Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

isaac newton un kafasına düşen elma

Serbest Kürsü ve Sözlük isaac newton un kafasına düşen elma Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız eğer hakikaten calculus'u , ışığın prensiplerini, yer çekimini kafaya düşen elma ya da benzeri olaylar ile bulmuşsa ben bu newton'un afedersiniz ağzına sıçayım. benim niye kafama düşmedi o elmalar, bu ne biçim adalet ey yaradan! newton kafasına düşen elmadan sonra ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

isaac newton un kafasına düşen elma

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 06:50 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart isaac newton un kafasına düşen elma

eğer hakikaten calculus'u , ışığın prensiplerini, yer çekimini kafaya düşen elma ya da benzeri olaylar ile bulmuşsa ben bu newton'un afedersiniz ağzına sıçayım. benim niye kafama düşmedi o elmalar, bu ne biçim adalet ey yaradan!

newton kafasına düşen elmadan sonra gitti yerçekimi olaylarını ve onların alt yapısı olan calculus'u icad etti sonra gelsin kraliyet nişanları, gelsin para ve saygınlık. hayatımda ilk defa olası en dinci halimle şunu diyorum o halde, maharet o kafada değil, o kafayı kendine getiren elmada

hey hey hey, sıçayım böyle işe ben...

pek tabii ki bu elma hadisesi değildir bütün bilimi aydınlatan newton'un teorileri bulmalarına yol açan. değildir, bugün 24 yaşımda öğreniyorum bunu, peki o zaman ne diye kandırdınız lan bizi ? geleceğe dönüş filminde de doktor akım kapasitörünü, kafasını yere düşüp çarpıp bulmamış mıydı ?

4 senedir okuyorum üniversitede, çalışmadım hep bekledim buluş yapmayı. ona buna elma verip kafama attırttım, rezil oldum. bu da yetmedi kafamı duvarlara çarptım. mermerlere zeytin yağı akıttım, sonra üzerinde koştum, hastahanelik oldum. hiçbirinde büyük bir buluşa sebep olacak bir şey gelmedi aklıma. doktorlar beyin hücrelerimin dörtte üçünün gittiğini söylüyor. ben yandım siz yanmayın, nesiller yanmasın. kim o elma geyiğini ortaya attıysa, çizgi filmlere konu ettiyse onun kafasına sıçayım diyor ve nokta koyuyorum...

ah be ah, ne güzel elma armut ile newton olacaktık, büyük adam olup eski hocalarımıza uğrayacak, hocam nasıl koyduk, al bu da nobel heykeli diyecektik , olmadı ulan!

hoca : senden bir bok olmaz, git kendine iş bul, okuma, vaktine yazık.

öğrenci : hocam bekle sen, dur bak bekle

öğrenci : abi şu elmayı al, kafama at şimdi

ark : hay hay

öğrenci : aha, hoca gel lan buraya, söylüyorum bak, e eşittir m çarpı c kare, girdi mi ha girdi mi ? al bu da kanıtı

hoca : bu vakte kadar okudum, kafa patlattım, yıllarımı eskittim, saçlarımı aparttım. millet karı kız peşinde koşarken ben bir sonraki gün çözeceğim problem sayısını hesapladım lakin şimdi şu gördüğüm manzara karşısında saygı duyuyorum evladım...

öğrenci : ohhh ne güzel, anlat anlat ağzından bal damlıyor...

bu noktadan sonra öğrenci hocasıyla dalga geçer, hemen laf sokmanın 100 yolu, büyük insanların büyük lafları gibi kitapları hatmeder, orhan pamuk gibi penguen gibi yürümeye başlar...

yarrabbim, sen ne büyük bir mizah anlayışına sahipmişsin!

ayriyeten bir fizikçi olsam ve yer çekimi kanunlarını anlatan bir kitap yazacak olsam, kesinlikle kitabımın adına bu ismi koyardım.

dedirten cümledir.
yok öyle birşey aslında. isaac newton'un yer çekimi kavramına yere düşen bir elmadan esinlenerek ulaştığı birkaç kaynakta vardır fakat kafasına düşmesi, olayı ilginç ve hatırlanır kılmak için uydurulmuş bir hikayedir. aynen arşimed'in şehirde çıplak koşması gibi.

kimin kafasına düşeceğini biliyormuş elma. senin benim kafama düşse uff ne şans, geldi beni buldu der söylene söylene giderdik.

- ayzek çok balıksın amna koyim yaa !

+ ahahah balığını sksinler olum..n'oldu lan dünyanın şekli nasıl buldunmu lan galililili ! ahahahah sakalını skeyim.

- dünyanın şekli olsa olsa senin gibidir, toptur amına koyim ! balık amna koyim adamın hayatı balık !

+ top mu ? ahahahah hassktir ordan...aaa..lan peder 'in bostanı diil mi lan bu? gel lan iki dakka bakalım olmuş mu karpuzlar, yiriz lan güzelinden bulursak.

- olum senin ekosistemle nasıl bi ilişkin var lan ? sksen girmem o bahçeye, lav mav magma falan bulursun sen bişi icat edersin kesin

+ lau? mag-ma ?

- dünyanın çekirdeği yok mu olum..

+ vay göööt.

- geçen karpuz yerken aklıma geldi lan, boşboğazlık yapma amna koyim sağda solda.

+ bana laf ediyo lan bi de. habitatını skeyim senin.

kimi kaynaklarda böyle bir elmanın olmadığı rivayet edilir. yani newton efendi için hiçbir buluş tesadüf değildi, gayet de kafa yorup bulduğu bir gerçeklikti yerçekimi. niye böyle bir şey uydurulduğuna dair bir rivayet şu: newton amca, uzun seneler üzerinde çalıştığı, fakat kitaplaştırmak için erken bulduğu diferansiyel hesap yönteminin manş denizi'nin ötesinde bir cermen olan leibniz tarafından ahan da böyle bir şey buldum diye açıklanmasına pek sinirlenmiş, benim çalışmalarımı çalmış demiş. sonra da hem diferansiyel hesap, hem de yerçekimi kanunu'nun geliştirilmesiyle ilgili elma hikâyesini uydurmuş.

bu rivayeti aktarana bir türlü ulaşmak nasip olmadı. üzerine düşünmek gerek: bir insan neden birine kızıp da kafama elma düştü diye bir şey uydurur ki? ne mantığı var? belki de easy company nikli yazarın dediği gibi bunlar reklam kokan hareketlerdir. bilemiyorum. bildiğim tek şey bir penguen karikatürü:

sokakta iki eleman var. biri çırılçıplak, elinde hamam tası varken koşuyor. yaşasın, suyun kaldırma kuvvetini buldum diye bağırıyor. karşısında bir adam, elma ağacının altında oturmuş. kafasında şişlik var. yaşasın, yerçekimini buldum diye haykırıyor. bunları camdan izleyen, bir elinde parşömen, bir elinde deney tüpü, önünde karmaşık bir deney düzeneği olan bir adam daha var. şöyle diyor: amına koduğumun şanslı ipneleri!

iyi bok yemiştir.

havva'nın adem'e yedirdiği elmadan daha hayırlı olduğu kesindir

hayrı havva'nın adem'e yedirdiği elmadan göreceli olarak daha az olduğu kesindir

insanlık tarihinde en çok hatırlanan olayları genelde elma ile cereyan ediyo** acaba diyorum bu meyvede mi bi sakatlık var lan?

insanları dünyaya indiren bu meyve, fiziğin en temel kanunlarından birini bulduran bu meyve... lan yarın öbür gün bize ışık hızını geçirttirip efendime söyliyim galaksilerde halay çektirtmesin ?

Kaynak: İtüSözlük

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks