Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| redwinemania - 2Serbest Kürsü ve Sözlük redwinemania - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * an itibarı ile entrysini kötüleyen bir çeteye * kızdığı için, canı sıkılan sözlük yazarı.
girdiği entryleri beğenen bir çok insan olduğunu bilmiyor herhalde.
ama unutmasın lütfen... sözlük her düşünceden insana yer verdiği ve fikirler burada özgürce ifade edilebildiği için ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
12-01-2009, 09:39 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| redwinemania - 2 * an itibarı ile entrysini kötüleyen bir çeteye * kızdığı için, canı sıkılan sözlük yazarı.
girdiği entryleri beğenen bir çok insan olduğunu bilmiyor herhalde.
ama unutmasın lütfen... sözlük her düşünceden insana yer verdiği ve fikirler burada özgürce ifade edilebildiği için güzeldir, güzelleşecektir.
* akıllı fikirli yazardır.. beşiktaslıdır da kendısı..
*
kendisine beklemediğin bir an da entry gireceğim dediğim yazar.o benim ilk entryme bakıp haha tahmin etmiştim diye dursun.
* "hayatta değiştirmem takımımı" dememe rağmen beni yüksek ikna gücüyle beşiktaşk'lı yapan,kızdığı zamanlarda beşiktaşk'ı konuşmak sureyle sakinleşen,yerine göre bazen abim,bazen dostum ama her daim taraftardaşım olan,tanımakla iyi bir şey yaptığım,komik bir tanışma hikayemiz olan,sözlüğün olmazsa olmaz yazarı. *
* kendisinden 100 bin kere özür dilediğim yazardır *. sözlüğün duayenlerindendir. tek aşkı olduğunu iddia etse de bir kaç tane aşkı daha vardır.* * ankarada zirve yapacağız kendisiyle şartlar olgunlaşırsa.
* ne ayarımı gördünüz diyen yazardır. kendi kendine takılmaktadır buralarda, ayarla işi olmamaktadır, aramaya inanmadan* açılan başlıkların, eskiden açılmış olanlarını yazmaktadır sadece.altına
* bile dememektedir.
* başlığını tamamen geyik olsun diye açmıştır. ayrıcanak bu bir ayar değildir zannıca. ayar ve tepki arasındaki farkı da bilmektedir. burası onun için bi dinleme yeridir, dinlediğinde zaten çoktan gitmiş olacaktır, o yüzden kırmayınızdır, öyledir.
* sözlüğe fazlasıyla hakim olması hasebiyle yapılan her hatada ayar yeme ihtimali olan yazardır. soluğu ensededir. kaçınızdır. ya da hata yapmayınızdır.
* yazdıklarıyla , düşüncesiyle sürekliliğini kaybetmeyen kaliteli yazar...
* dostum paltayla hemşeri olduğunu öğrendiğim yazardır. ayrıca okuduğum kadarıyla güzel yazıları vardır. darısı bundan sonrakilere..
* hoslanilan kizin yaninda kopekten korkmak entrysiyle nedense bunu bir yerden hatırlıyorum diyerek yalnız değilsin demek istediğim yazardır kendisi. entrylerinin takipçisiyiz dememe gerek bile yok, tek kelimeyle kusursuz yazarımız. * ***
* Sözlüğe adımımı attığım ilk gün
* hakkımda yazığı entry ile bana motivasyon kaynağı olan, koyu beşiktaşlı olduğunu anladığım, yazdıklarını büyük bir zevkle okuduğum sözlük yazarı.
* bol miktarda ortak özelliğimiz olan yazardır
1. hemşehriyiz
2. trabzonsporu destekliyoruz
3. ankarada yaşıyoruz
4. ankarada zirve yapma hayalleri kuruyoruz...
* her zaman yerli yerinde, her zaman çizgisinde, tek aşkı beşiktaş olan, buralar daha bataklıkken entry tohumlarını atan demirbaş yazarımız, katılımını ve entrylerini dört gözle beklediğimiz, alkol mode on u her daim açık uuserdir ayrıca, **
* online listesinde nicki görüldüğünde huzur duyulan yazarlardan, uludag sozlukteki sicak aile ortaminın yaratıcılarından biri..* * *
* aynı yerde yazmaktan gurur duyduğum ama bir türlü aynı yerde kırmızı şarapları deviremediğim yazar. ben petrus içerim diyorum, o tutturmuş bir guzel marmara...
gönlü zengin insan canım, orası ayrı * birde bugünlerde kızgın biraz adam süper entryler giriyor siz bakıyorsunuz, esirgemeyin artı oyunuzu ondan.
* sessiz ve derinden giden marka yazarlardandır. bir gün gelecek sözlük padişahı ünvanını alacaktır ama o günleri biz görecek miyiz bilememekteyim. farkını 100000. entryi girerek gösteren ve bu başarıyı 200000. entryde de tekrarlamasını can-ı gönülden dilediğimiz yazardır.
* dünya türk olsun sloganinin besiktasa uyarlanmisini sözlük ortamina yaymak icin elinden geleni yapan mac yorumlarimi okuyup bide üstüne gülen birkac nesli tükenmek üzere olan yazardan..**
* ufak bir yanlış anlama sonucu 1.5 ay boyunca paranoyak gibi, bana ayar verdiğini düşündüğüm * * **yazar. tabir-i caizse entrylerini rahat ve sakin kafayla okumaya başlamışımdır artık.* anladım ki çok eğlenceli ve okunulası entrylermiş hepsi.* * *.
* eglenceli entryleri olan kusturulmemesi gereken*, uludag sozluk celebritysi**
* kendisinden beklemiyeceğim oluşumlara karışmıştır.nerde o aramaya inanan masum uuser.*
* *
*
* çakır
* gözlü entry iyileme mafyasinın has adamı. bulasmamak lazımdır... *
* müzik zevki tartışılmazz bile
* entrylerini severek okuduğum ayrıca bir o kadar da yardımsever olan yazardır. nisan mayis aylari gevser gonul yaylari msn zirvesinde beni tanımasa bile 'hee ben biliorum seni' diyerek beni yüreklendirmiştir.* burdan kendisine teşekkürlerimi iletmeyi bir borç bilirken satırlarıma bana olan yardımlarının sürmesini dileyerek son veriyorum.**
* kendisine nasip olur da görüşebilirsek en halis mulisinden bir şişe kırmızı şarap hediye edeceğim, hatırşinaz, tozkonmaz ve bir o kadar da cevapverbaz yazar. * *
* bana yaptığı iLtifat yüzünden yüzümün rengini kırmızıya çeviren...aLkışa'a layık...sevdiğim yazarLar arasında yeraLan...beşitaşLı arkadaşım * Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |