Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

grand theft auto san andreas

Serbest Kürsü ve Sözlük grand theft auto san andreas Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız grand theft auto serisinin 2004 sonunda çıkması beklenen yeni oyunu..bu seferkinin diğerlerinden çok daha iyi ve yapay zekanın en üst düzeyde tutulacağı söyleniyor. nihayet piyasada olan oyun..bu oyunda önceki versiyonları gibi insanları sadece kesip biçmekle kalmıyor,onların hayatlarını da izleyebiliyorsunuz.her vatandaşın ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

grand theft auto san andreas

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 05:45 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart grand theft auto san andreas

grand theft auto serisinin 2004 sonunda çıkması beklenen yeni oyunu..bu seferkinin diğerlerinden çok daha iyi ve yapay zekanın en üst düzeyde tutulacağı söyleniyor.

nihayet piyasada olan oyun..bu oyunda önceki versiyonları gibi insanları sadece kesip biçmekle kalmıyor,onların hayatlarını da izleyebiliyorsunuz.her vatandaşın kendine özel bir hayatı var ve yine önceki versiyonlardaki gibi halk sizin bi ossuruğunuzda hemen kaçmıyor,sizlere sille tokat girişiyor efendim.

7 haziran 2005'de satışa sunulacak olan gta'nın yeni oyunu..yılın en bomba oyunu olacağı kesin..



gta san andreas için pc sistem gereksinimi



minumum requirements 1 ghz cpu, 256 mb of ram, graphics card with 64 mb ram and 3.6 gb of free space on the hard disk



güzel bir hadi ordan çekip, birbirimizi kandırmadan asıl gerekenlere bakalım



pentium 4 or amd athlon xp, 384 mb ram and a 128 mb graphics card. an audigy2 soundblaster and a gamepad are also recommended. the full version of the game will require 4.7 gb of free space



bu biraz daha inandırıcı sanırsam..



8 cd'lik dev bir soundtrack albümü de varmış internete satışa sunulmuş..

en sonunda bir oyunda yemek yeme işini katmışlar..karakter artık açıkacak ve sonuçta yemek yemek için bir yerlere gitmemiz gerekecek..oyunda belli başlı restaurantlar varmış..dikkat etmeden aşırı yemek yersek karakter kilo alıp domuz gibi olabiliyormuş..



sürekli olarak fitness'a giderekten ya da düzenli diet yaparaktan kas sistemimizi de düşmanlar için korkulacak, kadınlar için arzu edilecek bir kıvama getirebiliyormuşuz..



üzerimize giydiğimiz elbiseleri ayrı ayrı seçebiliyormuşuz artık..nerdeyse ayakkabının bağcığına kadar seçim şansı vermişler..



arabalara nfs-underground'daki gibi modifiye imkanı doğmuş..alışveriş merkezlerinden kendimizi ya da başka birilerine eşyalar falan alabiliyormuşuz..



ortalık resmen bir tehlike çanı..artık istediğimiz gibi adam dövemeyeceğiz..mafya tüm şehri ele geçirmiş durumda..etraf çetelerden geçilmiyor..tam bir pislik yuvası..çete savaşları olacakmış, adamlarımız ile sektör sektör şehirde hakimiyet sağlamaya çalışacakmışız..adam kiralama olacakmış..



yüzlerce araba çeşidi olduğunu söylemiş miydim??



daha fazla bilgi için

oyunu bitirmeye yakın bir pro gamer olarak izlenimlerimi sıcak sıcak aktarmak istedim..



sonuçta çok çok başarılı olmuş..uzaktan söyle bir bakılacak olacak olursak temelde her oyundan bir parça alınmış..en çok göze batan ise karakter üzerinedeki oyuncu tarafından alınan kararlara göre değişmeler nedeni ile simse araba üzerinde yapılan değişiklikler nedeni ile need for speed undergrounda gang warlar nedeni ile biraz biraz taktik stratejilere, basketbol oynama şansı ile biraz nba live serisine bezenmiş, mükemmel bir eser olarak karşımıza çıkmış bir gta oyunu..serinin gerçekten en başarılı versiyonu..arada geçen küçük oyunları da unutmamak lazım, nitekim bir sürü geyik oyun var..dediğim gibi bazen kendi başımıza basketbol oynuyoruz, bazen içkisine bilardo, bazen de dağın başında bir benzin istasyonu içerisinde atari..çok eğlenceli gerçekten..



grafikler: sonuçta koca şehiri gezerken bir kere bile "loading" ekranı çıkmıyor..aradaki görev demolarını saymaz isek..nitekim oyunun grafikleri de son gta vice citye oranla kat kat güzelleştirilmiş..özel efektler ile desteklenmiş..mesela araba ile son sürat giderken o nfs-undergroundun enfes blur efekti eklenmiş..güzel güzel yağmur yağıyor, şimşekler çakıyor, güneş san andreasta etkileyici batıyor..dağ bayır gezer iken elimizde fotoğraf makinesi ile bir sürü fotoğraf çekiyoruz



atmosfer: bir kere şunu belirtmek lazım, bir önceki oyunda bir vice city vardı hatırlayanlar bilir, ortasında deniz, iki yakası olan bir şehirdi..şimdi bu oyunda öyle güzel yapmışlar ki, resmen 3 ayrı şehir var, bunlar karayolları ile birbirlerine bağlı..şık bir haritası var oyunu, dediğim gibi eski oyunu katlarcasına büyük haritası ile..detaylar çok başarılı, üzerinde çalışılmış..tabiki durum böyle olunca atmosfer otomatikman canlı ve oyuncuyu oyunda tutan bir şekilde kendini gösteriyor..eğlenceli hazırlanmış görevleri ile de bu pekişiyor..harbiden canınız sıkıldığı zaman motorunuza atlayıp dağ bayır gezebilir, plaja yüzmeye gidebilir ya da işi güçü bırakıp şehir dışında sessiz sakin bir yere gidebilirsiniz..nitekim mafia olduğunuz için başınızı kaşıyacak zamanınız olmuyor o ayrı..



ses-müzik: yaawww ben ne diyim artık bu oyuna..ne diyeyim bu ses ve müziğe..zaten 10 yıl önce ilk gta çıktığında bomba gibi müzikleri vardı..daha o zamanlardan ne olacağı belli idi..tüm gta oyunlarında her araba çalan ayrı bir radyo istasyonu ve canlı kanlı süper müzik yayınları oluyor..bu özellik zaten gtanın değişmezlerinden..yine bu oyunda da canavar gibi radyolar var..oyunun geneli bling kültürü ve hip hop üzerine olduğundan radyolar ve müzikler genelde bu temalı müzikler çalıyor ama yine de sevenlerin zevkten dört köşe olacağı bir tarz ..ne bileyim, ünlü isimlerin parçaları mevcut..snoop doggun, cypress hillin ne bileyim busta rhymesin müziklerini duydum ben.. ses efektleri de idare eder, hızlı giden imizi asfaltta bıraktığı o "vıııı vıııııı" lastik sesini bile güzel yapmışlar..



oynabilirlik: sadece 300den fazla 4 tekerli araç var desem yeterli olur mu acaba?? forkliftinden tırına, oyuncak helikopterinden harley motoruna, dağ bisitletinden traktöre, sürat motorundan uçağa, kamyonundan otobüsüne, ferrarisinden dodgeuna kadar her bi b.k var..sürekli yaşayan ve keşfedilmeyi bekleyen şehir..gez gez bitmiyor..hatta şehirler arası yolculuğu araba ile yapmak istemeyenler için otobüs seferleri veya uçak seferleri de var..hatta uçaktan atlama diye bir seçeğiniz var ..küçük oyunlar, modifiye özellikleri, işletmeleri ele geçirme ve onların görevlerini yapma, değişik arabalarda verilen görevler ile oyunun ömrü genişletiliyor.. ..zaten görevler bittikten sonra oyunun bitmemesi için ellerinden geleni yapmış rockstar çalışanları..bunu da çok güzel başarmışlar..oynayın görün derim..



yapay-zeka: olmamış, tek yaptıkları silahı alıp üstünüze koşturmak..tabi artık onu da adam akıllı bir şekilde yapsalarda oyun 5 cd değil, 10 cd olurdu..o kadarı kadı kızında da olur diyip hiç takmadan bu seçeneği geçiyoruz..o kadar da sorun yaratılacak birşey değil zaten üstünüze silahla koşuşturan düşmanlar..zaten grupça geldikleri için -siz birşey yapmazsanız şayet- alıyorlar aşağı sizi..kolay lokma oluyorsunuz..



eklemek gerekilen bir başka nokta ise şu ana karakterimiz cj oyun boyunca yaptığı ve ettiği herşeyin oyuna bir fiil etkilemesi..sonuçta bu da oynanabilirliği pozitif yönde aşırı etkiliyor..



uzun lafın kısası alın, oynayın, oyun nasıl olurmuş görün..



eline sağlık rockstar..
vice city'de ortalığın a.ına koyduktan sonra sabırsızlıkla beklemeye başladığımız ve haberini alır almaz nihayet diyip emuleda listeye alıp inmesini beklediğimiz oyun.

hot coffee olayı yüzünden amerikadaki çoğu süpermarkette satılmayan hede. ratingi de m*'den ao*'ya çıkmıştır. rockstarın açıklamasına göre yeni oyunlarda hot coffee olmayacak ve çıkartılacak patchlerle şu andaki cdlerdeki hot coffee'lerde engellenecek. ayrıca, şu andaki gta san andreas cdleri ebayde 80 dolara gitmektedir, amerikalıların ilginçliğini buradan tekrar anıyoruz.

oyunu bir saat önce bitirmiş biri olarak, oyun hakkında bir kaç kelam edeyim..



gta'nın serideki beşinci oyunu olan san andreas, oldukça titiz bir çalışmanın ürünüdür ve sanat eseridir.. gta'nın özellikle son 3 oyunundaki başarısı kuşkusuz hollywood'dan aldığı destekle sağlandı.. gerek oyunun sinematiklerindeki film havası, gerek seslendirmeler * * * oyuna hollywood havası katıyor..



oyunda en çok ilgimi çeken şey ise her taşıt için sürücü kurslarının bulunmasıydı.. araba, motorsiklet sürücülüğü, pilotluk ve kaptanlık okulları sayesinde, sadece gta'da değil diğer bir çok oyunda işinize yarayacak bilgiler ediniyorsunuz.. özellikle pilot olduktan sonra, havaalanında sadece pilotların geçebildiği o kapıdan geçince, vay bee! ben neymişim! diyosunuz.. ben ilk pilot olduğumda bir kaç defa art arda geçmiştim.. neyse..



oyundan zevk almadığını söyleyen varsa yalancıdır veya zevk almasını bilmiyordur.. şimdi, önce internetten nfs undergroundun albümünü indiriyorsunuz ve oyunda kendi trackleriniz olarak kullanıyorsunuz.. sonra, san fierro şehrinde, wangs car showroom'dan beğendiğiniz bir arabayı alıp, şehrin batısındaki modifiye garajına götürüyorsunuz.. aracı kafanıza göre modifiye ettikten sonra, araba kursundaki kızla konuşup evini öğreniyorsunuz.. kızın evine gidiyosunuz ve kızı alıp yemeğe çıkıyorsunuz.. dönüşte sahil yolundan gelirken, broken promises çaldığı sırada nitroyu ateşleyip, sahil yolunu jet hızında alıyorsunuz..
uğruna yaktığım dvd sayısı bir elin parmaklarını geçmiş olan oyun. oynamak nasip olmadı.

harddiskte 5gb civarı boş yer isteyen hayvani oyundur, yok artık lebron james dedirtir.

o değil de herşeyi yapabiliyorsunuz yahu, beni asıl şaşırtan o..oyun bitmek bilmiyor denildiği, çok fazla yan görev mevcut..eyaletin binbir köşesine saklanmış gizli saklı şeyler ve onları bulmak için etrafı gezmek ise oyunu ayrı bir zevkli kılıyor..



bir gökdelenin üstünden sky diving bile yaptım dün sevgili günlük..

oyun güzel zevkli ve aynı zamanda da sürükleyici. oynarken hep babama yakalanıp ulan ilerde işe alacakları zaman oyunda nasıl araba çalınır mı diye mi sorcaklar sana laflarını işitmeme neden olmuştur.

yan görevler hariç hikayenin tümünü bitirdiğinizde oyunun %65'i tamamlanmış oluyor.



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


grand theft auto san andreas

Serbest Kürsü ve Sözlük grand theft auto san andreas Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız grand theft auto serisinin 2004 sonunda çıkması beklenen yeni oyunu..bu seferkinin diğerlerinden çok daha iyi ve yapay zekanın en üst düzeyde tutulacağı söyleniyor. nihayet piyasada olan oyun..bu oyunda önceki versiyonları gibi insanları sadece kesip biçmekle kalmıyor,onların hayatlarını da izleyebiliyorsunuz.her vatandaşın ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.