Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| lost ne lan tarikatıSerbest Kürsü ve Sözlük lost ne lan tarikatı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * * *
efendim, lost ne lan tarikatı öncesi hazırlık dersleri için önce sizi şuraya yönlendiriyoruz
lost101
öğrendik di mi ne olduğu?! artık burada, madem ukteci direk olarak bana seslenmiş arka plandaki yer alan, içimi kemiren bazı gerçekleri açıklamak gerekecektir..
... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
12-01-2009, 08:14 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| lost ne lan tarikatı
* * *
efendim, lost ne lan tarikatı öncesi hazırlık dersleri için önce sizi şuraya yönlendiriyoruz
lost101
öğrendik di mi ne olduğu?! artık burada, madem ukteci direk olarak bana seslenmiş arka plandaki yer alan, içimi kemiren bazı gerçekleri açıklamak gerekecektir..
bir gün ağzımdan çıkıvermişti, 2005'in sonlarıydı..ee, haliyle konusu hikayesi hakkında böyle hararetli tartışmalara mütemadiyen yelken açan, gözüne iki gram uyku girmeyip teorem kasan, lost'u düşünmeyi bırakmadan uyayamayan, çarşambayı perşembeye bağlayan gecelerde torrentleri ilk ben indireyim diye alarm kuran, lostpedia'yı ana sayfası yapan manyaklar falan yoktu..çılgınlığa ulaşmamıştı..evet yine herkes izliyordu ama daha adam akıllı bir şekilde, heyecan yapmadan..
arkadaşın tavsiyesine gayr-i ihtiyari bir şekilde lost ne lan?! demiştim..
demez olaydım..akabinde lost'u tüm dünya insanlarına yayma amaçlı deli manyak arkadaşım* bana, dinledikten sonra doğal olarak herkesin ne klişe konusu var lan! diye çemkirdiği dizinin ilk bölümlerini anlattı..yok uçak var, yok düşüyor, yok mistik birşeyler var, yok acaip birşeyler dönüyor, bok küsür..bak, bak abim de bir aralar öyleymiş, onu hatırladım
neyse, efendim, dile getiren olarak o zamanlar tek dük karşımıza çıkan lost muhabbetlerinde kaçar oldum..benden uzak, allaha yakın olsun dedim..hatırlıyorum, birinci sezon finalini bana söylemekle beni tehdit eden bir manyak vardı..söyle lan ne olacak, hay allahım ya?!?!
gel zaman git zaman, dizileri dc++'dan indirmek için tıkladığım an tarikattan ayrılmış oldum..kurucu üyesi aralarında olduğumdan bir süre daha benden sonra gelen enerji dolu, safkan lost karşıtlarının başkanlıklarına yardımcı oldum, akıl hocalığı yaptım..
ve gün geldi, bir yaz akşamı, ilk bölümünü tıkladım..açıldı, izledim..ne oldu anlamadım..bir daha lost ne lan?! dedim..nedir yani dertleri diye sorgulu gözler ile etrafa baktım..others ne ki?! mahalleden adamları alıp dövdürtürüm onları ben dedim..deli etmesinler beni..dharmaymış, yok efendim monstermış, amanın da amanın claire'miş, kime vereceğini bilemeyen kate'miş, andaval sawyer, keltoş locke'mış..
peh, ilerleyin lan biraz..
* * *
şuanki müritler [65]
azureel
azwepsa
kilim motifli kazak
chicaloca
whoracle
ichgeheindaskino
kitiara uth matar
calavera
led zeppelin
god hates us all
bahana
nora lee
thraki
angelic lover
emrahman
maglor
thecan
pillibattaniye
çamaşır sepeti
ıssızadayadüştüğünüzdeyanınızaalmayacağınıztekkişi
capibara
almanlar yenilince biz de yenilmiş sayıldık
amuda kalkıp ördek taklidi yapan lama
yorkshire
raptor
therion
neverlander
kolpatusubasa
galear
passive aggressive
farazi
gunship
siyahtüylüyeşilgözlükedi
lamborghinista
torbaci sirin
zed
man with a digital camera
pandalari koruyalim
i screama you screama we all scream for ice creama
nigra
kl7mu
ultracarizma
yata yata paslandık
headfucker
noscho
cam eldiven
prettykesh
bo
mevlana beni görse sen gelme derdi
enfazlaellikarakterolabilir
alkolik2000
taze bitti
küçük çocukların balonlarını patlatan cani herif
the artful dodger
delicaponcadı
fahri şeyh: zeus
not: ismini bulamayan mesaj atıp, isimlerini listeye yazdırabilir..lost hakkında her gözü dönmüş yazara kapımız açıktır..
üye olabilmek için gereken evrakları açıklaması gereken tarikat.
zira ikametgahdır, nüfus cüzdanı fotokopisidir vs. ne lazımsa bir an önce toparlayıp, varsa üyelik aidatını da yatırarak katılmak istiyorum.
lost ne prison break şahane diyerek katılmak istediğim tarikattır.
ardından lostnelan ne lan? diye sorabilecek kadar dizilerden soyutlanmış insanların tarikatı.
kanımca başarılı bir proje.
lostu yaşam felsefesi haline getiren zihniyet gibi davranarak, lostsuzluğu abartıp tarikatlaştıran insanların katılacağı oluşum.
daimi üyesi olduğum tarikat
yerli lost ne lan tarikati olursa ona da üye olacağım.
gizli bir tarikattır. karanlık işler çevirirler. başlaca amaçları dünyayı lost'un şeytani etkilerinden arındırıp tsol'ün arındırıcı ruhunu aşılamaktır.
katılım sayısının gün geçtikçe artmasını beklediğim tarikattır.
lost ne lan tarikati kurucu üyesi olarak belirlediğim tarikat üyesinin alışkanlık haline getirmesi gereken davranışları sıralayabilirim.
1
şayet zeus kurduysa stop-a-bus'takini yadettiren muazzam kelime cambazlığı kabiliyetine, malum tarikat isminde bir kez daha şahit olmuşuz dedirten kurum/kuruluş. fahri üyesiyim.
dizinin 8 ay boyunca yayınlanmayacağını göz önünde bulundurursak, bu sürede çalışmalarını hızlandırmasını umduğum tarikattır.
makina sayesinde üyelerininin artacağını düşündüğüm tarikat
giderek çağlayan gürleyen tarikat
Kaynak: İtüSözlük Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |