Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

feridun duzagac

Serbest Kürsü ve Sözlük feridun duzagac Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * sanatçı kelimesinin anlamının yerlerde süründüğü ülkemizde bu sıfatı sonuna kadar hakeden ender şahıslardan birtanesidir. uzun yıllar tını adlı bir grupta solistlik yaptıktan sonra müzik kariyerine solo albümler yaparak devam etmeye karar vermiş ve bu şekilde sonuncusu geçen hafta olmak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

feridun duzagac

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 02:55 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart feridun duzagac

* sanatçı kelimesinin anlamının yerlerde süründüğü ülkemizde bu sıfatı sonuna kadar hakeden ender şahıslardan birtanesidir. uzun yıllar tını adlı bir grupta solistlik yaptıktan sonra müzik kariyerine solo albümler yaparak devam etmeye karar vermiş ve bu şekilde sonuncusu geçen hafta olmak üzere 6 adet albüm çıkarmıştır.











* bir devam filmi siyah beyaz turkce dublaj adlı albümüyle geri dönen kaliteli rock yıldızı..



* besiktas'lı şarkıcı...



besiktask kavramının isim babası



* içimden şehirler geçiyor



Her durakta duruyor



inmiyorsun



Seni en sıcak ben öperdim



Kim bilir ama sen bilmiyorsun..







o kadar güzel şeyler yapıyor ki hayran kalmamak mümkün değil.. hüznün çok yakıştığı * sanatçılarımızdan biri. umarım daha uzun seneler böyle şarkılar yapmaya devam eder..







* "sen kimsin yillardir sarkilarima sigmayan



sen kimsin bana sagir cagirdikca kaybolan



beni oyuncaksiz bir cocuk gibi gözü yasli koyan



durulmusken süt liman yine yeni bastan.."



* askı ve ask acisinı mükemmel bir şekilde anlatan sanatçı...



* kapali tribüne takılır, sairler sofasinda rastlamak mümkündür.



* yaşantımın her durağında bir anısı olan sanatçı. türkiye'nin en iyi söz yazarı. bu kadar iddialı konuşturabilen, tek...



* içimdeki sessiz harflerin sesli hali.



* iyi söz yazarı besteler fena değil ama hala detone söylüyor malesef



* rockçı olamayacak kadar duz bir müzisyen..



agac kısmına dair yorumum yok..



* dipte sonda ve depresyonda oluşu çoğumuza tanıdık bir şeyleri hatırlatan zat-ı muhterem...



içimizden biri,



kısaca



depresif feri...



* buralar soguk gibi süper bir parçaya sahip şarkıcı.



* ocak 2006 da yepyeni albümü bir devam filmi siyah beyaz turkce dublaj ile karşımıza çıktı. *



* radikalde spor yazıları yazan beşiktask aşığı büyük insan. bir röpartajında en sevdiği tezarühatın ne olduğu sorulduğunda "ya ne yalan söyleyeyim, zıpla zıpla zıplamayan ibne" diyerek insanın bünyesini keyiflendirmiştir.varolsundur, sağolsundur.



* her daim hüzünlü, biraz sinirli, ağlamaklı şarkıcı abimiz. şarkıları iyi hoş da bazen bu ağlaklığı baymıyor değil hani.



* güzeldir her eseri,aynı zamanda saat 11:45 expresi isimli filminde oyuncu gcinenlerin cogunu cebinden cıkarmıs bir sanatcıdır,rock müziğin hakkını veren ender isimlerdendir. sagolsundur,varolsundur.



* 11 mart cumartesı gunu televızyon makınesıne cıkmıs, mor gozluklerı ve takım elbısesı, mor gomlegıyle karızmasını bır kez daha ıspatlamıs olan zarif, alcakgonullu süperli insandır.. o kadar efendı ve yerını o kadar ıyı bılen bır adamdır kı ebru destan ın bu sızın ılk albumunuz di mi? sorusuna hayır bu benım dorduncu albumum demıs ve aslında cok ta guldurmustur.. bir devam filmi siyah beyaz turkce dublaj son saheserıdır..



* 3 hece 8 harf sadece Beşiktaş sloganının isim babası. aynı zamanda efendiliği ve süper ötesi şarkılarıyla gönülleri fetheden sanatçı. * ayrıca inönüdeki her maçta kapalı üst tribunde oldugunu sahsen gözlemlemişimdir.



* bu adam ya hicbir sey yemiyor, ya da bagirsak kurdu var. boooyle ipincecik. saclari uzunken daha acinasi bir goruntusu vardi. ciplak ayakla yerlere basiyordu filan, yazik adama.



* deli isimli şarkısına deli bir klip çeken sanatci.ayrıca:







* radikaldeki beşiktaş yazıları muhteşemdir. feridun düzağacın hindi tuncay hakkındaki muhteşem yazısı... http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=182350



* buraya alıntıladıgım yazısıyla hem besiktaslılığını hemde adamlığını nazarımda daha da sağlamlaştırmış sanatçı *. eksisözlük'ten arınıp, uludag'ın zirvesinde turuncu bir mayıs aksamında gün batımı izlerken, yurudum desin, bende ona ''aklımı yitirmişim ki dogrulara durmuşum'' * diyebileyim. sonra da susalım.







--------------------------------







Babamdan bana Beşiktaşlılık, değerli ve onurlu bir soyadı ve bir dolu erdem kaldı. Bir saatini ayırıp arşivdeki yazılara göz atan ve hakaret ederken haksızlık ettiğini düşünenler olursa, bir kuru özürlerine el uzatırım. Linç kültürü denince benim aklıma David Lynch gelir bazılarının linç ve sevgisine sahiplenme kültürü buymuş meğer. Hayat bir nefis olayı mıdır yoksa nefis bir olay mıdır bilmem. Benim kutuplaşmam Fenerlilik-Beşiktaşlılık değildir. Çünkü Beşiktaşlılık benim fikrim, zikrim ve gönlümce kıyaslanır bir 'şey' değildir. Sual olunmaz ki Fenerlilik de sizin için öyledir benim kutuplarım bir yanda iyilik ve güzellik diğer yanda nefret,kötülük ve şahsiyetsizliktir, kanıtı geride kalan ve her şeye rağmen geride kalacak olan bu sütunlardır. Ben Feridun Düzağaç adlı bir faniyim, nick'im, 'ay di'm yoktur. Aidiyet zorunsalım da. Ağzım bozuktur ama küfretmem kimseye, gerekçelerimle nefret ettiğim birkaç ölümlü dahil hakaret de etmem, çünkü ben bir sporseverim.

*



Boş zamanlarında internette kendi hafiyeliğini yapan bir ruh hastası olarak, kimliğini ve kişiliğini gizleyip klavye pehlivanlığı yapanların ensesindeyim. Hepimiz kardeşiz, enseste girmeyelim. Ekşi sözlük yazarı değilim, yonca'daki fede ben değilim, tatlı dilli güler yüzlüyüm ve öylece severim seni.







-----------------------------------

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


feridun duzagac

Serbest Kürsü ve Sözlük feridun duzagac Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * sanatçı kelimesinin anlamının yerlerde süründüğü ülkemizde bu sıfatı sonuna kadar hakeden ender şahıslardan birtanesidir. uzun yıllar tını adlı bir grupta solistlik yaptıktan sonra müzik kariyerine solo albümler yaparak devam etmeye karar vermiş ve bu şekilde sonuncusu geçen hafta olmak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.