Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

ya allah bismillah allahu ekber

Serbest Kürsü ve Sözlük ya allah bismillah allahu ekber Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * genelde cuma çıkışlarında radikal dinci kesim tarafından atılan slogan. * malazgirt marşının nakaratının son cümlesi ve coşturan kısmıdır ... 'aylardan ağustos,günlerden cuma gün doğmadan evvel iklim-i rûma bozkurtlar ordusu geçti hücuma yeni bir şevk ile gürledi gökler ya allah ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

ya allah bismillah allahu ekber

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 02:05 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart ya allah bismillah allahu ekber

* genelde cuma çıkışlarında radikal dinci kesim tarafından atılan slogan.



* malazgirt marşının nakaratının son cümlesi ve coşturan kısmıdır ...







'aylardan ağustos,günlerden cuma



gün doğmadan evvel iklim-i rûma



bozkurtlar ordusu geçti hücuma



yeni bir şevk ile gürledi gökler



ya allah bismillah allahûekber ...'







tabi içinde bozkurt kelimesi geçtiğinden , bir kesim insanımız tiksinir bu marş tan .. halbuki bu marş türk ün anadolu ya girişini sembol eder .. ve bozkurt ta siyasi bir partinin değil , türklüğün sembolüdür .. nazim hikmet in memleketim i ne kadar güzel bir edebi değer ihtiva etmekteyse , malazgirt marşı da o kadar edebi dir bizler için* ...







p.s. : gerçi bu saatten soonra bizi anlayan nerdeeee ....



* bazen tribünde de en çaresiz kaldıgında özellikle polise karşı da yapılabilen ortak bir sinerji yaratma çabası içerisindeki söylem



* ''ey allahım senin adın ile başlarım en büyük sensin'' demektir. bundan ötesi bi gurubun siyasi sloganı olması hiç te uygun değildir.



* Özellikle "milli görüş" denilen kökten dinci kesimin bir araya gelince söylediği cümledir.



* kafa sallanarak söylendiğinde galiba daha anlamlı oluyor rock konserinde hissediyor insan kendini normalce söylemek daha mantıklı...



* ozellikle asiri dinci ve ulkucu tayfanin yuruyuslerde kullandigi siyasi slogan.



* yobaz ve faşistlerin kullandıgı gaz laf...



* aşırı gaz cümlesi... * * * *



* saadettin tantan'ın içişleri bakanı olduğu dönem, miting yapan polislerin bağırarak attığı slogan. bu dini,allah'ın büyüklüğünü dile getiren sözü slogan yaptılar ya..



* şu saatlerde sözlükte yükselmeye başlayan nida. * nefret dolu psikopat bakışlarla, alanlarda söylendiğinde adamın yanına gidip "sakin ol arkadaşım kimsenin tanrıya* küçük dediği yok, kendine gaz vermek için türkçe bir slogan bul ya da türkçe'ye çevir öyle söyle" deyip, ardından slogana devam eden faşist-dinci-ilkel-sadist-cahil adama acımak gerekir.



* genellikle ağzından salyalar akıtarak,bir metre sakal birakmayı marifet gören "toplum düşmanı" zavallıların,dini olaylarda,dini protestolarda hep bir ağızdan böğürerek söyledikleri arapça cümle.







aa nasıl da unuturum ??







sivas'ta 35 aydın insan canlı canlı yakılırken de bu cümle söyleniyordu...







soysuz köpekler...



* Genellikle bazılarının istedikleri gibi yorumlayıp anlamakta pek bir zorluk çektikleri kelimelerdir.Anlamını kavrama güçlüğü çekenlerce tartışmayacak kadar anlamlı ve güzel olan kelimeler.







ya Allah Bismillah Allahu ekber



* islamofobisi olanların hazmedemediği kelimeler söyledikçe kafalarına balyozlar iner.Sindiremezler.Bırakın acı çeksinler içlerindeki bu kinde boğulacaklar.



* çanakkalede,kurtuluş mücadelesinde,malazgirtte,ist.fethinde vs vs ceddimizin bize miras bıraktıkları bu kutsal toprakları almalarına neden olan yüreklerinde ki iman ve dillerindeki tekbirdir.



bu tekbir ya allah bismillah allahu ekber dir.



eğer biz bu topraklar üstünde ip atlayıp,ailemizle mutlu mes-ud bir hayat yaşıyorsak göklerdeki tekbirin yüzündendir.tabi bu bazen ters teper,bazı soysuz köpekler bunu inkar eder.



bazı namazların bitimlerinde yüksek sesle söylenmesi farzdir ayrıca.her müslümanın kesin bilmesi gereken islamik bir konudur.



* anlam olarak son derece dinsel bir kavramı iceren fakat,yurdumun heryerin de,her kesimin de oldugu gibi,menfaat carkına meze edilmis mübarek laf.



* Genç Fatih'in ordusu yine tekbir alınca,



Söndürürüz kafirin Meryem ana mumunu.



Haritadan sileriz Tuna'ya at salınca,



Ulah'ını, Sırp'ını, Bulgar'ını, Rum'unu! ...







H.N.atsız.



* tonlarca kufurlu slogan atmaktan cok daha iyidir bu guya fasist ve yobaz,gaz olan kelime.ha bu kelimeyi oyle kullanan yok mudur? tabiki vardir.ilginc biyik birakip,tespih cekip kendini ustun bir musluman oldugunu gosteren embesiller de vardir elbet.ozellikle tespih cekip delikanli oldugunu ve ustun bir musluman oldugunu gostermeye calisan embesiller.tespih zikir icin kullanilir.sokak koselerinde delikanlilik yapip baskalarini kucumser,gavur ilan ederek cekilmez."ya allah bismillah allahu ekber" ise sokak gosterilerinde karsit gorusleri gayrimuslum kendini imanli gostermek icin hic kullanilmaz."ya allah bismillah allahu ekber" ve tespih cekmeyi bu kadar ayagi dusuren zihniyetlere selam olsun.gelelim slogan olarak kullanilmasina[img]/images/smilies/redface.gif[/img]nlarca kufur edip,kavga etmektense bu kelimeyi artislik olup kullanmak diger sloganlara gore cok daha ahlaklidir,cok daha cagdastir.ha yanlislitir ama digerlerinden daha uslupludur.



* malazgirt marşı bu başlığa yönlendirildiğinden mütevellit buraya yazmak durumunda kalmışımdır.







MALAZGiRT MARŞI







Aylardan ağustos, günlerden cuma



Gün doğmadan evvel iklîm-i Rum'a



Bozkurtlar ordusu geçti hücüma







Yeni bir şevk ile gürledi gökler



Ya Allah...Bismillah... Allahüekber







Önde yalın kılıç Türkmen başbuğu



Ardında Oğuz'un ellibin tuğu



Andırır Altay'dan kopan bir çığı







Budur, Peygamberin övdügü Türkler



Ya Allah...Bismillah... Allahüekber







Türk, Ulu Tanrı'nın soylu gözdesi



Malazgirt Bizans'ın Türk'e secdesi



Bu ses insanlığa hakkın müjdesi







Bu seste birleşir bütün yürekler...



Ya Allah...Bismillah... Allahüekber!..







Yigitler kan döker, bayrak solmaya,



Anadolu başlar, vatan olmaya...



Kızılelma'ya hey... Kızılelma'ya!!!







En güzel marşını vurmadan mehter



Ya Allah...Bismillah... Allahüekber!..



* ya allah bismillah



kafsin kafsin kaf







diye çeşitlemesi mevcuttur.



yukarıdaki entryde bahsedilen ritimle söylenen slogan.



* öfkeli kalabalıkların, siyasi partilerin sloganı olmaktan öte anlam ifade ettiğini anlaşılabilmesi için, sözlüğün sığ yazarlardan arındırılması ve yazarların at gözlüklerini çıkarması gerektiğini bize hatırlatan, Türk'e göre Türk tarafından kullanılan felsefi boyutu oldukça yüksek motif.



* '' allah' ın adıyla ve allah büyüktür '' manasına gelen arapça cümle. slogan olarak bazı eylemlerde kullanılması iyi değildir. allahın adı insani menfaat kaynağı hiçbir olaya karıştırılmamalıdır.



* bazı dümbüklerin ağzına sakız ettiğ ve kutsallığı olan laflardır. ha ayrıca bu sloganlar eşliğinde insanlar yakılır ve kesilir. yaptıkları katliam ayinlerinin olmazsa olmaz sloganıdır.









* ,



edit: efendim slogan değil elbette, ama slogan eden ya da etmeye çalışan heyvonlar var. yoksa haşaaa...



* sinan samil sam'ın maçında izleyicilerin attığı slogan.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

« mercy | ya allah »

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ya allah bismillah allahu ekber

Serbest Kürsü ve Sözlük ya allah bismillah allahu ekber Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * genelde cuma çıkışlarında radikal dinci kesim tarafından atılan slogan. * malazgirt marşının nakaratının son cümlesi ve coşturan kısmıdır ... 'aylardan ağustos,günlerden cuma gün doğmadan evvel iklim-i rûma bozkurtlar ordusu geçti hücuma yeni bir şevk ile gürledi gökler ya allah ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.