Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

halka açık kapalı alanlarda sigara yasağı

Serbest Kürsü ve Sözlük halka açık kapalı alanlarda sigara yasağı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız valla aradım bulamadım, varsa uyarsın biri. bu yasağı öngören kanun teklifi meclisten geçerse toplum sağlığı alanında büyük bir adım atılmış olur diye düşünüyorum. nasıl ben oturduğum yerde istediğim gibi osuramıyorsam, keyfince osuranlardan rahatsız olanlar için osurmanın yasak olduğu alanlar açılmıyorsa ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

halka açık kapalı alanlarda sigara yasağı

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 06:02 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart halka açık kapalı alanlarda sigara yasağı

valla aradım bulamadım, varsa uyarsın biri.



bu yasağı öngören kanun teklifi meclisten geçerse toplum sağlığı alanında büyük bir adım atılmış olur diye düşünüyorum. nasıl ben oturduğum yerde istediğim gibi osuramıyorsam, keyfince osuranlardan rahatsız olanlar için osurmanın yasak olduğu alanlar açılmıyorsa sigara içmek gibi içmeyenleri hem rahatsız eden hem de sağlığını tehdit eden bir eylem gerektiğince kısıtlanacak demektir.



sağlığı tehdit etmek de ne kadar klişe. ama gerçek. sağlığım lan. en azından osuruğun sağlığa zararlı olduğu bilimsel çalışmalarla gösterilemedi henüz.

geç kalınmış yasak.



halk olarak her 10 insandan 6'sının sigara içtiği bir toplum olarak bu yasağa ne kadar uyulacağı ise şimdiden beni düşündürüyor. otobüs duraklarında bile sigara içmenin yasak olacağı söyleniyor ki bu yasağa ne kadar hazırız düşündürücü. bu ülkenin bakanı bile * bi sigara keyfimiz vardı, şimdi o da olmayacak tarzı bir beyanat veriyor mesela. ilginç.



yıllardır kapalı alanlarda burada sigara içmenin cezası 234.985.948 tl dir falan gibi ilginç rakamlarla bezenmiş tabelaları hiçe saydığımızı, o cezayı ödeyen insanın yıllardır iki elin parmaklarının sayısının geçmediğini falan biliyoruz. peki ne olacak o zaman? diyelim ki dayım işinden çıkıp, rutin stresini yanına alıp, eve varmak içn otobüs durağının yolunu tuttu. zaten kafada binbir derdi var dayımın. hemen eli sigara paketine gitti ama ceza olduğunu hatırlayınca küfür ede ede sigara paketini tekrar yerine soktu. şimdi bu dayım sinire bağlamaz mı? çevreye negatif elektrik saçmaz mı?



toplumsal bir cinnet yaşatabilecek kadar etkili bir cezadır bu. sigarayı sadece evde içilebilen bir zehir yapacak kadar sağlıklı bir cezadır da ayrıca. umarım hayırlısı olur.

bir sigara tiryakisi olarak sevinçle karşıladığım yasa şeyisi. bir kez içmeyenleri de düşünmek gerek. hatta açık havada bile yasaklıyorlarmış. helal olsun. aslında evimin tuvaletinde de yasaklasalar belki bırakırım.



yasa tasarısını verenlerin fanatik sigara düşmanı vekiller olmasından mütevellit, bu vekiller hakkında görevi şahsi amaçlar için kullanmaktan soruşturma açılması gerekir. reisicumhur olsam hepsini meclisten kovarım. içlerinde bir tane sigara içen adam olsa içim yanmaz.

saptırılmadan tartışılması lazım gelen tasarı. tam metne ben ulaşamadım. gazetelere güvenecek olursak



* tüm kapalı alanlarda



* eğitim, sağlık ve ibadet amaçlı kullanılan binaların açık alanlarında da



* taksi, otobüs gibi toplu taşıma araçlarında



sigara içmek yasaklanacak.



meyhane, bar, lokanta gibi yerler ile tren veya deniz yolunu kullanan araçlarda sigara içmek için özel tahsis edilmiş alanlar oluşturulacak.



şimdi, birisinin tuvaletinde veya doğrudan sokakta açık havada sigara içmeyi yasaklama amaçlanıyorsa bunu iddia eden arkadaş tasarı metnini buraya koyup bizi de aydınlatmalıdır. yukarıda saydığım alanların tümü, yanında sigara içen birisinin doğrudan zarar gördüğü ve bugüne kadar yasaklanmaması eksiklik olan alanlar. tasarıda aşırıya giden noktalar varsa bunu metin üstünden tartışalım ama sigara içmeyen kesimi korumaya yönelik olduğunu düşündüğüm bir girişimi tuvaletimde sigara içmemi de yasaklasınlar bari. diyerek sulandırmak kimsenin bir işine yaramayacaktır.

sulu yasaktır. çorbada tuzu olanlar da bir avuç tuz alıp koşmuştur. o tuz çorba için değildi. hedef şaşırmışlar. ama aralarındaki özel meseledir. tuz benim değil, hıyar hiç değil. karışmayayım.

osuruk duman çıkartsaydı o da yasaklanır mıydı diye düşündürten yasak.

türkiye'de tutmayacak yasak. türkiye'de yaşayan insanlar böyle bir yasağı kabul etmez. kabul edilse bile sigara içene ceza yazmaya gelen görevliye bir paket marlboro alınır sorun çözülür. böyledir bu.

bazı halka açık açık alanları da kapsaması gereken yasak. örneğin sigaradan rahatsız olanlar duman koklamak zorunda kalmadan vapurda dışarıda seyahat edebilmeli, otobüs beklerken yanındakinin adağının** dumanına maruz kalmaktan korunmalıdır.



not: açık havada da mı rahatsız oluyorsun diye atlayan çıkmayacağını umuyorum. o dumanın ne pis bir şey olduğunu hepimiz biliyoruz.

benim gibi pasif tiryakileri üzen yasak. şimdi napacam ben, gidip sigara mı alacam?

uyulmayacak olan yasaklar listesinin yeni elemanıdır.
türkiye'de hangi yasa %100 uygulanıyor ki bunun üzerine düşecekler,sokakta sigara içeni kovalayacaklar diye düşünmeme sebep olan yasak.

yasak uygulamaya konulursa bundan sonra raki içmeye nikotin bantlarımızla gideriz artık. yaşasın sigarasız bir dünya.

sigara dumanından rahatsız olanlara tavsiyem, sokağa çıkmasınlar, egzosttu, bacaydı, fabrikaydı derken eve dönemeden ölebilirler.

türkiye kyoto protokolünü imzalamıyor. kaz dağlarında altın arayacağız diye katliam yapılıyor. antalya'da golf sahası açılacak diye ağaçlar kesiliyor. sokakta bacalardan çıkan dumanlar, hava kirliliği gırla gidiyor. yasalar çıksa da uygulanmıyor, uygulansa da sulandırılıyor, sulandırılmasa bile başkasının hıyarına tuzla koşar gibi yapıp son anda geri dönenler bol.



tüm bu acı gerçeklerin hiçbirisi bir lokantaya oturduğumda arka masadaki adamın, bindiğim taksinin şoförünün, bir alışveriş merkezinin yemek salonunda yanımda sıra bekleyen insanın ya da yağmur altında zorunlu olarak sığındığım otobüs durağında yanımdaki adamın sigara içmesini yasaklayacak bir tasarıya karşı çıkmamı gerektirmez.



benim elimde küçük bir su fısfısı yanımda içenlerin sigaralarını söndürmek veya onlardan bunu yapmasını istemek gibi bir zorunluluğum yok. zaten yasa sigara içmediğim hâlde sağlığı tehlike altına giren benim gibi bir mağduru baştan koruma altına almalı. olası tartışmaları meseleyi karşısındakine saygı düzleminde değil, direkt yaptırımları olan yasal zorunluluk çerçevesinde yürütebilmeliyim.

california eyaleti yasalarına göre halen geçerli olan bir yasak. bırakın kapalı alanı, santa monica beach'de açık havada da içmek yasaktır.

zabıtanın işportadan alışveriş yaptığı bir ülkede uygulanabilirliğinin ciddi ciddi tartışılması gereken yasa.

Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


halka açık kapalı alanlarda sigara yasağı

Serbest Kürsü ve Sözlük halka açık kapalı alanlarda sigara yasağı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız valla aradım bulamadım, varsa uyarsın biri. bu yasağı öngören kanun teklifi meclisten geçerse toplum sağlığı alanında büyük bir adım atılmış olur diye düşünüyorum. nasıl ben oturduğum yerde istediğim gibi osuramıyorsam, keyfince osuranlardan rahatsız olanlar için osurmanın yasak olduğu alanlar açılmıyorsa ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.