Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

football manager 2007

Serbest Kürsü ve Sözlük football manager 2007 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız aralık 2006'ta çıkacağı açıklanan futbol menajerlik oyunu.bazı yenilikleri,pilot takım seçme özelliği,altyapının detaylandırılması,kolay arayüz,scout olaylarının detaylandırılması-genişlendirilmesi,herhangi bir oyuncuyla konuşma özelliği vs gibi özellikler ekleneceği açıklanmıştır. demosu bugün çıkan oyun, ahan da şu adreste demosundan edindiğim fikir,oyunun biraz daha hızlandırılmış olmasıydı.bu güzel ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

football manager 2007

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 05:24 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart football manager 2007

aralık 2006'ta çıkacağı açıklanan futbol menajerlik oyunu.bazı yenilikleri,pilot takım seçme özelliği,altyapının detaylandırılması,kolay arayüz,scout olaylarının detaylandırılması-genişlendirilmesi,herhangi bir oyuncuyla konuşma özelliği vs gibi özellikler ekleneceği açıklanmıştır.

demosu bugün çıkan oyun, ahan da şu adreste
demosundan edindiğim fikir,oyunun biraz daha hızlandırılmış olmasıydı.bu güzel bir detay.ayrıca detaycı ve gerçekçi bir oyun olduğu kesin.

okuldan gelmemle birlikte an itibariyle p2p networklerine düştüğünü gördüğüm oyundur.

razor1911 release'i tam olarak 554.12 mb'tır.



şu günlerde gördüğüm en güzel şey bu. yemeyip de yanında yatılacak cinsten birşey. hayatımın oyunu, herşeyim. kelimeler yetmiyor sevincimi anlatmaya...
korsan kaynakların, her sene bir yenisi çıkmasına rağmen, half life, doom gibi çok beklenen oyunlar kadar hücuma uğramasına sebep olan, bu beklenirliği yüzünden içeridaki adam sayesinde raflardaki yerini almadan bit'lere düşen oyundur.



bira *, çerez, mjoy ve elektrik sobasını kurun fm, voltran 'ın başını oluşturacak.



p.s. palanthaser 'e mjoy ve carlsberg gibi spesifik katkılarından dolayı teşekkürü bir borç bilir, en bomba 100k 'yı geçmeyen oyuncu isimlerini ilk olarak kendisine ileteceğimi bildiririm.*

filelist'te yapılan forum mesajlaşmaları sonucu, indirenlerin bir kısmında -ki o bir kısıma ben de giriyorum- setup'ın hata verip kapanmakta olduğu belirlendi. firewall falan varsa, setup'ta kapatılması yönünde bir çözüm sunulmuş, öyle de olmazsa başka bir release ya da gamefix beklenmekte.

ilgili hata mesajı için : http://img82.imageshack.us/...

mevzubahis installshield hatasının denetim masası dil ve bölge seçenekleri kısmından herşeyi ingilizce ve ingiltere 'ye göre ayarladığınızda ortadan kalktığı vakidir.



lakin bu çözümün oyunun tam sürümünde işe yarayıp yaramadığını tecrübe edemedim.

bugün itibariyle elime geçmiş, fakat huge database 'i kaldırarak fan kitlesinin afedersiniz ağzına sçmış oyundur.



böyle birşeye hangi akla hizmet kalkıştınız sorusuna da işte yeni çıkan oyuncular hede oluyordu e zaten hödö bir veritabanı var işte geçenlerde de halaoğluna leplop aldık gibi gudik bir bahane öne süren, çok istiyorsanız diğer ligleri de açın böylece oyuncular yüklensin veya ddt generator kullanın şeklinde martaval okuyan sigames yetkilileri, henüz xbox ve ps3 'e de çıkacak bu oyun, acaba o konsolların gücünü düşünerek ticari bir karar almış olabilir misiniz? sorusuna bir yanıt vermemişlerdir.



anlıyacağınız benim gibi, ve bir çok fmsever gibi cezayir 'deki bütün takımları tek tek gezerek oyuncu avlamaktan tiganavari bir haz alan bir oyuncuysanız hiç heveslenmeyin, hatta şimdiden sinir olmaya başlayın. large database bile fm 2006 'nın large 'ından daha küçük. en basitinden eskiden, aynı ligde ve aynı takımın başındayken cruzeiro 'ya girdiğimde gençler de dahil tam takım kadroyla karşılaşırken fm 'nin bu son versiyonunda large database 'de ancak 4 futbolcu görüyorsunuz. bahsettiğim takım cruzeiro.



sen onca devrim niteliğinde yeni konseptler bağla oyuna, adamın ağzını sulandır sulandır, sonra hangi akla hizmetse java installer kullanarak kurulumdan oyun açılışına kadar bir yığın soruna sebep ol, o da yetmediği gibi bu oyunu gerçekçiliği için oynayan insanlara huge database seçeneğini kaldırarak kazık at, o sulandırdığın ağza bir güzel pisle. sigames 'e kafam girsin diyorum en nihayetinde.
let's kick racism out of football sloganını kendi kendine çürüten bir installer a sahip oyun.ben niye herşeyi ingilizce yapıyorum be kardeşim...

türkçe windows'larda hata verdiği söylenen oyundur. zira kendisini illaki ingilizce bir windows'a yüklemek gerekmektedir. ayrıca forumlarında oyunun genel hataları vs... söylenirken, sivri zekalı bir türk çıkıp sözü fenerbahçe ve yabancı futbolcularına getirmiş. yapımcılar oyunun kodlarındaki ve genel olarak liglerdeki hatalarla uğraşırken, düşünüyorumda acaba bizim bu türkün dile getirdiği fenerbahçe ve alex olayınla ilgilenir mi? gene kendimizi belli etmişiz.



http://community.sigames.com/...

verdiği bin bir çeşit hatadan dolayı bir türlü oynayamadığım oyundur.ızdırabına küfürlerimi iletirim.



verdiği hata şöyledir:





düzeltme:yardımcı olan yazarlara teşekkürler.aynı dertten muzdarip olanlar çözüme bu linkten ulaşabilir.speşıl tenks tu otomatik kapı



application error, java installer hataları, siyah ekran hatası, huge database 'in yokluğu derken bugüne kadar ilk defa çıkmasına rağmen oynamaya daha fazla çalışmadığım oyundur.



sigames forumlarına patır patır application error hatası aldığını söyleyen oyunseverlerin çaresiz mesajları dökülmekte, yetkililer, oyun bu haltı yediğinde kendi klasöründe yarattığı .dmp dosyasının, yapımcı şirketin ftp'sine upload edilmesini istemektedir.



yani fm 2007 'ye çok afedersiniz kafam kadar bir yama gelecek çünkü muhtemelen bu oyunun beta-tester 'ları bütün parayı o bok attıkları, ingiltere 'ye kaçak olarak göçmüş bangladeşli, pakistanlı, iranlı vb. fahişelerle yemiş. çünkü bu denli büyük hataların gözden kaçması akıl alır birşey değil.

4lü defansda herkesi deep yaptığınız zaman gol yemenin çok zor olduğu oyun.. fenerbahçe: 27 maç, 66 gol attım, 7 gol yedim....ilk sezon, transfer yok)

beni oyundan bezdiren abuklukları için ortaya karışık bir kaç yöntem ile şimdilik en azından oynanabilir hale gelen oyundur.



birincisi malumunuz bütün ayarları ingilizce ve ingiltere 'ye göre ayarlıyorduk ki, oyun kurulsun ve çalışsın . ama malumunuz böyle olunca ingilizce klavye kullanmak zorunluluğu oluşuyordu ki, her pencerede dil çubuğundan tr 'yi seçmek veya sadece oyun için külliyen ingilizce klavye ayarı yapılmış bir kullanıcı hesabı açmak gerekiyordu. lakin yurdum gençliğinin futbol aşkı buna da çözüm bulmuş: denetim masası 'na giriyoruz. oradan bölge ve dil seçenekleri kısmını ziyaret ediyoruz. burda diller sekmesinden ayrıntılar 'ı tıklıyoruz. şimdi de ekle butonuna tıklayıp, ekrana gelen pencereden giriş dili olarak ingilizce , klavye düzeni/ıme yazan yerden de türkçe 'yu seçerek tamam diyoruz. bu pencereleri tamam 'layıp kapatınca ingilizce görünümlü türkçe klavye düzenimiz oluyor, tadından yenmiyor.





ikincisi zırt pırt serious error hatası alanlardansanız x:\documents and settings\{windows kullanıcı adınız}\application data\sports ınteractive klasörünü külliyen siliyoruz. bahsettiğim yolda* x, oyunu kurduğunuz hard disk partisyonunu temsil ederken, eğer application data klasörünü göremezsek dosyalara baktığımız explorer penceresinden araçlar klasör seçenekleri... görünüm sekmesinden gizli dosya ve klasörleri göster radyo butonunu işaretleyip, uygula ve tamam demek işe yaramaktadır.



üçüncüsü biraz opsiyonel bir dert. benim gibi gana 'daki klüpleri bulup teker teker gezerek kelle avcılığı yapıyorsanız* fm 'nin bu sürümündeki huge database seçeneğinin kaldırılmış olduğunu farketmişsinizdir. large database seçeneği bile bir önceki fm sürümünün yarısı kadar oyuncu içerince ve akabinde oyunun gerçekçiliği nerde kaldı ulan diye fmseverler delirince, aralarından bazıları fm 2006 ile fm 2007 'nin nation league panel.xml dosyaları arasındaki farkları examdiff gibi iki metin dosyası arasındaki farkları ortaya koyan bir program yardımıyla karşılaştırıp, fm 2007 'de huge database seçeneğinin kaldırılmadığını sadece gizlendiğini bulmuşlar. bu kadar tatavadan sonra bizim işimizi görecek olan dosyanın adresini vereyim. işte bu mucizevi dosyanın içindeki nation league panel.xml dosyasını fm 'yi kurduğumuz klasörün altında data altklasörünün altındaki panels altklasörünün içine atıyoruz. orda da dosyanın aynısı bulunduğu için n'apayım ne edeyim diye windows 'un size serzenişte bulunması lazım. bulunmazsa dosyayı yanlış bir yere atıyorsunuz demektir. velhasıl kelam windows napayım diye sorduğunda üstüne yazmasını istiyoruz. huge database seçeneğimiz oyuna eklenmiş oluyor.



huge database 'i haliyle yeni bir oyun açtığımızda görebileceğiz. eğer start new game wizard 'ı kullanırsanız huge database seçeneğine ulaşamazsınız. huge database 'i seçebilmek için yeni bir oyun açıp ligleri seçtiğiniz ekran arkada gözüktüğünde advanced options 'a tıklayarak start new game wizard 'dan çıkmalıyız. şimdi önümüze gelen ekran zaten fm 2006 'da yeni oyun kurarken kullandığımız ekranla aynı. hali hazırda tanışıksanız zaten database seçeneğinin en altta olduğunu da biliyorsunuzdur. oraya tıkladığımızda çocuğumuz gibi sevdiğimiz huge database seçeneğinin geri geldiğini göreceğiz. eğer eskaza orda bu seçeneği bulamazsak şunları yapıyoruz. preferences 'a giriyoruz. ordan display and sound kısmına atlıyoruz. use skin cache kutusundaki işareti kaldırıyoruz, confirm diyip, oyundan çıkıyoruz, tekrar giriyoruz. yeni oyun açmaya çalıştığımzda bu sefer huge database seçeneği orada olacaktır.



bu yolla epey tatmin edici derecede bir oyuncu sayısına ulaşılıyor. scout programları yardımıyla her ne kadar ecnebi evlatları fm 2006 'nın huge 'unde 30bin küsur futbolcu vardı bunda 25bin civarı dese de ben belamı aramıyorum artık. en azından cruzeiro gibi bir brezilya takımının bütün gençlerini görebiliyoruz.



iyi oyunlar.



p.s. bir fmsever azar klasiği olarak ayrıca

oyuncuların deli gibi sakatlanmasıyla ilgili tonla şikayetin bu ayın sonuna dek çıkması beklenen, şu an test aşamasında olan yamayla beraber çözüleceği vaat ve umut edilen oyun.



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


football manager 2007

Serbest Kürsü ve Sözlük football manager 2007 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız aralık 2006'ta çıkacağı açıklanan futbol menajerlik oyunu.bazı yenilikleri,pilot takım seçme özelliği,altyapının detaylandırılması,kolay arayüz,scout olaylarının detaylandırılması-genişlendirilmesi,herhangi bir oyuncuyla konuşma özelliği vs gibi özellikler ekleneceği açıklanmıştır. demosu bugün çıkan oyun, ahan da şu adreste demosundan edindiğim fikir,oyunun biraz daha hızlandırılmış olmasıydı.bu güzel ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.