Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

hayattan sıkılmak

Serbest Kürsü ve Sözlük hayattan sıkılmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız insanın hayatında yeniyse alışması çok zor olan şey. eskiden der insan, 'eski'yle neyi bir hafta öncesini ya da bir gün öncesini mi kastettiğini bilmeden, eskiden ne de çok eğlenirdim şununla artık neden olmuyo?. en vurucu kelimesi 'artık'tır olsa olsa bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

hayattan sıkılmak

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 06:10 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart hayattan sıkılmak

insanın hayatında yeniyse alışması çok zor olan şey. eskiden der insan, 'eski'yle neyi bir hafta öncesini ya da bir gün öncesini mi kastettiğini bilmeden, eskiden ne de çok eğlenirdim şununla artık neden olmuyo?. en vurucu kelimesi 'artık'tır olsa olsa bu cümlenin, çünkü 'artık' değişimi niteler ve üzer genelde insanı ortada kötüye giden bir değişimin olduğunu farketmek.

sonra da düşünür belki farketmekten ileri geliyordur bütün dertler, tasalar, sıkıntılar. acaba sürekli zehemeheee, hacı çok ta$ak adamsın yeeaahah diyen adamlar gibi mi geçirmek gerekir hayatı?

belki de hiç görmemek, görüp de görmezden gelmeye çalışmaktan daha az acı vericidir der.



sonra sikmişim yaa aha hatun online oldu zehehe der, gider, konuşur eder, uykusu gelir, yatar, uyur, kalkar, yemek yer vs..

sonra da bir gün gelip hayattan ara ara sıkılabilmenin lüksünü yaşadığı, hayattan tekrar sıkıldığı bir anda dalar düşüncelere acaba? diye.

hayat denen bu oyundan sıkılmaktır ki nerede lan bu hayatın exit tuşu? ya da restart'ı yok mu bu dalganın tarzı sorulara neden olur.
günlük koşuşturmacanın daha doğrusu bu meşguliyet mazaretinin arkasına sığınararak,bir süre vucudun metabolik faaliyetleri dışında hayata dair hiçbir eylem yapmamak ve sonrasında durumun kafaya dank etmesiyle etrafa şöyle bir bakıp lan yapacak bi şey yok! deyip sonra da sıkıldım lan bu hayattan denmesi durumudur.



sabahtan akşama değin bilgisayar başında oturmakla eğlenilmez,ilk başta müthiş zevk veren oyunlar belli bir süre sonra tat vermez olur.hayat dışarıdadır ne masa başında ne dört duvar arasında!

tekdüze yaşam şekli nedeniyle yaşamanın keyifine varamamak olduğu gibi aynı zamanda depresyon belirtisidir.

hayattan sıkılmak, mutsuzluğa tamamen alışmakla çözülebilecek bir tür insan sorunudur.

insan değil ağaç olsam...

dallarımın arasından rüzgarlar esse

yapraklarım, çiçeklerim, meyvelerim olsa

mevsimleri yaşasam...

köklerimle toprağın derinliklerine sarılsam.

kuşlar konsa dallarıma, yuva bile yapsalar...

böcekler, karıncalar yollansalar içime...

çürütseler oralarımı

ballarım, sakızlarım olsa,

gövdeme bir insan yaslanıp uyusa...

ben bunları hiç bilmesem sadece ağaç olsam...





*

sevmediği bir işte çalışan,sevmediği bir ortamda yaşamak zorunda kalan insanların içinde bulunduğu durum.

kişiyi ra sürükleyen durumlardan birisidir. hayattan sıkılan insan, bir de diğer tarafı denemeyi düşünür. lakin, gittiği yeri* görünce, bu dünyanın sıkıcı olmadığını anlayacak ve geri dönmek isteyecektir. ama artık çok geçtir...

çok beklenen birşeyin,olayın,durumun beklenen hazı vermemesi sonucu ortaya çıkabilir.

hep uyumak , sadece uyumak istemektir...

hayattan sıkılmak diye bişey yoktur..tamam bazen bazı şeyler 'tamam ulan yeter ben oynamıyorum' dedirtir insana ama öyle bir şansı yoktur kişinin bunun bilinme süreci acılı olabilir..

bu noktada akıldan çıkarılmaması gereken gerçeklik pek basittir. adı üstünde oyun ve oynamak..işte dikkate alınması ve yapılması gereken budur. hayata ne hakediyorsa o verilmelidir..çok zorda kalırsa bırakın o sizden sıkılsın.. e öyle ya bu bir strateji oyunu ise eğer..karşı taraf hayattır..

küçüklükten beri size verilen rolün artık taşıyamayacak kadar ağır gelmesi. çevrenizdeki onca çocuk ruhlu büyük arasında sizin de çocuk olmanıza izin verilmemesi. sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak dizesinin sizin için geçerli olmaması. her durumda metanetli, her olayda ağırbaşlı olmak durumunda kalmak. ben bu görevi ya da rolü herneyse artık kaldıramıyorum. içimde büyük bir özlem çocukluk, geç de olsa yaşanabilir mi bilmiyorum. bu zamana kadar içimi dökme aracı olarak hep yazıyı kullandım. doyasıya ağlasaydım, çaresizliğimi belli etseydim henüz yirmi yaşında hayattan sıkılmazdım belki de.



günlerin ardalanmasından sıkıntı duyan insandır. bir saat sonrasını düşünmek bile onu daraltırken bütün bir hayat fikrini evrenin en ücra köşesine fırlatmak ister.





Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


hayattan sıkılmak

Serbest Kürsü ve Sözlük hayattan sıkılmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız insanın hayatında yeniyse alışması çok zor olan şey. eskiden der insan, 'eski'yle neyi bir hafta öncesini ya da bir gün öncesini mi kastettiğini bilmeden, eskiden ne de çok eğlenirdim şununla artık neden olmuyo?. en vurucu kelimesi 'artık'tır olsa olsa bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.