Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

gothic evil - 2

Serbest Kürsü ve Sözlük gothic evil - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * bana yazmış oldugu destek yazısını anında gördüğüm fakat o kadar güzel bir yazıya ne desem az olacağı için hakkını ödeyemeyeceğim yazar kardesim. unuttuğum bir olayı bana hatırlatarak, nacizane iyiliğimi bana hatırlatmış insan. * * * uzun bir vakit entrylerini ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

gothic evil - 2

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 09:35 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart gothic evil - 2

* bana yazmış oldugu destek yazısını anında gördüğüm

fakat o kadar güzel bir yazıya ne desem az olacağı için hakkını ödeyemeyeceğim yazar kardesim.

unuttuğum bir olayı bana hatırlatarak,

nacizane iyiliğimi bana hatırlatmış insan. * *

* uzun bir vakit entrylerini takip ettiğim, ondan sonra da kendisiyle msn de uzun uzadıya muhabbetler edip bu muhabbetler sonucunda da

kendisinin dürüst, azimli, inançlı bir kişiliğe sahip olduğunu anladığım yazardır. tek kızdığı ve kaldıramadığı konu, laiklik ve atatürk'e dil uzatılmasıdır. laikliğin din düşmanlığı olmadığını ayırt edebilen, etmeyene de haklı olarak sinir olan, bu uğur da entrylerini silah gibi kullanabilen, kelimelerini esirgemeyen/esirgemiyecek olan yazardır.

* avcı kendisi,canı kan çekmekte bu aralarama hastalıklı insanların kanı kendisine dokunur diye korkmaktayım,bulaşıcı olmasın yeşil bakteriler.

* boş vakitlerinde orc değil yobaz kesen,world of warcraft'ı farklı yorumlamış yazardır.şu günlerde dişlerini bileylemekte,sokakta yeşil başlı avına çıkmaktadır.

* kendinden baskasini da dusundugunu gosteren yazar*

* takdir edilesi,her daim yaninda oldugum uuser.

**

* 06 08 2006 msn zirvesi olusumunda isaretledigim yazardır , hossohbettir ,gevezedir bi sus artıktır** *

* adriano'yla bi güzel geyik geyik takılırken bizi acayip* $eylerle suçlamı$ yazar. adımızı çıkartacaksınız yahu...

ama geyiktir, eğlencelidir, iyi muhabbetlidir.

* her zaman sohbet edilebilesi biri kendisi. ayrıca beni doğama kavuşturmuştur*burdan kendisine selam ediyorum ayrıca grup arkadaşlarımı merak ettiğimi de söylemek istiyorum. yanında o kadar rahat gevezelik yapıyorum ki sığ esprilerime bile gülcük atıyor kendisi. ayrıca yazılar hakkındaki, hayat üzerindeki hakimiyeti o kadar kuvvetlidir ki dil uzatanlar utansın diyorum. her zaman burda kalsın insanın yalnız hissetmesine neden olmasın

* henüz çok fazla sohbet etmemiş olsak da pek çok konuda aynı şeyleri düşündüğümüzü bildiğim, kıymetli yazardır. sözlükte ve hatta yurdumuzda bolca görmek istediğim genç örneğidir.

* halet-i ruhiyesi iyi olmayan yazar. kendisine ne olduğunu sorduğumda "yarın konusuruz" demiş ertesi günü de* konu hakkında konuşmadan bir süre görünmeyeceğini haber vermiştir. kendisi beni de üzmekle birlikte, onu üzenlere karşıda doldurmaktadır!

en kısa zamanda geri dönmesi dileğiyle..

* ataturku kafasında cok dogru bir yere oturtmus, herseyi mantık cercevesinde degerlendirerek kabullenmeyi kendine ilke edinmis, bu anlamda ornek aldıgım, kisilikli, kibar, saygılı insan...

* bugün hiçbirimize bi açıklama yapmadan gitmiş hepimizi merakta bırakmış sevilen,saygı duyulan yazar kişisi.

umarım çabucak döner. **

* her şeyi içinde yaşayan bir süredir daha bir içine kapandığını fark ettiğim,gidişinin sözlükle değil de kendisiyle ilgili olduğunu düşündüğüm dostum.

* sayesinde yeni bir aduket tekiniği geliştirdiğim yazar.teknik şöyle işliyor:

* sizden yaklaşık 30 cm uzun birisine aduket çekmek için önce sandalyeye çıkılır sonra yumruklar sıkılarak aduukkeett diye bağıraraktan adamın üzerine atlanır. ****

* bursa zirvesinin bana kazandırdığı en güzel şey. *

* anlattıkları ile yaran bir yazar gerçekten yazar kimliği olabilecek yetenekte. yine buralara yolu düşerse hemen zirve tertipleyip* bağrıma basacağım tatlı insan.

uzaktan aha bu gothic evil derim başka bişey demem.

* taa ankaralardan kalkıp bursa'ya gelmiş * yazardır. bundan böyle gözlerimiz sözlükte kendisini ve görüşlerini her daim savunan yazılarını arayacaktır. bir dahaki sefere daha iyi bir ev sahipliği yapmayı dileriz kendisine zira aç kaldı yemedi içmedi. *

* efem yumurtanın asfaltta pişebileceği sıcaklardan birinde teee ankaralardan gelmiş bir konuğu dışarı cıkartmayı düşünürseniz şöyle bir tablo ortaya çıkabilir:

zat her ne kadar " siyah bişi giyin de gel!" desede siz palyoçaya benzeten kıyafetlerinizi giyer gidersiniz.* fakat o sizi görünce güler ve " bu da yeni bir isyan yolu sanırım" der. onu olabilecek en rampa sahibi ve tiki yere götürürsünüz. ama gıkını çıkarmaz. **

neyse nerde kalmıştık?

hah! sonra oturur sigara paketini açarken "rahatsız oluyo musun?" dediğinizde o sadece sizin ciğerlerinize üzülür. konuşmaya başlayınca isyanın, samimiyetin, gerçeklerin doruğuna çıkarsınız. etrafa hiç bakmazsınız, sadece o ve sohbeti vardır. tabi ev sahibi de geveze olunca konuşmak için yarışabilirsiniz adeta*

hiç yalan birşey göremezsiniz. yani neden diye soran bakışları zaten buna izin vermez. sırf bundan dolayı o boktan mekanı takmazsınız, etrafta bardak çanak kırıp döken garsonlara bile şöyle bir bakar geçersiniz. eline çakmak aldığı zaman korkmayın ben her ne kadar bazı şeyleri hatırlatsam da bir vukuat çıkmaz.**

sohbeti pek anlatmama gerek yok çünkü yaşamadan bilemezsiniz nasıl zevkli olduğunu ve ağzınızdan şu cümleler çıkar "lan hakkaten dost muhabbeti yapıyorsun, boka sarmıyor, yanlış anlaşılmıyor vay anasını ya"...

en komik şey sanırım hesabı öderken küçük çocuklar gibi itişmenizdir.

kıssadan hisse: böyle de nefis bir gün geçirirsiniz dışardaki hiç bişiye bakmadan...

* girdiği hemen hemen her entry ile dikkatimi çeken, artık beğenmediğim bir entry'sini gördüğümde bile elimin "çok kötü" butonuna gidemediği kaliteli yazar.

* şimdi bu yazıları okurkene "vay aq ben neymişim be" diye iç geçirip keyiften sigarasını yakan,kahveye gittiğinde "bugün çaylar benden" diyecek olan, sözlükte adını hatırladığım,severek okuduğum yazar arkadaşımız.

edit: Gothic evil bu tür yazılarla kendi egosunu sözlükte tatmin eden bir arkadaşımız değil kesinlikle yanlış anlamayın, ben işin geyik kısmındayım.

* ankara turunu iyi attıran, süper muhabbetin dostu ,yanında hiç sıkılınmayan yazar.iyi ki varsın denilcek türden insanlardan.

* ne yazik ki megadeth fani olan,sohbeti leziz,muhabbet kelimesini iyi kavramis iyi bir sozluk yazari.hem gothic tir hem de evil.

* radyodayken sesi kapatan uuser. bu davranışıyla benim oturduğum yerde epey gülmeme neden olmuştur.

* hakkında üç sayfa entry girildiğinden 'farklı olan ne yazabilirim acaba?' diye düşündüğüm, pek bir heyecanlı yazar.

mouse'unun başına bir şey gelmeden bir tasma ile güdümünde tutmasını dilediğim, 'sen benden çok yaşa' dediğim, açık fikirli kardeşim!

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks