Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

en humanist yazarlarin inanilmaz mucadelesi

Serbest Kürsü ve Sözlük en humanist yazarlarin inanilmaz mucadelesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * şimdi sıkı durun, şeklen de olsa, bir hümanist yazar gibi tanım yapıyorum, tanım yok diyen gammaz vicdansızdır. silen mod kalleştir.* tanim: son 7-8 yıldır ülkemizde dönemin ağırlıklı olarak gençlerinden oluşan bir topluluğun, kendi hayatlarında kayda değer bir yer verdikleri, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

en humanist yazarlarin inanilmaz mucadelesi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 02:54 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart en humanist yazarlarin inanilmaz mucadelesi

* şimdi sıkı durun, şeklen de olsa, bir hümanist yazar gibi tanım yapıyorum, tanım yok diyen gammaz vicdansızdır. silen mod kalleştir.*

tanim: son 7-8 yıldır ülkemizde dönemin ağırlıklı olarak gençlerinden oluşan bir topluluğun, kendi hayatlarında kayda değer bir yer verdikleri, gelişmesi, daha çok okuyucu sayısına ulaşması, daha geniş kitlelere ulaşması, kişisel fikirlerin toplumsal bazda yankılanması, ülke meselelerine dair genç ve dinamik nufus ve buna ek olarak apolitik ülke gençliğinin de bir kısmının muhalif sesinin duyulması,

iletişimin psikolojik bir ihtiyaç olduğundan hareketle, kişisel gelişimin psikolojik yanını geliştirmesi, değerlerin tartışılarak daha geniş kitlelerce eleştirilerek daha kabul edilebilir bir noktaya gelmesi, karşıt çözüm önerileri getiren ve/veya getirdiklerini iddia eden görüşlerin, sahipleri tarafından ortaya konularak benzerliklerinin önplana çıkartılarak bir birlik ve dayanışma ruhu ile gençliğin ülke gündemine el ele , omuz omuza, yürek yüreğe el koyması zamanının geldiğinin işaretlerini vermesi

yıllardır ülkeyi sun'i gündem maddeleri ile oyalayarak, kişisel hırs, haset ve menfi duyguların tatminin yolunu tercih eden muktedir görünümlü hükümetlerin foyalarının ortaya çıkartılması, ülkenin temel sorununun edinazor ruhlu bir kesimin gül goncası formundaki milyonları temsil edememe kaabiliyetsizliği olduğunun ayan beyan görülmesi ve gösterilemsi açısından önemli bir rol oynayan sanal sözlük oluşumlarındaki en asil duygunun insanı olan humanist yazarların kendi gerçeklerini ortaya koyarken bir paravanın arkasından başarıya ulaşmak yolunda sarfettikleri gayretlerin birikimi ve toplamı olan mücadelelerdir. * *

kendi tarzımıza dönelim de rahat rahat yazalım artık. nasılsa kapı gibi tanımı diktim tepeye.

efendim bu yazarlarımızın gözle görülen en önemli özelliği ciddi bir emek sarfederek takdir edilesi uzunlukta entryler girmeleridir ki, huzurunuzda itiraf ediyorum hayranım bu özelliklerine. ama sol emekten yanadir derken sanırım bahsettikleri emek kıyısından bucağından burada da kendi yansımasını bulmuştur.

16 haziran 1976 soweta katliamini rahatlıkla türkiyenin belli bir kesimine havale edebilirken, diğer yandan da 15 haziran 2007 diyarbakir da patlamayı önce devletin sırtına ödenmesi gereken bir adisyon fişi kılığına sokmuş, sonra da hümanizmin engin denizlerinde durmadan tepiklediği "türk" hissiyatı ile durmadan "mazlum ve mağdur" elbisesi giydirdiği "kürt" toplumunu, artık hoş bir seda olarak yankılanan "halkların kardeşliği" sloganının içerisinde yoğurmaya çalışmıştır. okurken haz alınan birçok yazının okunduktan sonra bünyede en ufak bir "milli" his uyandırmıyor olması, aksine insanın içinden "vay beee, ulan ne kadar çok ırkçılık yapmış bu devlet" fikrini uyandırması yasadışı sol terör örgütlerinin en bilinen klişelerinden "faşist türkiye devleti" tamlamasının yandan yemiş haliyle sizi başbaşa bırakması, "humanist yazarı" şahsi olarak ve fikirsel bazda ciddi biçimde eleştirmeme neden olmaktadır. insana verilen değerin bir yansıması olarak yazar isim vermiyor ve devam ediyorum.

kizil bayrak org ve benzeri sitelerin ifşaatlarını savunmanın bir siyasal düşünce olarak zihinlerde yer etmesine engel olmak gibi bir düşüncem olmamakla birlikte, bu görüş sahiplerinin sozde halk mahkemelerinin yılmaz bir savunucusu olduklarını düşünmem beni hangi sıfata müstahak gördürüyor onu da bilmiyorum.

bir tabir vardır lise cografyasında "karadeniz ereğlisi" şeklinde , duymuşsunuzdur muhakkak. burada bize anlatılmak istene şey "ereğli" adlı yerleşim yerinin başka bir bölgede de olduğu ama o an için kastedilenin zonguldak-ereğli olduğudur.

şimdilerde sıkça lafzedilen bir beyan olarak "kürdistan" ibaresinin peşmerge ağalarından duymuştuk lakin onlar dahi bulundukları bölgeye ırak kürdistan'ı deme cüretini gösterememişlerdi. ama icimizdeki irlandaliların humanist gönüllerine olan kat'i güvencimiz artık yıkılıyor. zira kuzey ırak'a yönelik bir operasyonu eleştirirken dahi benzeri onlarca ifadeyi bir kenara bırakarak irak kurdistani ni isgal etmek tercih ediliyorsa bunula da yetinmeyip sevgi, barış, dostluk, kardeşlik kelimelerinin arkasından elde sopalarla bekleyerek köşeden dönen her zıt görüşlüyü, her terörist karşıtını ve hatta bu devletin anayasal düzeninin -iyi veya kötü- temsilcilerini faşistlikle suçlayarak hatta bir devlet görevlisinin tüm konuşmasının içerisinden tek cümleyi cımbızlayarak tüm sözlüğe "elazig valisi buyurdu pkk li buldun mu keseceksin dedi...işte ben buna karşıyım, sonuçta terörist de olsa bir can taşıyor. benim humanist felsefem buna izin vermiyor" demek en hafif anlamıyla gerçekleri saptırmaktır. serbesti ağzıyla konuşmaktır.

tüm bunlardan sonra elhamdülillah hümanist değilim...benim inandığım allah benim ülkemi böyle hümanistlerden korusun....amin.

* pkk'yı öven süperdemokrathümanistler arasında da yaşanan inanılmaz mücadelenin de içine dahil olabileceği inanılmaz mücadeleler bütünü. hangimiz daha hümanistiz diye iddiaya girip insanlık suçlularını korumaları, buna karşılık görevi silahsızları savunmak olan bir kurumu bazen içindeki bir kaç çürük yumurtayı örnek gösterip kötülemeleri, bazen de "antimilitarist" ayağına yatarak bunu yapmaları demurgirasimize yapılmış büyük bir katkıdır.

* bölücülere ve teröristlere kim daha çok destek çıkabilecek mücadelesi. gerekli araç gereçler

1 adet humanist söylem

1 adet demokrat maskesi

1 adet insan hakları özlü sözü

yapılışı

önce vatanını seven ve korumaya çalışanlara faşist deyiniz. bunu yaparken hümanist söylemle destekelyiniz ve ardından demokrat maskesini takınız. son darbeyi vurmak için de arka cebinizdeki insan hakları özlü sözünü yapıştırınız. işte oldu artık siz de bir hümanizm micadelesi insanısız. faşistler size tepki gözterebilir, vatan diyerek bayrak diyerek sizi susturmaya çalışabilir. olsun pkk da insanlardan oluşmakta onları öldürmeyeleim, soyları tükenmesin koruyalım.

* anne ben hümanist oldum kişisinin mücadelesi.

şimdi ve burada, kişisel sorumluluk, bireyin fenomolojisi falan durumları. ne? bunlardan haberin yok mu? neyse..

* hümanist felsefesini kopyaladığımız avrupa fransız ihtilali'nden 1950 lere kadar milliyetçi/aşırı milliyetçi tutumlarını sergiledi de bunun binde birini kendi yandaşlarımızda görünce ne oluyor diye soru geliyor akla.

derdimiz ne ? başta ekonomi olmak üzere her alanda ilerlemek. falan filan... bildiğimiz şeyler... bunun için ister ulusalcı deyin ister milliyetçi birbirimizi anlayıp milli çıkarlara destek vermemiz lazım. milliyetçi olmak şart bunun başka yolu yok. ha milliyetçi deyince aklına faşitleri ya da herhangi bir siyasi parti desteklendiğini düşünen varsa, tek algıladığı buysa lütfen gölge etmek gibi önemli bir işi yapadursun yeter !

* ugur mumcu'da bunlardan biriydi.. mücadelesi gerçekten inanılmazdı.

* hümanist: insancıl olarak küçük bir çeviri ile hümanist kimliği taşıdığını iddia eden herhangi bir kişinin savunduğu "insan" kavramına zarar veren herhangi birşeyi savunması söz kousu değildir.

bu kavramı içselleştirmiş insanlar yaşam hakkı elinden alınan hrant dink için de gereken yerde durmuş yaşam hakkını savunmuştur, şehitlerinde, haa şimdi şimdi şehitlerle hrant dinki bir kefeye mi koyuyorsun diyecekler vardır ki, kavramda insan kelimesi geçiyordur, toprak altına girdikten sonraki sürece müdaale şansı olmayanlar olarak saygı, sevgi harici konularında konuşmasın, tartışmasındır, saygı duyuluyordur.

emekten yana olan insanların girdiği uzun ve emek isteyen entryler için ise gerçekten öyledir keşke bu emeğe saygı gösterecek kadar sabırlı olunabilse beğenilmediği taktirde tez-antitez şeklinde yine emek harcayarak cevap verilebilse ve nihayetinde gelişime bir nebze de katkıda bulunulabilse, işin tuhafı bu da hümanistlikten geliyor ki, temel kavramı insan olan bir kavramın yine insan merkezli bir şekilde gelişimi düşünmesi kadar doğal bir durum yoktur.

kısacası insanın, insanlığın gelişimini engelleyen, buna zarar veren herkese karşı olan hümanist yazarların arasında "en" diye bir derece düşünülmeksizin yaptığı uğraşdır verilen mücadele.

* 11 eylül saldırılarından sonra amerikan televizyonlarında ''bütün müslümanları keselim.'', ''ırak'ı bombalayalım'', ''pis araplar'' gibi cümlelerle savaş çığırtkanlığı yapan -ki bunun zamanımızın türkiyesine yansıması da mhp ve bbp sempatizanlarıdır- beyinsiz, savaşın ne olduğundan haberi bile olmayan, savaşı sadece rambo filmleri'nde görmüş boş kafalı amerikalılardan ve şimdilerde ülkemizde bunun bir benzerini yapan ırkçı -millyetçi değil- kesimden çok daha anlamlı bir mücadelenin içinde olan insanlardır.

terör hiçbir zaman kendi kendine hortlamaz. insanlar canları sıkıldığı için dağa çıkıp, yollara mayın döşemez. masum insanların bulunduğu kalabalık ortamlarda r saldırıları düzenlemez. terörün en büyük tetikleyicisi sosyal ve ekonomik adaletsizlik ve yabancı devletlerin teröristlere verdiği desteklerdir. bugün ortadoğu'da yaşananları da bölüclüğe bağlayamazsınız sanırım. sırf amerika daha fazla tüketebilsin, israil gece rahat uyuyabilsin diye ortadoğu halklarına çektirilen zulüm değil midir islami terörü tetikleyen? ve ortadoğu'da bu ortam varken iran gibi, suriye gibi devletlerin terör örgütlerini desteklemesi çok mu acayip?

burada bir soru soralım. peki ortadoğuda bu ortam yaratılmamış olsaydı... insaların yiyecek yemekleri, içecek suları, hayatlarını sürdürebilmeleri için gereken bir işleri ve sosyal güvenceleri olsaydı. eğitim görebilselerdi ya da demokrasileri olsaydı ortadoğu'da teröre destek verilecek bir ortam oluşur muydu? karnı tok olan adam neden kendini havaya uçursun ki?

şimdi ortadoğu'daki bu durum türkiye ile hiç benzeşmiyor mu? bir düşünün bakalım. marmara bölgesi'nde kişi başına düşen yıllık gelir ile güneydoğu anadolu bölgesi'nde kişi başınadüşen milli geliri bir karşılaştırın bakalım. öğrenci başına düşen okul sayısını, öğrenci başına düşen öğretmen sayısını, kişi başına düşen doktor sayısını, kişi başına düşen hastane yatağı sayısını araştırın mesela.

hatta size bir kaynak vereyim. açın bakın oradan bakalım uçurum ne kadar derin.

http://www.ilemod.gov.tr

ya da http://www.tuik.gov.tr

ayrıca ülkemizdeki sayın savaş yanlıları! yineliyorum ki o hayatında savaşı sadece rambo filmlerinde görmüş olan amerikalılardan hiç mi hiç farkınız yok. alın size basit bir istatistik

11 eylül de ikiz kulelerin yıkıntıların altında kalıp ölenlerin sayısı beş bin civarında idi. ve aynı gün birleşmiş milletler gıda ve tarım örgütü verilerine göre dünyada açlıktan ölen çocuk sayısı 35.615 idi ve bununla ilgili ne bir televizyon programı, ne bir gazete makalesi ne de bir basın açıklaması yapıldı.

şimdi diyeceksiniz ki ''ne alaka?'' ve sorunuza bir soruyla cevap veriyorum. kim terörist? o insanları açlıktan ölüme terkeden ensesi kalınlar mı? yoksa usame bin ladin mi? ve o çocuklar için kim ağladı? kim ''hesabı sorulacak'', ''kana kan isteriz'' diye haykırdı?

tayyip erdoğan zamanında ''türkiye'de kürt sorunu var.'' dediği zaman da bizim ultramega vatansever, milliyetçi arkadaşlar buna şiddetle karşı çıkmışlardı. ve görüyorum ki hala da karşı çıkmaktalar. ama ne kadar karşı çıkılrsa çıkılsın bu ülkede bir kürt sorunu vardır ve sorunun tek çözümü kesinlikle savaş değildir.

doğuya yatırım yapılmalıdır. evet bu kadar basit. doğu kalkındırılmalıdır. şimdi diyeceksiniz ki ''devletin güvenliğini sağlayamadığı bir bölgeye kim yatırım yapsın ki?'' evet özel sektör yatırım yapmayacaktır ve yapması da beklenemze. işte bu yüzden bizzat devlet yapacaktır bu yatırımları. yeni merkezler yaratılmalıdır mesela. adana gibi, gaziantep gibi. göç olacaksa bile bu merkezlere yönlendirilmelidir.

neyse yine zavallı bir hümanistten bekleneceği üzere uzun uzun yazdım ve bilmediğiniz hiç bir şey söylemedim sanırım. neyse...

* bunun bir yanı daha var milliyetçilik uğruna diyarbakır cezaevinde yapılanları savunan, maraş katliamını savunan sevgili vatan haini, zamanının amerikancısı şimdikinin imfcisi vatanseverler. bu ülkeye en az pkk kadar zaara veren bu kişiler kalkmışlar bu ülkenin değerli beyinlerini öldürmekten söz ediyorlar. yalnız değerli beyinlerden kasıt neoliberalden bozma entel magandalar değil, gerçek anlamda değerli ve bilgili kişiler. vatan uğruna sömürüyü savunan, üstüne üstelik bu sömürü düzeninde ancak tok bir karna sahip olabilecekler bunu söylüyor ya içim acıyor. varsın vatan sağolsun ama abd daha çok sağolsun!

hacı yeni filmi izledin mi?

-ne o?

*en hümanist yazarların inanılmaz mücadelesi

-konusu neymiş?

*ne bilim t.şak muhabbeti filan diolar.

* öncelikle konuyu gündeme taşıyan insanın samimiyetinden hiçbir şüphe duymadığımı, ama bir şeyleri tersten okumanın gerektiğinden dem vurmak gerektiğini bilerek başlıyorum sözlerime. * * *

şimdi, bu mevzunun ne "pkk övücülüğü" ne de "pkk sever" olmak ile uzaktan yakından bir alakasının olmadığı ile başlayayım sözlerime.

bir kere, aklı başında olan bir insan, pkk ile kürt halkını aynı konuma sokmaz aklı selim hatına, onları ayrıştırır.

ama ne yazık ki, ülkemizde bu böyle işlemiyor.

yapılan yoğun çarpık propagandaların neticesinde, geniş bir kitle nazarında, "kürt=pkk" yanılsaması, istemediğimiz ve sonucu hiç hoş gözükmeyen bir bilinç etrafına oturmuş durumdadır.

en son, ahmet kaya tshirtü giydiği için linç edilmek istenen köylülerin durumu bunun en vahim örneklerinden biridir. eğer bir ülkede, bir insan ucuz işgücü olarak çalıştığı bir memlekette, üzerindeki tshirtü yüzünden linç edilmek isteniyorsa, hele ki, bunun provakatörü de bir astsubay çıkıyorsa kusura bakmayın, biz bu duruma ellerimizi ovuşturup çok güzel olmuş diyemeyiz. eğer diyorsak, "kürt türk kardeştir ayrım yapan kalleştir" sözümüzdeki samimiyet yer ile yaksan olur.

öte yandan, eğer gerçekten pkk faşizmini engellemek istiyorsanız, bu ülkede batı doğu ayrımını engellemek, batı doğu eşitsizliğini gidermek, ve kardeş olmak istediğiniz bu insanların kimliklerini benimsemek durumundasınız. ki, kürt türk ittifakı 500 yıldan beri, hatta ve hatta türkler anadolu'ya ilk girdiğinden beri devam etmektedir. bu açıdan, bu mevzularda konuşan herkes, yaşadığımız bu zor günlerde, az biraz dikkatli olmalı, neyi niye düşündüğünü ve söylediğini bir kez daha tartmalıdır.

açıkçası, kimsenin pkk yı savunduğu falan yok. ama diyorum ya, "kürt=pkk"zihniyeti yok olmadıkça, bir valinin de kalkıp bu lafları etmesi, yeni yeni ogun samastlara yol verecektir... ki vermiştir de... o utanç verici olayın hemen arkasından, kimi trübünler, "hepimiz ogün samast ız" diye bir pankart açmışlardır.

bu ne demek? hepimiz katil mi olacağız yani. ya da katillere prim mi vereceğiz. hayır, ne katillere, ne de halkları birbirine düşüren provakatörlere, ne emperyalistlere, ne de bizi bizden bölen bu insanlara asla prim vermeyeceğiz ve dosta düşmana karşı "kahrolsun emperyalizm, yaşasın halkların kardeşliği" diyeceğiz.

* humanizm,fransizca humanisme kelimesinden gelip en basit anlamiyla insan merkezli ,insani sevme ulkusunu tariflemek icin kullanilir.

gelelim birinci entrydeki kara hilal tanimina

humanizm = paravan

* arkasi turk dusmanligi,kurt savunuculugu halklarin kardesligi karsitligi oyle mi ?

su an icin kavramlar ve kavramlarin arkasinda saklananlarin karistirilmamasini dilemekten baska birsey gelmiyor elimden .

1980 darbeside ataturkculuk kisvesi altinda yapilmisti ve sonuclarini gorduk goruyoruz. kendi yaptigim tarife gore humanistim .gayette mutluyum bu durumumdan

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks