12-01-2009, 02:28 AM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| o beni prenses peri saniyor * NiL KARAiBRAHiMGiL * PERi ŞARKISINDA GEÇEN BiR CÜMLEDiR.
**
* nil karaibrahimgil'in son albümünde yer alan peri adlı şarkının nakarat bölümünü oluşturur.
o beni prenses peri sanıyor
ne hata yapsam geri sarıyor
mitolojiden biri sanıyor
bendeki de saç o taç görüyor
hollywood kızları hepsi hikaye
benim gibi var mı gösterin bir tane
hiçbi' şey yapmasam da tarih beni yazar
takılıp düşersem olucak o da nazar
ooo olacak o da nazar
ooo olacak o da nazar
aşkın gözü kördür o'ysa sakat
kalbini hep kırarım kalbi sakatat
bende karizma yerle bir fakat
ben herşey değilim oğlum
kontak kuramadık hatamı takmadı
kırıldı kaçmadı kraliçe ben değilim anlamadı
başına taç etti kırmızı halıları
hak etmiyorum bu tacı geri al
mükemmel değilim ne de bir çiçek
ben incinmem korkma hepsi bitecek
nazar boncuklarını al bi' ölücem
afrodit ben değilim bu bi' gerçek
tahtı istemedim geri yolla bi' zahmet
ben hep geç kalırım bekle bi' müddet
ellerim bile çirkin benim
ben en iyisi değilim bunu hazmet!
o beni prenses peri sanıyor
ne hata yapsam geri sarıyor
mitolojiden biri sanıyor
bendeki de saç o taç görüyor
sihirli bi' guzelligim yok o beni peri saniyo
hangi hatayi yapsam silip yine geri sariyo
kalbini kirsam da beni kusursuz biri saniyo
bendeki de sac o tac goruyo
ne esprilerim komik, ne dogru dediklerim
bu sarkiyi yazdim ya dahi miyim neyim
* yine
* öldürülesi kızımız nil karaibrahimgil'in son saçmalığı. kardeşimin ağzına takılıp söylemesi evde sinir katsayımı fazlasıyla yükseltir ve beni birkaç doz dm * almama iter
* Bir msn iletisinde tanıştığım "kim ulan o salak" diye uzun uzun düşündüren şarkı sözümsü cümleler öbeğinin açılış kısmı.
* hiç gerek yokken dile dolanabilme özelliğine sahip bi accaaip parça imiş bu. çok gereksizdir fakat, bu gereksizliği gereksiz zamanlarda icra edilmesine engel olmayabiliyormuş... misal şöyle anlatıyım, ampul değiştiriyorum,yanmış it oğlu it, böyle keyifli keyifli ampul değiştiriyorum ama
* . derken, lan lan lann!!??? ıslıkla bunu çalabiliyormuşum alla sen.... görüyomusun..
oldukça garip değil mi hayat? vapurlar filan..
*
* size bu şarkıyı söylemenin yakıştığını söyleyen kişi eski sevgiliyse bir dakikalık düşünce duruşuna sebebiyet verebilen şarkı.
* Onun prenses peri sanmasına gerek yok. Ben zaten öyleyim
* Kendini Kaf dağının ötesinde gören hatunun hüsnü kuruntusudur. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |