Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

manyak

Serbest Kürsü ve Sözlük manyak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tutarsız ve gülünç eylemlerde bulunan kimse beğenilen biri veya birşey için de yaygın kullanılır. - manyak bi kız abi - manyak bi araba - manyaksınız olum - manyak bişey bu manyağım ben tibet ağırtan bestesi olan mavi sakal parçası: manyak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

manyak

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 08:24 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart manyak

tutarsız ve gülünç eylemlerde bulunan kimse

beğenilen biri veya birşey için de yaygın kullanılır.



- manyak bi kız abi

- manyak bi araba

- manyaksınız olum

- manyak bişey bu

manyağım ben



tibet ağırtan bestesi olan mavi sakal parçası:



manyak olamazsın

neşe bulamazsın

sevgi bulamazsın

ne yapsan ne etsen

manyak olamazsın

tatmin olamazsın

aşık olamazsın

kolay değil manyak olmak

kolay değil rock n roll olmak

iyi akor bulmak

eğer istiyorsan sen de

koş, ara, bul, iyi bende

ilk hali tibet ağırtan'ın yat, geliyorum! albümünde yer alır.

ruh halinin kenan doğulu dan ara beni lütfen şarkısı ile megadeth' den addicted to chaos arasında gidip gelmesidir.
örnekli anlatımı için buyrun:





üniversitede bir grup genç arkadaş, can sıkıntısının ağırlığını hissettirdiği saatlerde boşluk kavramına kendilerince yeni tanımlar bulmaya çalışıyorlar. derken aralarından biri pencereden dışarı doğru bakarken geceyi kaplamış sisi farkediyor. görüş uzaklığı burun ucu civarında, enfes. diğer bireylere bu durumu iletiyor ve akabinde kampüsün ortasında açık bir alanda blair witch filmini izleme fikrini ortaya atıyor. bütün grup bireyleri tarafından onaylanıyor bu eylem. çünkü manyaklık parayla değil.





hazırlıklarını tamamlayan grup, bir adet laptop ve yedek piller yanlarında olduğu halde kampüsün merkezindeki çimenlik açık alana doğru yola koyuluyor. cips ve kola almayı da ihmal etmiyorlar tabi ki. kişi sayısı artı bir tane sandalyeyi de yol üzerindeki kafeteryadan araklıyorlar. merkezi bir yer seçtikten sonra sandaylerinin yardımı ile ortamı film izlemeye müsait hale getiriyorlar.





hava serin, etraflarını saran koyu sis inanılmaz bir ambians yaratıyor. kısacası seyire başlamak için her şey elverişli. ve film başlıyor. ilk başlarda kolalar, cipsler periyodik bir şekilde bireyler tarafından tüketiliyor. fakat filmin geriliminin artmasıyla grup elemanları birer yusufçuk'a dönüşüyor. en ufak bir çıt sesinde refleksler birbiri ile yarışmaya, kollar abi sen benim en iyi arkadaşımsın tandansı ile kenetlenmeye başlıyor. bu rahatsız durum ise ilerleyen dakikalarda iyice üst seviyeye çıkıyor, fikri ortaya atan arkadaşa küfürler ediliyor, belalar okunuyor. fikir babası şahsiyet ise imana gelip iki elini göğe kaldırarak dualar ediyor o sırada.





neyse ki kazasız belasız bitiyor film seansı. kulaklar dışarıdan gelen en ufak çıtırtıyı duyabilecek seviyede açılmış bir şekilde teçhizat toplanıyor, yurt odasına doğru yola çıkılıyor. bu yürüyüş sırasında fikir sıçma konusunda ishal olmuş bir diğer arkadaş, arabayla filanca bir ormana gidip orada çadırla kamp yapmayı teklif ediyor. hem de bu gece, hem de bu saatte. bireyler yan gözle birbirlerini keserken derin düşüncelere dalıyorlar. serde erkeklik var, bok sürdürmek olmaz. yine oy birliği ile gitme kararı alınıyor. çünkü göt kaşınıyor, çünkü rahat batıyor bu genç ve enerjik bünyelere.





yaklaşık bir saat sonra grup arabayla bahsi geçen ormana varıyor. arabayı uygun bir yere bıraktıktan sonra, ormanın içine doğru yürüyor elemanlar, ellerinde fenerler, yine tetikte, yine yusuf yusuf efektiyle. ve aralarından biri kameramanlık görevini üstleniyor bu emsalsiz manyaklık örneğini kayda almak için. el fenerlerinin aydınlattığı karanlıkta çadırlarını kuruyorlar ve içine yerleşiyorlar. ortama buram buram bir gerginlik hakim. heran minik minik eller çadıra vuracakmış hissiyatı var çadırın içinde.





dakikalar geçerken bir anda kurt ulumasına benzer sesler geliyor bizim elemanların kulaklarına. o kadar gerilimden sonra bir de bu sesleri duyan gençlerden biri dayanamıyor ve blair witch'teki kız gibi başlıyor salya sümük ağlamaya. amınıza koyim lan hepiniz! azınızı yüzünüzü skiiim lan! bizi buraya getiren kafanızı skiiim! feryatları geceyi parçalıyor, yürekleri dağlıyor. zor bela sakinleştiriyorlar bu genci arkadaşları, yeter ulan karı gibi, ziticem kafatasını! diye teselli ediyor aralarından biri. derken bireylerin mesane göstergesinin kırmızı ışığı yanmaya başlıyor. altına işemek ile, dışarı çıkıp işerken korkudan altına sıçmak ikilemi kafaları kurcalıyor. sonrasında sırayla çadırın köşesinde diz çöküp işemeyi kararlaştırıyorlar, sabaha kadar sidik kokusunu çekmeye göze alarak. işlerini bitirdikten sonra gerilimin ve yorgunluğun etkisi ile uykuya yenik düşüyorlar.





gün ağırıp da uyandıklarında tuhaf bir koku farkediyorlar çadırın içinde, sidiğin yaydığı yoğun amonyak kokusundan farklı bir koku. kokunun kaynağına döndüklerinde ise o manzara ile karşılaşıyorlar. ne çok sert ne de çok yumuşak, tam kıvamında.



-hanginiz yaptı lan bunu?

+ben yaptım lan, ne var!? korkudan çıkamadım dışarı.

-azımıza sıçsaydın.

+ya bırak zaten hala sinirliyim, gerginim. üstüme gelmeyin.

-bırak be oğlum karı gibi ağladın lan zaten bütün gece.

+sus.





yaşanan bu küçük diyaloğun ardından gençler arabaya atlayıp kampüsün yolunu tutuyorlar.





derler ki kim gece vakti o ormana giderse hep ormanın derinliklerinden gelen şu sesi duyarmış: amınıza koyim lan hepinizin!.





gökten üç tane budaklı meşe odunu düşmüş: biri sisin ortasında korku filmi izleme fikrini ortaya atana, biri film izledikten sonra ormanda kamp yapma fikrini ortaya atana, biri de utanmadan çadırın içine sıçan andavala.

anafikir: kafamı skim.

harika,müthiş vb. kelamlar yetmediğinde kullanılan pekiştirici bir söz olur bazen.

örneğin:dehşet manyak bi site olmuş yahu!

bir de bunun tescilli olanı vardır, uzak durmak gerekir.



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


manyak

Serbest Kürsü ve Sözlük manyak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tutarsız ve gülünç eylemlerde bulunan kimse beğenilen biri veya birşey için de yaygın kullanılır. - manyak bi kız abi - manyak bi araba - manyaksınız olum - manyak bişey bu manyağım ben tibet ağırtan bestesi olan mavi sakal parçası: manyak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.