Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

itü sözlük yazarları oyun kartları

Serbest Kürsü ve Sözlük itü sözlük yazarları oyun kartları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız eskilerden futbolcu kartlarına* hitaben, hoş mavrasıyla, geyik muhabbetiyle sözlüğün her köşesinde kendisinden bir iz bulabileceğimiz nadide yazarlarımıza yad edilmiş oyun kartlarıdır.. fikir aşamasından üretime son sürat geçmiştir..kısa bir sürede çok büyük bir ilgi ile karşılaştığından dolayı seriler halinde yayınlanmasına karar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

itü sözlük yazarları oyun kartları

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 07:01 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart itü sözlük yazarları oyun kartları

eskilerden futbolcu kartlarına* hitaben, hoş mavrasıyla, geyik muhabbetiyle sözlüğün her köşesinde kendisinden bir iz bulabileceğimiz nadide yazarlarımıza yad edilmiş oyun kartlarıdır..



fikir aşamasından üretime son sürat geçmiştir..kısa bir sürede çok büyük bir ilgi ile karşılaştığından dolayı seriler halinde yayınlanmasına karar verilmiş kartlardır..ondan dolayı can-ı gönülden kartı olsun diye çığırtan kimi yazarlarımıza buradan biraz daha beklemelerini rica edeceğim..nitekim herkesin kartı olacak, firmamız elinden geleni ardına koymuyor..



ilginiz ve alakanız için tekrarda çok teşekkür ederim..finansman sağlayacak ve kartları bastıracak, yeri geldiğinde oynayacak arkadaşlarımız bile var..sizlerin bu gazı olmadan bu kartlar oluşamazdı, ben de sizlere çok minnettarım..ilham verdiniz bana..



__________________________________________________



seri i : ilk saldırı.......................................

çıkış tarihi: 25.07.2007

kartların arkası:

assassin

azureel

azwepsa

great dilemma

kilim motifli kazak

mavio

olahabeoy

spotless mind

ucurtma

zeus





seri ii: gücün ve büyünün dansı...............................

çıkış tarihi: 08.08.2007

kartların arkası:

ascella

chixculub

ichgeheindaskino

kitiara uth matar

lefteyenine

overwhelm4ever

sarhoş ejderha

ya moor





seri iii: karanlığın ruhu.............................................. .

çıkış tarihi: 20.03.2008

kartların arkası:

ceyyar kermit

closer

diazepam

hplovecraft

kayser sozer





seri iv: gümüş rüzgar ............................................... açıklandı

çıkış tarihi: temmuz sonu gibi

alkolik2000

iao

ikiguzelhareketbirden

jassmine

noscho

vera

yakışıklı değil ama karizmatik

__________________________________________________

seri i: ilk saldırı



-prologue-



* * *







assassin



serinin en önemli saldırı kartlarından birisi..assassin yüksek ayar gücünü ile laf ebeliğini sentezleyerek ortaya muazzam bir saldırı stili çıkartabiliyor ..yetenekleri arasındaki keskin nişancılık sayesinde nokta atışı yapabiliyor, ince hesaplara korkusuzca girebiliyor, temiz kafa kesiyor..diablo 2 özelliği ile dokunmadan mouseları bozabiliyor..optik olsun, kablolu olsun, wireless olsun hiç fark etmez assassin için, her daim bir cenabetlik üzerinde..kurabiye canavarı kılığı içinde "akıllı ol, akıllı!" diye tehditler savurduğunda ne yazık ki karşısında yapacak bir şeyiniz kalmıyor..oracıkta diz çöküp, merhamet dileniyorsunuz..şanslıysanız yaşamanıza izin verir..



azureel



serinin en defansif kartlarından biri..azureel adeta bir cin gibi düşünüyor, taktiksel saldırıyor, planlı programlı yaşıyor..sözlükte 4 kedi gücünde..assassin gibi lafları, onun da en ölümcül silahları..msn isteme konusundaki zaafını ustaca gerçekleştirdiği laf ebeliği ile kapatmasını çok iyi biliyor..kızınca bir anda bitirebiliyor karşısındakini..diğer yandan kısfmet shot özelliği ise apayrı bir yeteneğidir..ama dediğimiz gibi, kendi başına yarattığı kedi teması sayesinde çok uysal ve sevecen bir tavrı da ortaya çıkmış oluyor..böyle vandal, vurdu-kırdı bir adam değildir o..sakin, relaaax man!..duruma göre işte, dedik ya stratejik işte..bilgisayar teknolojisi &amp seri oylama hakkındaki becerilerini konuşmayacağım bile..



azwepsa



serinin bilimsel kartlarından birisidir..çılgın bir mühendis, deli bir profosör değil ama yine de normal olmayan davranışlara imzasını atmış ve atacak bir karakterdir kendisi..ama kesinlikle kötü bir niyeti yoktur..insanlığa adamıştır azwepsa kendini..onları çok sever..onlar da onu çok sever! böyle böyle repler gelir gider..sözlükte rep olaylarını ondan daha iyi bilen birisini bulamazsınız! özel güçleri arasında "beygir gibi giri girmek" ve "arka planda sessizce çalışmak" bulunuyor..severek oynanılası, üzerine değiş tokuş yapılmaması gereken değerli bir kart..



great dilemma



yine serinin dâhi kartlarından biri..great dilemma ayrıca serinin artifact kartlarından birisidir..çünkü bu karakter kadar delirmekle, yüksek zeka arasında gidip gelen, o ince çizgiyi tutturabilen bir karakter bulamazsınız! tek dezavantajı msn ile..pek yıldızı uyuşmuyor o teknolojiyle..ama yine de diğer konularda gerçekleştirdiği çalışmalar ile büyük yankı uyandırıyor..özel yetenekleri arasında "geeeeet frenzy!" de bulunmaktadır..nedir o?..gecenin bir yarısı msnden sesli mesaj atarak "aşk sabunsa köpürt beni pakize" diye didaktik laflar edebiliyor ya da "al sana iiiiiğğğyyyypppppp*" diye sizi beklenmedik bir anda yakalayabiliyor ve kalp krizi geçirtebilir..kral kart!



kilim motifli kazak



serinin en delikanlı karakterlerinden birisidir..ayrıca sözünün eridir..bir söz verdi mi yapar, harbicidir..yaz gününde dahi sırtında o kilim motifli kazağını eksik etmez..tüm çemçük ağızlıları bir anda toplayıp*, galeyana getirebilecek bir yetiye de sahiptir..ağrıca tokadı kamyon çarpmış etkisine sahiptir, aman diyeyim, kendinizi koruyun bu gazaptan..esrara karşı tutumu konusunda da hiçbir şey söylemeyeceğim..boğar valla..resmi, serinin kutusunda da bulunmaktadır..ondan dolayı hologram kaplı bir karta sahiptir..



mavio



serinin masterpiece kartıdır..rare itemıdır..kıymetlimisss..itü sözlükün maviosu aynen formula pistlerin schumisi, gotham cityin batmanı, rocknrollun elvisi, starwarsun yodası gibidir..o, vazgeçilmez geyik muhabbetinin maça asıdır..özel yetenekleri arasında inanılmaz bir taklit kabiliyeti bulunmaktadır..bundan da ileri, hoşlanılan kızdan gelen alakaya ilgisiz kalmak gibi lükslükleri de bulunur..elit bir kişiliktir, en değerli kartımızdır..



olahabeoy



serinin saldırı kartlarından bir tanesi..assassin ile çok iyi bir takım olabilen olahabeoy, yüksek saldırı statleri sayesinde çekinmeden ileri sürebileceğiniz bir karakter..azimli bir fedai, korkusuz bir katil! burst mode ile allahına kitabına boşaltıyor, darmadağın ediyor ortalığı, mermi manyağı yapıyor karşısındakileri..var mı ulan?! var mı daha isteyen?! you talkin to me?! söylemeden geçmeyeceğim yüzünde çok karizmatik bir kesik var, gerilim yaratıyor!



spotless mind



$potle$$ mind, $erinin en değerli kartlarından biri$i..pahada ağır, yükte de ağır..petrol zengini bir $eyh..ilk saldırıdan yıllar önce anlatılan hikayelere göre* kendi$i 3 tane petrol platformunu $atarak arabi$tan yarımada$ına uzaydan görünecek $ekilde "bok ye" yazdırmı$tır..geceleyin parlıyormu$ bir de..o derece görgü$üz, paraya para demeyen, ona da "bok ye" diyen bir bankermi$..özel yetenekleri ara$ında "taşı sıkıp da petrol çıkarmak" varmı$..



ucurtma



serinin en entel, en dantel kartı..oturmasıyla, kalkmasıyla, konuşmasıyla tam bir elit, tam bir beyefendi, görgülü bir karakterdir..39 yıl italyada yaşamış, italyanları çözmüş, yemiş bitirmiş bir efsanedir..orada o kadar çok sevilmiştir ki heykelleri dikilmiş, adı meydanlara verilmiştir..rep seviyesi dağları devirmiş, gökyüzünü kaplamıştır..çok sevilmiştir, çok sevmiştir..öte yandan 4s kuralını yıllar önce bir akademik çalışma sırasında kendisi bulmuştur..gür sesi diyarlar öteden duyulandır! öyledir böyledir, bir tanedir..



zeus



serinin en uzun boylusudur..ilk saldırı ordularından kırmızı alayın baş komutanlarındandır..yardımcısı kral great dilemma'dır..sohbeti ile sözlük arabirimini kastırdığı için karşı taraftan kolayca msni alabilmek diğer bir stratejik özelliğidir..taktikleri çok canlıdır bu konuda..kate austen hakkında laf söylendiğinde ise lanetini hiç esirgemeden dağıtıyordur.. diğer özel yetenekleri arasında "mantar gibi bir yaratıcılık" ve "lost ne lan tarikatı başkanlığı" da bulunmaktadır..

internet dünyasının asil kahramanlarının sadece ticari kaygılar göz önünde bulundurularak hazırlanmış kartlarıdır. magic the gathering, pokemon ya da ilkokul önü futbolcu kartları gibi klişeleri tarihin tozlu raflarına teker teker yerleştireceğinden şüphe yok.



her pakette 12 kart var, 2 serinin de tanıtımının tamamlanması ile beraber özlem bitecek ve kartlar raflardaki yerlerini alacak. geçen baskıdan 2 paket aşırdım, hep zeus'un kartlardan çıkıyor yahu. zaten en dandiği de o. matbaa ile anlaştım gizli gizli, benimkini hologramlı yapmışlar, çok çılgın. zaten en iyi kart. geçen mahallede biri geldi mesela, 1 tane mavio, 3 tane olahabeoy, 2 tane de great dilemma kartı teklif etti umursamadım bile.

zeus'un derin çalışmları sonucu ortaya çıkmış bir olaydır.bir direniş,bir haykırıştır adeta.diğer klişe oyun kartlarını skerteceği bellidir zira az önce inşaatın 2. katına çıkıp ''taso kapış yapıyorummm'' diğer bağırdık tasoda paso kekilen çocuklara hibe ettik ordan alabilirsiniz.papaz'ı kaçırttık papaz kaçtı oldu,joker de güzel bi anima şarkısı evet.

devamının gelmesi beklenen proce. aldığımız istikbarata göre bir kısmı bitmiştir. piyasaya sürülmek üzeredir.

zeusun acil olarak telif haklarını alması gereken oyuncu kartlarıdır. tüm sözlük ahalisi tarafından çok sevilmiştir* duyduğuma göre korsana düşmemesi için tüm sözlük yazarları ellerinden geleni yapıyormuş.

sözlüğün isviçreli bilim adamı zeus tarafından yapılmış kartlarıdır. adamın işi gücü yok sürekli böyle yapması hakikaten çok zaman alan, çılgınca güldüren, hatta düşüncesi dahi güldüren işler yapıyor. ruh hastası desem değil. adamı gördüm birlikte içmişliğimiz var. elinde bi fotoğraf makinesiyle beni taciz etmekten başka bi yanlışını görmedim.



konumuz kartlar mıydı? lan ben demedim mi sana osurunca ateş çıkartıcam ben diye? niye hala benim gür sesimle taşşak geçion olum? allah vergisi hayret bişey.



yazar-yönetmen-prodüktör-herbişey zeus'a not: italya'da yaşatmıcam seni. tüm kapılar yüzüne kapanacak. taşşaklarını tartacak terazi bulamayacaksın! manyak herif.

seri ii: gücün ve büyünün dansı





ascella



ascella, bir big mac uğruna görevinden vazgeçmiş tanrının bir meleğiydi..big macin tadını daha da iyi hissedebilmek için meleklikten insanlığa geçmişti..nam-ı diğer bir fallen angeldır..çok pis bir rep seviyesi vardır..insanlar onu çok sever..tatlı bir insan olarak dünya üzerinde hayatına devam etmektedir..isminin anlamı hakkında konuşmak istemiyor ki zaten insan olduktan sonra "anosias" ismini kullanmaya başladı..yoğun duygular içinde alıştığı insanlığın tadına varmaya çalışıyor..arada bir lost teorisyenliğine de kafa yoruyor..elinde big maciyle tabi..



chixculub



hindistanda insanlar ineklere, inekler ise chixculuba tapar..bu böyle biline..kendisi bu konuda çok detaylı çalışmalar yürütmüş ve anatomisinden doğasına, karakterlerinden nasıl bir sosyal düzen içinde yaşadıklarına kadar inekleri mercek altına almıştır..ee, haliyle sevmediğini söyleyemeyiz, büyük bir hakaret etmiş oluruz kendisine..seveni de çok, rep konusunda baya cömert..mütevazi de..en başarılı alanlarından bir diğeri ise msn alma..her tür dedikodunun kaynağıdır kendisi..başka bir evrende ise* onu bir parti başkanı olarak görmekteyiz..politikacı yönünü çok iyi geliştirmiş ve "çok önemli parti"yi meclise sokmayı başarmıştır..halk ona demokrasinin bekçiliği görevini vermiştir..taktiksel açıdan onu kullanmasını bilen ellerde değerine değer katacak bir karttır..



ichgeheindaskino



çıkardığı sekizinci almanca eğitim kitabıyla en sonunda istediği başarıyı yakalayan ichgeheindaskino, bundan önceki tüm kitaplarında kelimeler arasında boşluk bırakmadan yazdığını ve bu yüzden başarılı olamadığı farketti..neyse, zararın neresinden dönersek kârdır..neymiş o zaman

ich gehe in das kino!

ee, dedik o kadar, kitaplar yazdı diye..doğal olarak laf ebeliği başarılı bir düzeyde..serinin defansif kartlarından..ilim, irfan insanı..msnde iyi geceler demeden çıkanlara çok kıl olur, gerektiğinde en kral ayarı verir..keyifli muhabbetlerin kaynağıdır..scofieldı* kaçırıp erkeği yapma formülünü çözmek üzere..pek rahatsız etmeyin şu aralar..



kitiara uth matar



serinin saldırı kartlarından birisi..iv. nesil savaşçılara laf atmasını çok iyi biliyor, ama unutmamalıdır ki kendisi de iv. nesil bir savaşçıdır..dönüp dolaşıp vurmasın seni o bumerang! şaka bir yana ayar gücü ve laf ebeliğini çok başarılı kullanan, çoğu büyücüyü hayretler içerisinde bırakan lanetlerin kilidini açabilen bir priestessdır..ona karşı dikkatli davranmak gerekir, yoksa başa fena bir derdi alırsınız..kuzey topraklarının berisinde bulunan soğuk ülkeden geliyor, katılıyor seriye..



lefteyenine



serinin en radyoaktif saldırı kartlarından birisi..üstün saldırı gücünü etkili bir şekilde kullanabilirseniz bu kart, elinizde ölümcül bir silaha dönüşebilir..atom bombasının mantarına benzeyen bir kafa yapısı olduğunu iddia ederler..ben ise karakterini bir atom bombasına benzetirim..sinirden patladı mı ortada hiçbir şey bırakmaz..ister sevin, ister sevmeyin bu böyle bir adamdır.."from where you dont like, beybi"



overwhelm4ever



aslında eski nesillere ait, yaratıcı bir karakterin kartıdır..insanlarla iletişimi baya gelişmiş bir karakterdir kendisi..aldığı msnlerde çok keyifli muhabbetlere yelken açar..öte yandan çok güçlüdür, kuvvetlidir..sabahlara kadar body building salonlarından çıkmaz! vakt-i zamanında 84,5tan 5 vermeyen resim hocasını dövmüştü bir de..her ne kadar resim çizmeyeceğim bir daha diye tövbe etse de kariyerini bu yönde geliştirmiştir..kader, ağlarını üzerine örmüş, onu kötü oyunlarına alet etmesini bilmiştir..en special saldırı son saniye üçlüğüdür..bunu yüksek şansını tanımlayan bir metafor öğe olarak görebilirsiniz..



sarhoş ejderha



serinin masterpiece kartıdır..itü sözlükün nadir celebritylerinden biri olan sarhoş, çok çaktırmasa da saldırgan karakterli bir karttır..çok kral katana kullanır..çakrasını bir noktaya toplar, meditasyon yapar ve seri ayarları ile sizi darmadağın edebilir..ansızın karşınıza çıkar ve msninizi daha siz söylemeden alabilir..akıl okuyabilir yani..dahası siz yapmadan o espriyi patlatır güldürür, siz konuşmadan o demecini verir gider, siz osurmadan o sıçar batırır..boylumlama krallığının ebedi kralıdır..candır!



ya moor



küsüratlı sayı verip de inandırıcı olmayı başarabilen çakal bir karakterdir..bir de bunun üzerine boncuk bakış saldırısı ile karşısındaki istediğini yaptırabilecek bir duruma erişir..duruma göre hem defansif hem de agresif bir temaya bürünebilecek bir karttır demek istiyorum ama kendisi bir sebze kadar sakindir*..ondan dolayı onu taktiksel olarak kullanmanızı tavsiye ederim..eğer ona karşı koyabileceğin bir kartınız yoksa çiğ börek koklatın burnuna..hemen oracıkta sakinleşir ..

seri iii' de ben de olmalıyım dedirten oyuncaklar

yahu yaşınızı başınızı almış, evlenseniz çocuğunuz olur ya da en azından bi ihtimal olabilir moduna girmiş insanlarsanız, ne diye böyle çoluk çocuk işleriyle uğraşıp ufak hesaplar peşinde koşuyorsunuz, komik mi lan bu şimdi sözlerine maruz kalan kişilerin sevimsiz oyuncağı. sonuna rakam da konulsaydı bari. daha hoş olurdu. yazarlar birbirileriyle oynayıp yutup yutulurlardı. mesela benim yutmak istediğim bi yazar var, ahh içim bi hoş oldu, kağıt anlamında yutmak yani. eee neyse sırada şu da olsun bari: itü sözlük yazarlarının patetes baskıları.



nedense bana kalabalık okul müsamerelerini hatırlatıyor bu kartlar, sizin de çocuğunuz oynuyor bi bilet almaz mıydınız diyen şirin öğretmenleri, eee evet, kiminin çocuğu prens kimininki ağaç kimininki de tavşan oluyor, hepsi bi şeyler oluyor ama, sırası gelince perdede saniyelik de olsa gözüküyor, baba-anne oğlum sen niye prens değil de ağaç oldun diye hesap sormuyor, belki de biliyor çocuktaki potansiyeli ve verdiği paranın karşılığını bi şekilde aldığını düşünerek huzurla evinin yolunu tutup uyuyor. rüyasında sözlük yazarlarını görüyor sonra, üzülüyor, bak bu daha samimiymiş, günahını almışım çocuğun diyor.



-eğer sözlükte bir oyun kartı olma şansınız olsaydı tercihiniz ne olurdu?

-hıı güzel bi soru. cevap veriyorum: zatoichi



yepyeni serisiyle * bugün aramızda olacak oyun kartlarıdır. alınan duyumlara göre çizgi ilk iki seriye göre daha farklı olacakmış. ayrıca şu ana kadar ki en karanlık ve tehlikeli temaya sahip kartlarmış. sabırsızlıkla bekliyoruz.
seri iii: karanlığın ruhu









ceyyar kermit



aslında kurbağa kadar karanlık ve mistik bir hayvan daha görmedim..bu imajı insanları korkuttuğu içindir ki kermit gibi bir karakteri yarattılar..biraz şirin, biraz ne bileyim sevimli gözüksün diye..yoksa bir kurbağayı gece karanlığında gördünüz mü?! korkudan ne yapacağınızı şaşırırsınız, valla..o derece etkiler o cam gözleriyle, yemyeşil parlak derisiyle, kulaklara zarar sesiyle..öte yandan dallas'ın j.r.'ı hakkında hiç konuşmuyorum bile..hele hele bunların sentezini yaratmış, nick olarak seçmiş birisini hayal bile edemiyorum..nasıl bir ruh halidir, nasıl bir manyaklık katsayısına sahipsin sen öyle?! post-modern çılgın atan seni..koruyun kendinizi derim, serinin en garip/aktif saldırı kartı ile karşı karşıyasınız..



closer



birbirinden etkileyici karakterlere ve bambaşkaymış diyebileceğiniz bir senaryoya sahip closer adlı filmi izlemiş miydiniz? filmi bitirdikten sonra içinizdeki o garip hisse anlam verebilmiş miydiniz? bir ağrı girmiş miydi karnınıza, takılmış mıydı boğazınıza sahneleri? aydınlığın aksine karanlık düşünceler arasında kaybolmuş muydunuz? yoksa herşey bittikten sonra eyvallah be güzel filmmiş, natali de taş gibim diyip dvdsini kutusuna koyup rafa mı kaldırmıştınız? he? sorarım size? nasıl bir ruh haline sahiptiniz? güzel filmdi ama, natali taş! yalarım!



diazepam



hayatında yeteri kadar bela yokmuş gibi, bir de buna daha fazlasını hiç çekinmeden eklemiş birisi ile karşı karşıyayız..tatlı belalar ama bunlar..yanlış olmasın..seviyor belalarla uğraşmayı..kontrolü tutuyor elinde..bak, nelerden bahsediyorum, dikkat et ey yazar..uyuşturur vallahi adamı, çok etkili defans güçleri elinde tutuyor bu adam..dikkat et söylediklerime, bir kulağından girip, öbür kulağından çıkmasın! serinin en renkli, en cıvıl cıvıl kartı diye burun kıvırma, adam kendi yarattığı derde yine kendi deva oluyor..buna tezatlık denmez, güç kontrolü derler..akıllı olun, serinin en sürpriz kartı önünde saygıyla eğilin!



hplovecraft



gün ışığında bile rahatsız eder bu kart sizi..teminatı benim..gece karanlığında ise ortalığa çıkarmamanızı şiddetle tavsiye ediyorum..kendine has kadife kılıfı ile sunuluyor bu kart size..önüne gelen herkesin o kılıfı açmasını da önermiyoruz..öte karanlık, öte gotik! sonsuza kadar yaşayan ölü değildir..ve tuhaf zamanlarda ölüm bile ölebilir..dikkat edin demiyorum, akıllıysanız şayet yanına yaklaşmazsınız bu kartın..kendine has güçlerinden biri ölümü bile öldürmesi ..konsepti en canlı yaşatan kart..serinin kritik saldırı kartları arasında yer alıyor..



kayser sozer



hey yavrum hey! bu günleri de mi görecektik!? serinin masterpiece'ı dememe gerek yok umarım..ahalinin en beklemediği bir anda ortaya fırlamış, ayarları acımasızca vermeye, göz kırpmadan asmaya kesmeye, kafalara uçurmaya zaman kaybetmeden başlamış, kısa zamanda bilinmezliğin en favori ismi olmuş, gizli eşcinsellerin azılı düşmanı haline gelmiş, fenomenleşmiştir..tek geçerim diyebileceğim bir kart ile seriye daha da bir gizem &amp karanlık katmıştır..kimseye yüzünü göstermeden, perdeler arkasından seslenerek gizemini arttıran, güç dengelerini kontrolü altında rahatça tutabilen birinin kartına bakıyorsunuz..beware! the lord of the land fena approaches! engelleme şansınız pek yok gibi, çekilmenizi öneririm kendisini ortaya süren karşısında..



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


itü sözlük yazarları oyun kartları

Serbest Kürsü ve Sözlük itü sözlük yazarları oyun kartları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız eskilerden futbolcu kartlarına* hitaben, hoş mavrasıyla, geyik muhabbetiyle sözlüğün her köşesinde kendisinden bir iz bulabileceğimiz nadide yazarlarımıza yad edilmiş oyun kartlarıdır.. fikir aşamasından üretime son sürat geçmiştir..kısa bir sürede çok büyük bir ilgi ile karşılaştığından dolayı seriler halinde yayınlanmasına karar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.