadar bize çok kez ne güzel arkadaşlığınız var deyip muhabbete ortak olmasına rağmen ismini bile bilmemekteyim. **



* deniz baykal in kalp krizi gecirmesi diye başlık açarak 1 nisana yenik düşen 3. nesil çaylak.



* HER GÖRDÜĞÜMDE ÇAYLAK OLAN YAZAR. SÖZLÜĞÜN EN UZUN ÇAYLAKLIK REKORUNU ELiNDE TUTAN ŞAHIS. ÖZLEDiK GEL ARTIK.



* az ama güzel yazan yazar. karmasından da belli zaten. takipteyim.



* kimsesiz bir emeklidir.Görüldüğünde selam verilmelidir. Hatta vakit varsa oturup hali hatrı sorulmalıdır. şöyledir..böyledir..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


parktaki amca

Serbest Kürsü ve Sözlük parktaki amca Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * okur gibi elinde gazete olan, halbuki kafasında 40 tilki birbirini kovalayan, cebinde bafra sigarasi olan amcadır. * sanrinın yerini almış yeni bir nick. ama güzel yazıyor çok, takipteyiz efendim. ak sakallı mı bari diye iğrenç espiri yapmama sebebiyet veren. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.