bir zamanların eğlenceli platform oyunu. hatırladığım kadarıyla iki ayrı tavşan seçebiliyorduk ama benim genellikle oynadığım fırlama yeşil tavşandı. daha bir serseri görüntüsü vardı, severdim.
akıcılığı, müziklerinin kalitesi ve çizgi film kalitesindeki ara filmleriyle kendi dönemindeki birçok oyuna fark atmıştı. deliler gibi havuç yer, uçan tekmeler savurarak oradan oraya koşardık oynarken. uçan
lerle gezen panterler, muz atan maymunlar ve alev tüküren kurbağalar gibi tomarla hasta ruhlu düşmanı hoplaya zıplaya geçerdik ama arılar sinir ederdi.
güzel oyundu bence, netten bulup oynamak lazım bazen.
bir zamanlar okuldan gelip bilgisayara yumulma sebebimizdi. bol bol sataşmalarla birlikte bilgisayarın başında kavgalar çıkmasının nedeniydi. daha sonra disketçi abiye gidip bunun gibi başka oyunlar istememize rağmen hiçbiri bu kadar sarmadıydı bizi. lakin son bölümü geçmenin yolunu bulamamıştım halada içimde bir uktedir kalan
bir de jack jazz rabbit 2 vardır. bizim yeğen de onun hastasıydı.
bitirebildiğim tek oyundur.o derece kolaydır yani.
içinde nargile ile kafayı bulan bir tırtılı oldukça saykodelik arkaplanlı, öğeli bir bölümü bulunduran -ki adını unuttuğum aynı zamanda gördüğünüz üzere- süper oyun serisi. jazz ve spaz adlı iki adet tavşan ile oynanabilir. demin bahsettiğim uçmuş tırtıllı bölümde havada uçan nota belirteçleri ile temas edince biz de etkilenir idik. harikaydı.
hatırlayamayanlar olursa diyerekteeen: yeşil olan jazz, kırmızı olan spaz'dır.
kulaklarını döndürerek helikopter gibi yerden yükselip uçabilen çılgın tavşandı kendisi.
oyunun dos versiyonu olanları pek zor olmakla beraber,windows versiyonunda hedef kitle olan çocuklar oyundan soğumasın diye kolaylaştırılmıştır.
pek fazla ve yerine göre etkili olan silah çeşitleriyle eğlenceli saatler geçirtir.
Kaynak: İtüSözlük