Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| google earthSerbest Kürsü ve Sözlük google earth Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız nasanın kendi kullandığı program olan world wind 'ı piyasaya bedava sürmesiyle henüz proje halindeyken apar topar faaliyete geçirilmiş google fasilitesi. nasanınkinden kesinlikle daha kötü, zira google belli zamanlarda çekilmiş sabit fotoları kullanıyor ve yazılımla yakınlaştırma yapıyor. nasa'nın programı ise, sürekli ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
12-01-2009, 05:44 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| google earth nasanın kendi kullandığı program olan world wind 'ı piyasaya bedava sürmesiyle henüz proje halindeyken apar topar faaliyete geçirilmiş google fasilitesi. nasanınkinden kesinlikle daha kötü, zira google belli zamanlarda çekilmiş sabit fotoları kullanıyor ve yazılımla yakınlaştırma yapıyor. nasa'nın programı ise, sürekli yüksek çözünürlüklü resimler çekerek işini hallediyor. 45 dakika boyunca boğazda seyreden geminin yol alışını yaklaşık 200 metre yükseklikten izledim, ordan biliyorum. ayrıca bu program ram'i de çok kastırmıyor, yalnızca epey harddisk alanı istiyor, çünkü resimler çok yüksek çözünürlüklü ve oldukça fazla yer kaplıyor.
edit: nasa bu yeni sürümünde sabit resimler kullanmış, bu durumda google'ın hizmetinden bi farkı kalmamış. bende eski sürümü kuruluydu, onda denedim, eski sürüm de kendini güncelledi ve yeni sürüme dönüştü. yani yaşasın googlism!
çok eski görüntüleri kullanan program. ha tamam ben de beklemiyorum ki bana bomba yapıp atacak koordinatları falan versin diye ama, bizim arkadaşın evinin oralarda yollar daha yapılmamış gözüküyor içerledik bittabi.
ayrıca insanı salak salak yok burası babamın memleketi, yok bizim boston'daki arkadaş ne yapıyordur lan bir bakayım şeklinde monitör başına esir etmiştir.
mısır piramitleri'ni, çin seddi'ni, nazca'yı en mühimi kendi evini bulunca insanın yüzünde tebessümler oluşmasını sağlayan, teknoloji harikası google hizmeti. insan bunları gördükçe:
- ya herkes iki tane tıkla dünyada istediği yeri görüyor, demek ki millet bizim içimizi dışımızı gözetliyor, neler neler çeviriyor.
diye bir komplo teorisine yakın yaklaşıma sebebiyet vermesi bir hayli olası hizmettir ayrıca.
bir de şu libya çölündeki şekillere akıl erdrimek zor:
http://maps.google.com/...
ne hikmetse istanbul tarihi yarımadası'nın pek zoom olaylarına gelmediği şey.
keyhole'u satın alan google amcanın, keyhole üzerinde yaptığı radikal değişikliklerle kendi farkını ortaya koyduğu eserdir. evlerimizin çatısı önünde saygıyla eğiliyoruz.
mükemmel olay.
lat=41.0378902218, lon=28.9917282483 koordinatlarında itü makina fakültesini, lat=41.0411452334, lon=28.9892111891 koordinatlarında itü mimarlık fakültesini, lat=41.1068213113, lon=29.0239205578 koordinatlarında ayazağa kampüsünü görebileceğimiz gavur icadı
dışardan bakınca şekli anlaşılamayan itü elektrik-elektronik fakültesine yukardan bakmamızı, dolayısıyla bu ne lan dememizi sağlayan program.
fotoğraflarını yenileyerek artık eminönü ve kadıköye de zoom yapma imkanı veren google şeysi.
öncelikle evimi, sokağımı, mahallemi yakından incelerken üzerimde muhteşem bir hakimiyet duygusu hissederek gülümsedim. istanbul gibi bir şehre tepeden bakma kudretinin tadını çıkrdım... derken bir rahatsızlık aldı beni... bundan gayri ben terasta güneşlenemem... terasla ilgili tüm fantazilerimi de askıya almak zorunda kaldım... sarsıcı bir deneyim yaşatabiliyormuş insana.
-bizim evin parkında duran o kırmızı araba kimin necati?
-bilmiyorum canım..
-bak bir de bizim park yerinde duruyor..
-aa evet..
* yaklaşık 1 dakika sonra*
-hanım o bizim eski araba yaa..
-aa evet
fotoğraflar birkaç ay öncesinden, emprovizede olduğu gibi net çekilmiştir..nitekim bu kadar netliği her yere uygulayamamışlar..amerika'nın hemen hemen her yeri daha önce de bahsettiğimiz gibi baya detaylı ama ne bileyim ülkemizin güzel şehirlerinden biri olan izmir'de böyle bir zoom olayı yok..doğudaki büyük ülkerin de fotoğrafları başarılı..en net fotoğrafı google campus'e bakarken elde ediyoruz..şaşırmamak lazım..
ev arayan gençlerin kullandığını görünce gözlerimi yaşartan utility.
Kaynak: İtüSözlük Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |