Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

itü sözlük ü yeni nesil yazarlar bozuyor

Serbest Kürsü ve Sözlük itü sözlük ü yeni nesil yazarlar bozuyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tamamen algılama konusunda biçare duruma düşmüş yazarların biraz da itü sözlük'ü sevmelerinden dolayı konuya gerekenden fazla duygusal adeta bir emo tribinde yaklaşmaları sonucunda oluşmuş olan bir feryat cümlesi. sözlük dediğimiz kavram sadece o güne ait girilerden oluşmayıp, 2004 yılından beri ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

itü sözlük ü yeni nesil yazarlar bozuyor

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 07:01 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart itü sözlük ü yeni nesil yazarlar bozuyor

tamamen algılama konusunda biçare duruma düşmüş yazarların biraz da itü sözlük'ü sevmelerinden dolayı konuya gerekenden fazla duygusal adeta bir emo tribinde yaklaşmaları sonucunda oluşmuş olan bir feryat cümlesi.

sözlük dediğimiz kavram sadece o güne ait girilerden oluşmayıp, 2004 yılından beri çeşitli bilgileri, verileri bünyesinde barındırdığı için resmin bir bütün olarak incelenmesi kanaatindeyim. gün geçtikçe bilgi ve kalite düzeyi olumlu bir korelasyon ile yükselen itü sözlük'ün sadece benim gözlemlediğim kadarıyla 11 aylık bir süreçte bile hızla geliştiği gerek sitenin tıklanma oranlarından, gerekse her türlü görüşteki yazarların çoğalması ile açıkça belli oluyor. her ne kadar önce bilgi, sonra geyik isimli gizli kuralın birçok kez dışına da çıkılsa, ortamın estetiği gerçekten göz yaşartıcıdır.

ocak ayı'nın ilk günleri ile haziran ayı'ndaki büyük çaylak affı olarak da nitelendirilebilecek olayın gerçekleştiği günlerde sözlükte çok sayıda giri bulunmasından mütevellit okuma olayının zorlaşması birçok okur ve yazarı sıkıntıya sokmuşsa da son birkaç aylık dönemdeki girilerin kalitesi gerçekten sözlüğün doğru yerde ilerlediğinin işaretidir. google'dan bile teknik veya özel birçok konuda aratılan bazı kelimelerin sadece itü sözlük'te bulunması ise sözlük açısından çok olumlu bir gelişmedir.

eleştiri adı altında insanlar, tematik yapan veya çok giri giren insanları kötüleyeceklerine, forum niteliğine dönüşmüş, bakınız savaşlarının yaşandığı günleri hatırlamaları, kanımca sözlüğün ağlama duvarı'na çevirmiş olan seri eksi oy veren ibne başlığındaki girileri incelemeleri ile dev rep ağlarını araştırmaları daha doğru olur.

ekleme: bu yazıda kesinlikle herhangi bir şekilde birileri kötülenmemiştir. bu yazı sözlüğe geçmişte çok büyük faydaları olmuş küskün yazarlara* yapılan bir çağrıdır. şu saatten sonra ölen ölür kalan sağlar bizimdir felsefesi bana dokunur.

süreç içinde gelinen nokta ile de kendi kendisini makul olmayan bir görüş olarak anlatma kapasitesine sahip bir tespit. sanal alemdeki bu sözlük komünitesinin, ilk hayat bulduğu zamanlardaki en büyük makarası, başlık içindeki bkz'ların olması ve yazarların bkz vermek ile eğlenmeleriydi.

bu kaliteli eğlenceyi üreten zihin, zamanla bu durumun artık levent kırca'nın sarhoş tiplemesi gibi bir şey olduğu gerçeğini de ortaya çıkaran zihin olarak kaydını düşmüş sözlüğe + .

yoksa, yeni nesil olup da büyük bir çoğunluğun takdirini kazanmış, güzel paylaşımlarda bulunulan ve takip edilen yazarlar var. yeni nesil yazarlar hakkında en kötü eleştiri, yaş ortalaması hususunda olabilir. internet kullanan jenerasyonun devir daimi yani. bunun da üstesinden ya moderasyon ekibi yaşı gereği kanı deli akan kişilerin sözlüğe zararlarını tartıp kendilerine kanat ve hale hediye ederek hadi der, ya da bu komünite, oluşturduğu kemik kültürle bu tavrı silik hale getirir.

sözlük ya da itü sözlük başlığı dışında bile bir tür şimdiki nesil çok rerörerö yaklaşımı kokuyor. yani, tarihe kazandırılmış güzel bir genellememizdir.

yeni nesil yazarım eski okuyucuyum. bir eksiklik var gibi tadında ama bunun sorumlusu yeni nesil yazarlar değil, eksikliğini hissettiğimiz uzun süredir yazmayan yazarlar bence. ara veren ya da canı sıkılıp gidenlerin yazılarını özlüyoruz!

kesinlikle doğrudur.

ne bozukluk varsa hep beşinci nesilin altından çıkıyor. hele altıncı nesil hele yedinci nesil onlar tam facia zaten.

edit: bu başlığa şimdilik yazan sekiz kişinin yedisi dördüncü nesil, yani bilemeyeceğim..

sözlükte kimin yeni nesil kimin eski yazar olduğunu bir okuyuşta anlayan, sözlüğe girilen girilerin yüzde 99'unu sabaha kadar okuyup, sözlüğün o gün iyi mi kötü mü olduğuna karar veren. daha sonra okuduklarını içselleştirip, eski zamanlarda aklında kalan bir dolu giri ile kıyaslayan ve yakın zamanlarda gidişatın hiç iyi olmadığına karar veren, gidişattaki bu bozulmanın tahlili için her gün okuduğu binlerce giri içinden iyi ve kötü olanları kafasından ayırıp hangisinin eski hangisinin yeni yazarlara ait olduğunu kestirip en nihayetinde sözlüğü yeni nesil yazarların bozduğuna karar veren, itü'lü bir arkadaşın, arkadaşlar arasında yaptığı tespit. kendisi itü sözlük'ün lokomotifidir, herkes sözlüğe girdiğinde ilk onu arar ve ilk onun yazılarını okur. o bir idoldür gerisi hep buraları bozar...
sözlüğün şu anki yapısına, girilerin kalitesine bakıldığında çok da doğru olduğu söylenemeyecek önermedir. arada birkaç tane sivri örnek çıksa da ekşi sözlükteki altıncı nesil alımı zamanında yaşanan düşüş problemi burada çok fazla görülmemiştir. dördüncü nesil yazarlar arasında eski nesillere oranla daha kaliteli girileri bulunan yazarlar vardır. en önemli kısmı bu önermenin her yeni nesil alımında tekrarlanacak olmasıdır.

şizo*: olum vazgeçelim bak. siktir et, gel kuru et falan yeriz.

ronn: lan geldik buraya kadar geri mi dönülür. az kaldı açıyorum kapıyı zaten.

alkolik*: geldim lan geldim.

şizo: o poşet ne lan!?

alkolik: bira aldım oğlum. hem serverlara bakar hem demleniriz.

ronn: manyak mısın oğlum!

alkolik: ne var lan göt. canım çekti.

ronn: kafanı skim senin. heh açıldı kapı.

şizo: çabuk girin girin.

şizo: ahh mnskim! amma alçakmış lan buranın tavanı.

alkolik: ehahaehahe! iki dakka ağlama mk.

şizo: gülme lan!

ronn: taam lan sessiz olun. off be serverların güzelliğine bak.

alkolik: bu mu lan itü sözlük.

ronn: evet bu.

alkolik: bu ne amına koyim lan. ben de bi şey sandıydım.

şizo: hadi çıkalım oğlum. gördük işte göreceğimizi.

ronn: statü sisteminin nasıl çalıştığına bakmadan şuradan şuraya gitmem.

alkolik: aha yarra yedik. ben bir bira açıyom kendime.

ronn: bana da ver lan.

alkolik: mk çok içtik yine. ben işemeye gidiyom.

şizo: dur oğlum gitme bi yere. çıkıcaz zaten şindi. hadi be ronn bulamadın mı daha?

ronn: iki dakka durun be!

alkolik: eeeeehh ben tuvalete gidiyom mk... hassktir!

şizo: noldu lan ekrana!?

ronn: lan alkolik götü ne yaptın!?

alkolik: ne biliyim lan bi kabloya takıldım ama.

ronn: öküz!

şizo: hay mına koim yaa! size uyanda kabahat! dur şu kablo galiba. heh geldi görüntü.. bu ne la!!!???

ronn: !!!??? mavi ekran geldi. alkolik napıyon lan kasanın arkasında?

alkolik: oğlum düzeltiyoz işte.

ronn: neyi düzeltion lan! mavi ekran verdi alet. ne bok yedin yine?

alkolik: kırmızıyı kestim oğlum.

ronn: ne kırmızısı lan?

alkolik: kırmızı kablo mk. onu kestim, filmlerde varya hani.

ronn: bomba mı lan bu? şimdi yarra yedik işte!

alkolik: ehhh zikmişim serverı, ben işemeye gidiyom. zaten bi boka benzemiyordu. benim evdeki kasa daha güzel lan!

ronn: ??

şizo: ??

http://img520.imageshack.us/...

kullanıcı: arı bu defa fena sıçtı. allam, sen koru yarabbim!

Kaynak: İtüSözlük

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks